HomefogadasLóverseny Fogadás Online

Lóverseny Fogadás Online

Lóverseny Fogadás Online

Úgy hisszük nem túlzás kijelenteni, hogy Magyarországon a lóversenynek évszázados múltja van, melyet elsősorban Széchenyi Istvánnak köszönhetünk. És bár a sportfogadás szinte már a vérében van a magyar embernek, a lóversenyre történő fogadás napjainkban nem hozza a várt bevételt. Ez több faktornak köszönhető, például annak, hogy sokan inkább a focit részesítik előnyben, valamint hogy a lovizást veszélyesnek tartják, mert sokakat kiforgatott a vagyonából. A hagyományos lóversennyel szemben a netes fogadás csillaga egyre fényesebben ragyog. Ez a kategória bekerült a TippmixPro, az Unibet, bet365 és más nevesebb online bukmékerek kínálatába, ráadásul a kis helyi irodákkal szemben itt sokkal nagyobb a kínálat. Az sem elhanyagolható előny, hogy sokkal kényelmesebb és gyorsabb a netet segítségül hívva kitölteni a szelvényt, hátrahagyva a tülekedést és sorban állást. És azt még nem is említettük, hogy a legjobb bukméker oldalak élőben közvetítik a versenyeket!

A netes lovi alapjai

Amennyiben fogadtál már lóversenyre, és az alapok megtalálhatók a fejedben, akkor nem fog gondot okozni a netes verzióra váltás. Amennyiben még új vagy, akkor sem kell aggódni, hiszen külön segédleteket készítettek az oldal létrehozói, és az ügyfélszolgálat is a rendelkezésedre áll. Maga a fő kezelőfelület interaktív és információban gazdag. Itt élőben visszaszámolnak a futam kezdetéig, megmutatják, hogy mikor versenyzett utoljára az adott ló stb. A döntés után a kiválasztott tétel rögtön felkerül a szelvényre, melyen könnyen átláthatod a várható nyereményt a feltett összeg függvényében. A lóverseny mellé külön naptár is jár, ahol nyomon követheted a közelgő eseményeket.

A netes fogadás kétélű fegyver a futamok tekintetében. Egyrészt a brit, ír, francia vagy akár afrikai versenyek legjavát mind megtalálod, ahogy a nagyobb nemzetközi eseményeket is. Másrészt viszont a legtöbb helyen hiányzik a magyar Kincsem Park. Így a netes fogadást inkább a nemzetközi események kedvelőinek ajánljuk. Szerencsére a fogadás fajtáknál nincs ekkora lyuk: fogadhatsz egyetlen lóra vagy helyre, de a kombinált fogadásnak sincs semmilyen akadálya. És itt tennénk hozzá, hogy nem is szükséges a számítógépen keresztül intézni a folyamatot, erre ugyanúgy alkalmasak az okostelefonra letölthető alkalmazások is.

fogadas-loverseny

Bónuszok és akciók

A kellemes fogadási környezet megteremtéséhez persze elengedhetetlenek az akciók. Azok a bukméker oldalak, ahol megtalálható a lóverseny, rendszerint gondoskodnak direkt ide vágó ajánlatokról. Az egyik slágernek a „garantált legjobb szorzót” tartják. Ilyenkor a rendszer mindig a lezárást megelőző legjobb értéket számítja be, még akkor is, ha azt követően jelent meg, hogy véglegesítetted a szelvényed. Emellett gyakoriak a cashback kárpótlások is. Persze nem szabad megfeledkezni az üdvözlő és első befizetési bónuszokról sem. Ezek nem csak a lóversenyre vonatkoznak, sokkal inkább a profilodra úgy általában. Az esetek többségében arról van szó, hogy a frissen regisztrált tagok első átutalásának összegét felszorozzák, és az eredetinél sokkal több pénzt írnak jóvá. Természetesen ezt kötelező lejátszani, hiszen nem lehet egyből kivenni. Ezzel a módszerrel akár 100 000 Ft bónusszal is indulhatsz.

Tippek és tanácsok a kezdéshez

bet365-loversenyAmennyiben eldöntötted, hogy a hagyományos fogadásról a netes verzióra váltasz, akkor nem árt néhány dolgot észben tartani. Egyrészt mindig győződj meg róla, hogy legálisan működő oldalt szemeltél ki magadnak. Ezt az oldal alján feltüntetett licensz szám ellenőrzésével teheted meg. Ettől függetlenül megeshet, hogy egy nemzetközi oldal épp blokkolás alatt áll hazánkban, ilyenkor nem érdemes vele kísérletezni. Mielőtt elkötelezed magad egy helyen, mindenképp tájékozódj a lehetőségekről. Ne csak a szorzókat nézd, de a kínálat szélességét (milyen gyakorisággal és milyen helyszíneken engednek fogadni) és a versenytípusok gazdagságát is. Egy jó bukméker oldal a változatosságról ismerszik meg. Sose sajnáld az időt némi kutatómunkára, és olvasd el az interneten található értékeléseket és más játékosok véleményét is. Továbbá odafigyelhetsz olyan apróságokra is, mint például az élő vágtakövetés lehetősége vagy az okostelefonos támogatottság. Mindenképp kerüld el az olyan oldalakat, ahol csak mobilbarát weboldal van, lévén egy letöltető kliensen keresztül sokkal kényelmesebb és hatékonyabb a fogadás.

Élő és virtuális fogadás

Egy virtuális lóverseny képeMint említettük, egyes internetes bukméker oldalak lehetővé teszik, hogy élőben követhesd nyomon a vágta alakulását. Ezeket többnyire feltüntetik a megfelelő menüben. Ezt kihasználva első kézből értesülhetsz a verseny kimeneteléről. Persze az élő közvetítés oldalanként máshogy van kidolgozva. Az Unibet például beemelte az UnibetTV programjai közé, így TV minőségben élvezheted az eseményeket. Máshol viszont megelégednek az eredmények és a táv adatainak percről percre történő frissítésével. Amennyiben érdekel a lóverseny, de az igazi paripákat túlzottan megbízhatatlannak találod, akkor érdemes egy próbát tenned a virtuális fogadással. Itt egy számítógép által generált verseny pereg a szemed előtt (még előre felvett kommentár is van), mondhatni élőben. Ez olyan akár egy videójáték, de a győztes minden esetben a véletlenen múlik, így nincs papírforma. Ráadásul itt sokkal gyorsabban követik egymást a futamok.

Ajánlott bukmékerek

A lóversenyek eredményére való fogadás Magyarországon belül a Szerencsejáték Zrt. segítségével lehetséges.

Kincsem+ Tuti (TippmixPro)

A Kincsem+ Tuti nevű játékot a Szerencsejáték Zrt. (TippmixPro) értékesíti. A futamokat Franciaországban futják, a játék pedig a világ 24 országában érhető el. 13-20 versenyző közül kell eltalálni az első ötöt, illetve ezek befutási sorrendjét. A futamot akár élőben is meg lehet tekinteni. A nyeremények átvételére 90 napig van lehetőség. A játék tesztelhető az interneten is, de a játékosok megvásárolhatják a szelvényeket a lottózókban vagy a Lovi fogadópontokon. A Jackpot nyeremény igen magas szokott lenni, ezért érdemes kipróbálni ezt a típusú fogadást. A futamok kezdési időpontjának tanácsos utánanézni, mert időnként változni szokott az időpontjuk. Az sem mindegy, hogy a verseny hétköznap vagy hétvégén lesz.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/loverseny-1.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/loverseny-1.png" width="300" height="200" alt="Lóverseny Fogadás Online">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/fogadas-loverseny.png" alt="fogadas-loverseny" width="960" height="415" class="aligncenter size-full wp-image-755" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/fogadas-loverseny.png 960w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/fogadas-loverseny-180x78.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/fogadas-loverseny-300x130.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/fogadas-loverseny-790x342.png 790w" sizes="(max-width: 960px) 100vw, 960px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-loverseny-300x286.png" alt="bet365-loverseny" width="300" height="286" class="alignright size-medium wp-image-756" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-loverseny-300x286.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-loverseny-180x171.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-loverseny-790x752.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-loverseny.png 807w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/virtualis-loverseny-1-300x187.png" alt="Egy virtuális lóverseny képe" width="300" height="187" class="alignright size-medium wp-image-754" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/virtualis-loverseny-1-300x187.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/virtualis-loverseny-1-180x112.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/virtualis-loverseny-1.png 659w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />