Skip to content

StarGames Bónusz Kód és Promóció

A StarGames egy nemzetközi szerencsejáték szolgáltató, amely naprakész kínálattal rendelkezik a különböző kaszinós játékokból. A három- és öttárcsás nyerőgépeken túl büszkén prezentálják a rulett és blacjkack játékaikat. Sőt, nem maradhat el a póker és az élő kaszinó sem, élőben követheted nyomon krupié tevékenységét. Fontos kiemelni, hogy a regisztráció nem igényel semmilyen bankszámla adatot. Néhány alapvető információtól eltekintve (név, lakhely, telefonszám) csak a profilra vonatkozó részleteket kell megadni. A ki-és befizetéshez szükséges tranzakciós csatornát pedig később is kiválaszthatod. Akciók tekintetében viszont közel sem olyan széles a kínálat. Az oldal csupán egy sovány üdvözlőbónuszt tud felmutatni, ahol az első befizetésed értékét megduplázzák. Ezt egészíti ki az a lehetőség, hogy kötöttségek és tét nélkül kipróbálhatod az egyes játéktípusokat. Ehhez nem szükséges előzetes számlafeltöltés, de nyerni sem lehet semmit.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Ingyen regisztráció és demó mód a StarGames nyerőgépeivel

A StarGames virtuális kaszinóját bárki kipróbálhatja kötöttségek nélkül. A regisztráció ingyenes, és csupán néhány személyes adatot kell biztosítani. Ezt követően pedig előtted áll a kérdés: elkezdesz pénzben játszani, vagy pedig kipróbálod a demó módot. Utóbbi nem kér pénzt a nyerőgépekhez, cserébe viszont a nyereményt sem kapod meg.

€100 üdvözlő bónusz az első befizetésed mellé

Ne hagyd ki a StarGames első és egyetlen promócióját, mely jótékony hatással lesz az első számlafeltöltésedre. A rendszer 100%-os szorzóval honorálja a lojalitásod, és megduplázza az első befizetés értékét. Az így szerzett jutalom viszont nem haladhatja meg a €100-t. Amennyiben ezt meghaladja a befizetésed, akkor sem kapsz többet €100-nál.