Skip to content

William Hill Fogadás Értékelések

William Hill Fogadás Értékelések
Spellen (4)
Klantendienst (2.5)
½☆☆
Totaal (3.5)
½☆
Positives
  • Széles választék a befizetésnél
  • Informatív
  • Első fogadási bónusz focinál
  • Fogadás virtuális mérkőzésre
Negatives
  • Csak mainstream sportágak szerepelnek
  • Nincs mobil alkalmazás
Samengevat

A William Hill fogadóirodájában tett látogatásunk kétségtelenül kellemes volt. Egy komoly szolgáltatással állunk szemben, ahol zöldfülű tippelők és vérprofi statisztikabúvárok egyaránt megtalálják a számításukat. Az oldal dizájnja ugyan nem nyűgözött le, a számtalan lehetőség és az okos elrendezés viszont annál inkább. A különböző menüket és fogadási módok megtalálása sem okozott nehézséget. A felkínált 29 sportág nem mondható soknak, de minden népszerű sportfajtát meg lehet találni. Ráadásul akármelyiket is próbáltuk ki, számtalan bajnokság közül választhattunk (igaz a magyar NB1 pont hiányzik). A promóciók kellő motivációt nyújtanak a kockázatvállalásra, hála a kárpótlási bónuszoknak. A tranzakciós rendszer rugalmas, és a széleskörű szolgáltatáslistán mindenki megtalálja a neki kedvező befizetési módot. A William Hill mindenképp megérdemli a figyelmed, ha egy szakszerű sportfogadási oldalt keresel.

A William Hill weboldala igazi zarándokhely a szerencsejáték szerelmeseinek. Itt egy helyen megtalálható a valódi pénzben történő póker, kaszinó és sportfogadás. Utóbbi tekintetében a William Hill versenyre kel akár a legnagyobb szerencsejáték portálokkal is. Remek szorzókkal és egy könnyen elsajátítható menürendszerrel várják azokat, akik némi pénzre váltanák a mérkőzéssel kapcsolatos megérzéseiket. Összesen 29 sportág között lehet válogatni, így a kevésbé ismert fajták is képviselve lettek. A labdarúgástól kezdve fogadhatsz a kézilabdára, Forma 1-re, ló – és agárversenyre, de akár darts bajnokságra is. Az oldal kizárásos alapon csak böngészőből érhető el, nincs külön letölthető kliens vagy okostelefonokra szánt alkalmazás. A regisztráció viszont ingyenes, és egy remek nyitó promóció várja azokat, akik járatosak a foci világában. Arról nem is beszélve, hogy a weboldal teljes mértékben le lett fordítva magyarra.

Fogadás menete

Élő fogadási lehetőségek a William Hill oldalánUgyan első látásra kicsit fapadosnak tűnhet a William Hill kezelőfelülete, nem kell hozzá sok idő, hogy az ember átlássa a dolgok működését. A felső sávban vonultatja fel a sportágak lehetséges kínálatát. Összesen 29 fajta sportra lehet fogadni. A főbb labdajátékok ugye adottak, de akad itt darts, motorverseny, snooker, krikett valamint több téli sport is. Ráadásul minden egyes témánál külön bemutatkozó szöveget mellékeltek, ahol néhány mondattal összefoglalják az adott sportággal kapcsolatos lehetőségeidet (például elérhető-e az élő fogadás). A főmenüben központi helyen érhetőek el az aktuálisan futó események, melyeket összesítve vagy fajtánként is meg lehet jeleníteni. Az élő fogadásoknál ráadásul azt is mutatják, hogy mennyi idő maradt hátra. Az egyes mérkőzések ponttáblázata és szorzói nincsenek túlbonyolítva, ráadásul extra lehetőségként akár hozzá is adhatod a kedvenceidhez, vagy külön statisztikákat olvashatsz. Persze mindez egy helyen, kényelmesen elérhető. Miután megtetted a neked tetsző tétet, a fogadószelvényt jobb oldalt találod. Itt könnyedén átláthatod a fogadás részleteit, és beállíthatod minden egyes esetben a tét összegét. A rutinná váló fogadást a William Hill több módon is igyekszik feldobni. Egyrészt a webhelyen külön rádióadás fogható, ahol nyomon lehet követni a kedvenc eseményeid. Készítettek egy saját számológépet a nagy tételű fogadások kiszámolásához, de találsz egy külön oldalt is, ahol az elmúlt idők mérkőzéseinek eredményeit összesítik.

Labdarúgás

Labdarúgási tippek a William Hill-elA foci témaköré egyszerűen nem lehet megkerülni, ha szerencsejátékról van szó. Nem csoda, hiszen az emberek nemcsak nézni szeretik a kedvenc csapatukat, de fogadnak is rájuk, így ötvözve a kellemest a hasznossal. A William Hill természetesen igen erős focis fronton. Kezdjük azzal, hogy külön Futballtippelővel kedveskednek azoknak, akik szeretnek nyakig merülni a részletekbe. Itt a foci világát érintő infókat és statisztikákat rendszerezik, hogy így segítsék a tippelést. Maga az oldal hatféleképpen kezeli a futball eseményeket. Az egyszerűen csak „Labdarúgás” névre keresztült kategóriában az aktuális események futnak. A Mérkőzéslista alatt a focis naptárat lehet áttekinteni, a várható szorzókkal. Emellett találunk Versenykiírást, Kuponokat, valamint névsor szerint is listázhatjuk a csapatokat. A „Speciális” menüben pedig olyan eseményekre lehet fogadni, hogy egyik-másik csapat vajon megnyeri-e a bajnokságot. Legnagyobb sajnálatunkra a hazai bajnokság nem szerepel a William Hill palettáján. Bár a nemzetközi mérkőzéseknél felbukkan Magyarország neve, a hazai csapatok sorsát nem követhetjük nyomon.

További lehetőségek

Fogadj virtuális lóversenyekre a William Hill oldalánA bemutatónk során nem egyszer utaltunk rá, hogy itt bizony a darts is szerepel a kínálatban. Ugyan nem számít ritkaságnak a fogadóirodákban (a sakknál kétségtelenül népszerűbb), mégis jó tudni, hogy a labdajátékokon kívül más sportágak is képviselve vannak. Rátérve magára a dartsra, az eredmény mellett megtippelheted az összesített találatok számát, a bajnokság végső győztesét, de a speciális menüpont alatt találhatsz olyan kihívásokat is, ami az egyes játékosok teljesítményére vonatkozik. Külön kiemelnénk, hogy a premier liga mellett az oldal saját darts bajnokságot is rendez William Hill World Darts Championship néven. Magától értetődően itt is lehet fogadni.

A William Hill sportfogadási kínálatának ínyencségét azonban utoljára tartogattuk. Az oldal új távlatokat nyit a fogadás tekintetében a virtuális sporteseményeivel. Itt lényegében egy digitális mérkőzés végkimenetelére lehet fogadni. Megjegyeznénk, hogy ez nem összekeverendő az E-Sporttal. A teljesen animált esemény ráadásul olyan érzést kelt, mintha egy videójátékot néznél. Alapvetően három kategória van: labdarúgás, lóverseny, valamint autó – és motorfutam. Ugyan fiktív csapatokra és versenyzőkre lehet tippelni, az izgalom ettől még a tetőfokra hág. Végtére is egy valódi sporteseményen egyáltalán nincs garantálva az akció. Itt azonban egy virtuális Spanyolország kontra Olaszország mérkőzésen teljesen váratlan fordulatokra is bekövetkezhetnek. Ha unod a papírformát, akkor ez a te játékmódod. Ráadásul a virtuális fogadóirodában legalább olyan jó szorzókat találsz, mint a valós sportágaknál.

Jutalmak és akciók

A jutalmak tekintetében érdekes képet fest a William Hill. Az akciói tekintetében nem kimondottan hivalkodó, már-már kutakodni kell utánuk. Első látásra a legtöbb, amit a promóciós oldalán ajánlani tud, az a jó szorzók és a jó hangulat. Kicsit mélyebbre ásva viszont napvilágra hoztuk két ígéretes akciójukat is. Az első az Acca Insurance, amely a labdarúgás során jöhet kapóra. Amennyiben hat, vagy annál több csapatra fogadsz egyszerre, ezek közül egyet visszafizetik, ha a csapatod nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A visszafizetés ingyen jegyek formájában értendő, magát az összeget nem veheted ki. Viszont nem árt tudni, hogy legfeljebb €50-nyi értékben lehet kártérítést igényelni, és hét napon belül fel kell használni. A másik promóció a lóverseny világához köthető. A Best Odd Guaranteed (Garantált Legjobb Esély) keretében a rendszer gondoskodik arról, hogy mindig a legkedvezőbb árat vegyék figyelembe. Ez egyszeri és többelemű fogadásokra egyaránt vonatkozik. Ami viszont meglepett minket, hogy a William Hill a kaszinós és pókeres közönséggel ellentétben nem támogatja toborzó bónusszal a sportfogadókat.

Ki-és befizetés

Ha pénzforgalomról van szó, a William Hill a lehető legrugalmasabb és legmegbízhatóbb eljárást ígéri. Minden befizetés késlekedés nélkül végbemegy a számládon, függetlenül az átutalás módjától. Emellett igen széles körben támogatják a tranzakciós szolgáltatásokat is. Az egyenlegedet feltöltheted csekken keresztül vagy banki átutalással, de a Visa és a MasterCard legalább ennyire elfogadott. A lehetőségek ennyivel persze nem merülnek ki: a William Hillnél fizethetsz a Skrill, Neteller vagy akár PayPal számládon keresztül. A lista ezzel még közel sem ért véget, hiszen olyan szolgáltatásokat sorakoztat fel a William Hill, mint az EntroPay, Sofort, Ukash vagy Swiff. A nyitóösszeget €5-ban határozták meg, a befizetési maximum viszont módszertől függően változik. A kifizetésnél már valamivel korlátozottabbak a lehetőségek (itt főként a bankkártya valamint az e-pénztárca dominál), a tranzakció várható időtartama pedig 3-5 napra tehető.

Mobil alkalmazás

A William Hill mobil fogadási felületeA William Hill nem kimondottan támogatja a felnövekvő generációt, akik az okostelefonukon keresztül intéznek mindent. Az oldal inkább a keményvonalas profik oldalán áll, akik asztali számítógépük böngészőjét használják a sportfogadási webhelyek felkeresésére.

A WH ugyan rendelkezik egy mobilbarát oldallal, ez azonban távol áll attól a kényelemtől, amit egy különálló alkalmazás nyújtana. Azt viszont el kell ismernünk, hogy komoly ráncfelvarráson esett át a mobilokra szánt webhely: nem csupán karcsúbbá tették, de teljesen átrendezték a kialakítását. Külön gombokat hoztak létre a különböző sportágakhoz, hogy könnyebben meg lehessen őket nyitni.

Ráadásul a menü kinézete is sokkal dizájnosabb, és kellemes a szemnek. A különböző fogadási lehetőségeken könnyen át lehet siklani néhány ujjmozdulattal. Ugyan a töltési idővel meg kell küzdeni, a mobilbarát oldal kompetens alternatíva az okostelefonos alkalmazás helyett.

Ügyfélszolgálat

A William Hill főoldalaAz ügyfélszolgálatot kétféleképpen érheted el: vagy felhívod őket telefonon, vagy írsz nekik egy emailt. Az előbbi esetében egy nemzetközi vonalat tárcsázhatsz, ahol angolul veheted fel a személyzettel a kapcsolatot.

Az email esetében nincs külön megszabva, hogy milyen nyelven lehet őket elérni, de valószínűleg a magyar üzenetekkel is képesek mit kezdeni, lévén a webhely magyar nyelven is üzemel. A lokalizáció tekintetében jó munkát végeztek, ami külön öröm azoknak, akik a fogadáson kívül az információs szekciót is átolvassák.

Az egyedüli problémánk, hogy a bevett valuta az euró és az angol font, vagyis az árak nincsenek kiírva forintban.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz