Skip to content

PlayMillion Bónusz Kód és Promóció

A PlayMillion egy nemzetközi szerencsejáték oldal, amely az internetes kaszinóalkalmazásokra specializálódott. Valódi pénzen túl alkalom nyílik a tét nélküli pörgetésre is, bár ilyenkor a nyereményről is le kell mondani. Hogy vonzóbbá tegye a pénzes játékot az emberek számára, a PlayMillion számtalan promócióval és akciós ajánlattal állt elő. Egyrészt hűségrendszert vezettek be, ahol lényegében a valós tétben történő pörgetéssel pontokat gyűjthetsz, melyek birtokában különböző előnyökre tehetsz szert. Emellett nyíltan reklámozzák az üdvözlő bónuszt is, amely az első befizetések mellé felhasznált promó kóddal vehető igénybe. Ebben az esetben nemcsak, hogy megsokszorozzák a befizetett összeget, de speciális ingyen jegyeket is kapsz.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Háromszoros üdvözlő bónusz a befizetések mellé

A PlayMillion igyekszik megnyerni magának az újonnan csatlakozott tagokat, és emiatt egy többszintű üdvözlő bónusszal jutalmazzák a számlafeltöltéseket. Az első két alkalommal megduplázzák a befizetések értékét, amíg az el nem éri a €100-t, azt meghaladva pedig a plafonösszeget írják jóvá. A harmadik alkalommal szintén €100-ig mehetsz el, viszont itt csak az összeg másfélszeresét kapod meg.

Ingyen pörgetéses jegyek a befizetés mellé

A befizetési bónusz remek módja a számlád dagasztására, de a PlayMillion ennyivel nem éri be: amellett, hogy az első átutalást megsokszorozzák, még ingyen játékra feljogosító jegyeket is kapsz. Ezek annyiban térnek el a demó módtól, hogy siker esetén megtarthatod a nyert összeget. Így zéró befizetés nélkül termelhetsz nyereséget.

Napi promóciók a PlayMillion-nal

A weboldal számtalan állandó akcióval várja a visszatérő játékosokat. Minden napra jut valami, így a szervezők külön naptárba foglalták az előre látható promóciókat. Hétfőn és kedden Cashback napot tartanak, szerdától csütörtökig extra hűségpontokra lehet szert tenni a nyerőgépekkel, míg a hétvége a Happy Hour-ról és a Szuper Rulettről szól.