HomefogadasUnibet Fogadás Értékelések

Unibet Fogadás Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo.png

Szerző Értékelése


Fogadás

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • 37 féle sportág
  • Magyar ügyfélszolgálat és blog
  • Action Betting
  • Kedvező akciók
  • Mobil alkalmazás

Con

  • Nincsenek első befizetési bónuszok
  • Nem lehet magyar bajnokságokra fogadni

Az Unibet minden tekintetben megérdemli a dicsérő szavakat. Sportfogadási oldalként legalább olyan jól megállja a helyét, mint kaszinós vagy pókeres lehetőségként. Összesen 37 különböző sportág közül lehet választani, amelyek közt a labdajátékoktól kezdve a politikán át az olimpiai játékokig szinte bármit meg lehet találni. A fogadási felület könnyen átlátható és informatív, minden fontos adat egy helyen megtalálható. A téted anélkül megteheted, hogy egy új oldalra átirányítanának, így gyorsan és könnyedén intézheted az ügyeidet. Itt annyi negatívumot hoznánk csak fel, hogy a hazai bajnokságok és csapatok hiányoznak. Ezért viszont kárpótol az Action Betting és az Unibet TV. Promóciók tekintetében több vonzó lehetőség közül lehet választani, bár az üdvözlő bónusz nincs közte. Az Unibet összességében egy profi oldal, amelyet ajánlani tudunk azoknak, akik szeretnek nemzetközi sporteseményekre fogadni.

Az Unibet szerencsejáték szolgáltató egy olyan oldal, amely önmagáért beszél. A hirdetéseivel gyakran találkozhatunk sportcsatornákon és internetes oldalon egyaránt. Az Unibetet tehát megelőzi a hírneve, és ez egyáltalán nem alaptalan. Legyen szó akár a pókerversenyeiről, vagy az online kaszinójáról, ez az oldal kimagasló minőséget nyújt. És nincs ez másképp a sportfogadásnál sem. Az Unibeten széles kínálat várja az embereket, a vízi pisztoly párbajon kívül szinte bármire lehet fogadni. Egy kis ízelítő a lehetőségekből: labdarúgás, amerikai és ausztrál futball, téli sportok, kosárlabda, lóverseny, e-sportok, de akár az EU-s választások befutóját is meg lehet tenni. A legnépszerűbb mérkőzésekre élőben is fogadhatsz, sőt, az Unibet TV-n akár élőben nyomon követheted az események alakulását. A böngészős verzió mellett elérhető egy külön okostelefonokra szánt alkalmazás is, amely kicsinyített formában nyújtja ugyanazt az élményt.

Fogadás menete

Az élő fogadás képernyője az Unibet oldalánAmennyiben fogadni szeretnél az Unibet virtuális bukmékereinél, azt könnyen és egyszerűen megteheted a cég webhelyén. Az oldal kialakítása kedvez a statisztika megszállottainak, itt ugyanis szakértő szemmel lehet átlátni a különböző eseményeket. A fenti menüsávban szerepel néhány közkedvelt sportág, de a bal felső sarokból lenyithatsz egy oldalsó menüt is, ahol megjelenítheted az összes kategóriát. Itt jegyeznénk meg, hogy az Unibetnél összesen 37 különböző sportra lehet fogadni. Ezek közt szerepel a labdarúgás, krikett, motorverseny, tenisz, birkózás és még sok minden más is. Amennyiben nem vagy biztos, hogy a kedvenc csapatod mérkőzésére tehetsz-e tétet, érdemes beütni a nevüket a keresőbe. Az oldal amúgy roppant informatív: már maguk a menük kijelzik a jelenleg elérhető események számát, de statisztikák böngészésére is lehetőséged nyílik.

Persze nem maradhatnak ki az élő fogadások sem. Ez egy külön menüből érhető el, ahol megmutatják az összes jelenleg futó sporteseményt. Itt arra is mód kínálkozik, hogy konkrétan betekints a meccs alakulásába az Unibet TV-n keresztül. A szolgáltatás ingyen érhető el minden olyan tag számára, aki egyszer már utalt pénzt a számlájára, és jelenleg nem áll nullán az egyenlege. A felhasználó élmény fokozásához az is hozzájárul, hogy a fogadásokat nem nehéz kezelni. Bármelyik menüben elég csak rákattintani a neked szimpatikus versenyző vagy csapat nevére, és rögtön felugrik egy képernyő, ahol megteheted a téted.

Labdarúgás

Focis fogadási lehetőségek az UnibetenVélhetőleg nem mondunk újat azzal, hogy a labdarúgás a legnépszerűbb sportág az Unibet virtuális fogadóirodájában. A rövid és hosszú távon beharangozott mérkőzések száma több tízezerre rúg, így biztos találni fogsz kedvedre való eseményt. A labdarúgás menüjében időbeli sorrend szerint vannak listázva a meccsek, 24 órára előremenően. Amennyiben itt nem akadt meg semmin a tekinteted, választhatod a kiemelt ajánlatokat, vagy végigböngészheted a találatokat országok szerint. Viszont fájó pont, hogy a magyar bajnokság csapatai nem szerepelnek a listán. Más országok elleni mérkőzésnél természetesen nem maradhat ki Magyarország, ám mégis fájó, hogy India és Ecuador ligái megtalálhatóak, a mieink viszont nem. Az viszont enyhítő körülmény, hogy külön menüpontba szedték a Bajnokok Ligáját és a 2016-os Európa Bajnokság mérkőzéseit. A fogadás technikai részleteit illetően öröm volt látni, hogy a csapatok mellett a nyerési szorzót is kiírták, élő fogadásnál pedig rendszeresen frissítik az értékeket (az érték változását külön nyíllal jelölik, miheztartás végett).

További lehetőségek

A főbb sportfogadási lehetőségek listája az Unibet oldalánA további kínálatból kiválasztani két másik bemutatandó sportágat nem volt egyszerű, hiszen annyi jelentkező közül választhattunk. Az első jelöltünk, a politika, ráadásul nem is minősül hagyomány értelemben vett „sportnak”. Mindenesetre vannak, akik szeretnek egy kis adrenalint csempészni a voksolásba, ráadásul ez a lehetőség nem minden fogadó oldalon bukkan fel, így megragadjuk az alkalmat a bemutatására. Politika címszó alatt az Unibetnél egészen 2019-ig szerepelnek tételek, bár az élő fogadás nincs borítékolva. Viszont megtippelheted az Egyesült Királyságok népszavazását az EU tagságról, a 2016-os amerikai elnökválasztás eredményét, vagy akár a 2018-ban tartandó skót függetlenedési törekvés végkimenetelét.

A másik szabadon választott sportágnak a kézilabdát jelöltük ki, annak reményében, hogy itt találunk magyar csapatokat. Csalódnunk kellett. Összesen kilenc ország (Ausztria, Dánia, Franciaország, Norvégia, Németország, Oroszország, Qatar, Románia, Svédország) bajnokságait lehet nyomon követni, plusz az aktuális nemzetközi bajnokságokat. Öröm az ürömben, hogy a férfi és női Bajnokok Ligája egyaránt elérhető. A kézilabda, mint sportág szerencsére kellő súllyal van reprezentálva az Unibeten, így megtalálható az élő fogadások között, de akár az Unibet TV-n is belenézhetsz a nemzetközi közvetítésekbe. Ráadásul napi rendszerességgel számtalan külföldi kézilabda meccsre lehet fogadni.

Jutalmak és akciók

A fogadási kedv meghozatalához az Unibet kiváló lehetőségekkel várja a tagokat. Ezek többnyire a különböző sportfajtákhoz kötődnek. A Bajnokok Ligájánál és a Premier Ligánál kötött fogadást például 30.000 Ft-ig visszatérítik, ha a 90. perc után szereznek találatot. A Darts Premier Ligánál pedig minden este kockázat nélkül lehet fogadni 1000 Ft-ig. Mint látható, ezek a promóciók inkább a rendszeresen játszóknak kedveznek. Azt viszont hatalmas negatívumnak tartjuk, hogy nincs külön üdvözlő bónusz a sportfogadáshoz. A helyzetet súlyosbítja, hogy a számládra átutalt összeget univerzálisan felhasználhatod a különböző szerencsejátékoknál, a kaszinóhoz járó üdvözlő bónusz nem forgatható át a sportfogadásra. Ennek ellenére van néhány érdekes promóció, amiről szót ejtenénk. Ilyen például az Action Betting, ahol az élő közvetítéseknél fogadhatsz olyan pillanatnyi események kimenetelére, mint a bedobás a fociban, vagy a következő pont gazdájára a teniszben. Ha pedig sikeresen ajánlod az oldalt a barátaidnak, minden egyes általad regisztrált fizetős tagért 3000 Ft-ot kapsz.

Ki-és befizetés

Ugyan nem ritka, hogy egy sportfogadó oldal magyarul is elérhető legyen, a legtöbbjük a puszta fordításon túl mást nem kínál. Az Unibet azonban igényes a lokalizáció tekintetében, és az összegeket forintban jeleníti meg. Tranzakció tekintetében a cég biztosítja a tagokat a diszkrét és biztonságos számlakezelésről. A pénzügyeid intézése meglehetősen limitált csatornákon történhet: a Visa, MaterCard és Maestro kártyák mellett elfogadott fizetési módszer az Abaqoos, valamint a banki és telefonos utalás. Itt a minimum összeg 1400 Ft-tól indul, viszont az esetek többségében tranzakciós díjat is felszámítanak. Befizetési plafon banki átutalásnál nincs, bankkártyánál és telefonnál pedig 4 millió forint. Ami a pénzfelvételt illeti, a Visa-t leszámítva a bankkártyák kiesnek, és a helyükbe lép a Skrill és a Neteller e-pénztárcás megoldás lép (banki átutalást szintén lehet kezdeményezni). A kifizetési határok itt 4000 Ft és 24 millió forint között lettek meghatározva, és a több napos banki tranzakciót leszámítva 12 órát vesz csak igénybe a folyamat.

Az Unibet befizetési árlistája

Mobil alkalmazás

Az Unibet köztudottan elhivatott, ha a hordozható eszközökről van szó. Amellett, hogy egy remekül megcsinált mobilbarát oldallal büszkélkedhetnek, mind a sportfogadáshoz, mind pedig a kaszinóhoz és a pókerhez külön alkalmazással rukkoltak elő. Az okostelefonra szabott app elérhető iOS-es és Androidos rendszerekre egyaránt, bár utóbbit külön le kell tölteni az Unibet weblapjáról, lévén a Google Store nem engedélyezi a valódi pénzcserén alapuló szerencsejátékokat. Mobilról fogadni legalább olyan egyszerű, mintha böngészőből tennéd. A menük elrendezését sokkal karcsúbbá és egyszerűbbé tették, hogy könnyebben tudj navigálni az érintőképernyővel. Értelemszerűen átörökítheted a profilodat, és ugyanúgy elérhető az összes sport ágazat. Sőt, az élőben közvetített mérkőzéseket akár a mobilod képernyőjén is nyomon követheted, így utazás közben sem maradsz le a látványos gólokról. Mindezt tetézi a mobil alkalmazással igénybe vehető bónusz, valamint az egyedi BetUp fogadó alkalmazás, ahol a nyeremény a résztvevő játékosok függvényében növekszik.

BetUp Fogadó alkalmazás

https://youtu.be/fD5a6SkW7Ys

Ügyfélszolgálat

Az Unibet sportfogadási főoldalaAz Unibet sportfogadásos részét abszolút nem érheti panasz, ha segítségnyújtásról van szó. Az alapnak számít náluk, hogy az oldal minden tartalma magyarul érhető el, de ráadásul magyar ügyfélszolgálatot is üzemeltetnek, ami külön öröm a hazai közönségnek.

A live chat a honlapról érhető el munkaidőben (az angol chat viszont napi huszonnégy órában üzemel), vagy küldhetsz nekik egy emailt.

A problémamegoldáson túl kiemelnénk az Unibet különbejáratú blogját, ahol napi rendszerességgel posztolnak a sportvilággal kapcsolatos híreket és fogadási útmutatókat.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-elo-fogadas-300x199.png" alt="Az élő fogadás képernyője az Unibet oldalán" width="300" height="199" class="alignright size-medium wp-image-303" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-elo-fogadas-300x199.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-elo-fogadas-180x119.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-elo-fogadas-1024x678.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-elo-fogadas-790x523.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-elo-fogadas.png 1189w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-foci-273x300.png" alt="Focis fogadási lehetőségek az Unibeten" width="273" height="300" class="alignright size-medium wp-image-302" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-foci-273x300.png 273w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-foci-180x198.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-foci.png 698w" sizes="(max-width: 273px) 100vw, 273px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-tobbi-sport-300x219.png" alt="A főbb sportfogadási lehetőségek listája az Unibet oldalán" width="300" height="219" class="alignright size-medium wp-image-301" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-tobbi-sport-300x219.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-tobbi-sport-180x131.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-tobbi-sport-1024x747.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-tobbi-sport-790x577.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-tobbi-sport.png 1210w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-arak.png" alt="Az Unibet befizetési árlistája" width="712" height="238" class="aligncenter size-full wp-image-299" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-arak.png 712w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-arak-180x60.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-arak-300x100.png 300w" sizes="(max-width: 712px) 100vw, 712px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-1-300x217.png" alt="Az Unibet sportfogadási főoldala" width="300" height="217" class="alignright size-medium wp-image-300" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-1-300x217.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-1-180x130.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-1-1024x740.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-1-790x571.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-1.png 1227w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Üdvözlő bónusz:
  • Első befizetéses bónusz:
Általános tudnivaló
Engedély szám LGA/CL3/927/2013
Cég Unibet Ltd.
Élõ fogadás
# Sports 37
Highrollers
Sportfajták
Labdarúgás
Tenisz
Kerékpár
Kosárlabda
Röplabda
Formula 1
Motorverseny
NASCAR
Raliverseny
Lóverseny
Baseball
Jégkorong
Kézilabda
Amerikai futball
Rögbi
Golf
Asztali tenisz
Ökölvívás
Alpesi síelés
Olimpiai játékok
Sífutás
Síugrás
Krikett
Ausztrál futball
Biatlon
Teremfoci
Gyeplabda
Snooker
Darts
Sakk
E-Sport
Politika
Mobil
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Tranzakciós rendszer
Minimum átutalás 3 000 Ft
Kifizetés idõtartama 12 óra
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Üdvözlõ bónusz
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz
Toborzási jutalom 3 000 Ft
Hûségrendszer
Ügyfélszolgálat
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live chat
Egyéb szerencsejátékok
Kaszinó
Póker