HomekaszinoUnibet Kaszinó Értékelések

Unibet Kaszinó Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo.png

Szerző Értékelése


Tartalom

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • Demó mód
  • Rengeteg játéktípus
  • Élő játékok
  • Magyar ügyfélszolgálat

Con

  • Nincs üdvözlő bónusz
  • Nincs asztali kliens

A pókeres szolgáltatásához hasonlóan az Unibet a kaszinó terén is kimagaslóan jól teljesít. Bár nincs asztali kliens, a böngészőből vagy mobilról játszható alkalmazások így is remek szórakozást nyújtanak. A legtöbb játék esetében ember eldöntheti, hogy tétben vagy tét nélkül akar játszani, ami remek kiindulási alap azok számára, akik nem túl jártasak a műfajban. Ez alól egyedül a live kaszinó a kivétel. Viszont az elérhető játékok száma megközelíti az 500-at, és ezek többsége támogatja a magyar nyelvet. Változatosságban nincs hiány, ráadásul számtalan jó minőségű nyerőgépet lehet találni. A promóciók közt nincs olyan, ami ingyen pörgetést adna az új tagoknak, viszont heti rendszerességgel rendeznek új versenyeket. Aki ráunt az Unibet pókerre, mindenképp próbálja ki a kaszinót, mert nem fog csalódni.

Amikor szóba hozzuk az Unibet-et, a legtöbbeknek rögtön a póker jut eszébe. Pedig az igazság az, hogy az oldal legalább olyan híres a kaszinós lehetőségeiről is. Vannak, akik unják, hogy folyamatosan kifognak rajtuk a minden hájjal megkent póker veteránok, vagy csak Fortuna nem mosolygott rá a leosztásukra, és emiatt más szórakozásra vágynak. Nekik kedvez az Unibet kaszinós felülete. Akad itt minden, mi szem-szájnak ingere: rulett, blackjack, bingó, és virtuális nyerőgépek egész garmadája. Ezek csupa olyan lehetőségek, ahol nem kell állandóan másra várni, és a saját tempódban játszhatsz. Arról nem is beszélve, hogy az Unibet kaszinója okostelefonokról is elérhető, így bármikor lehetőséged van elütni az időt. Ha már regisztráltál a póker miatt, ugyanazt a profilt használhatod itt is. Ha pedig új tag vagy, a különböző akciók kiaknázásával szép kis summára tehetsz szert.

Kaszinós játékok

Ízelítő az Unibet játék kínálatából

A különböző kaszinós tevékenységek rögtön a böngészőből érhetőek el, nem kell mást tenni, mint bejelentkezni. Kínálatban nincs hiány: a bemutató írásakor 461 játék volt az oldal mérlege, de folyamatosan érkezik a frissítés. Nyerőgépes programokból van a legtöbb, de akad többféle rulett, blackjack, bingó és videó póker is. A találati lista kellően informatív, több helyen olvashatunk az adott játék jackpotjáról vagy a nyerőgépek esetében a találatot jelentő vonalak számáról. Kiemelendő pozitívum, hogy senki sincs rákényszerítve valós pénz használatára. Akiket jobban érdekel a vegytiszta játékélmény, vagy csak tanulmányozni szeretnék a nyerőgépek működését, azok megtehetik a demó módban, ahol játékpénzzel lehet fogadni. Itt igazából nincs tét: hiába nyersz, nem válthatod be a pontjaidat. Sőt, ehhez még regisztrálni sem kell!

Kipróbált játékok

Az Unibet kaszinójában három különböző játéktípust is kipróbáltunk. Az első az Unibet-exklúzív Super Flip nyerőgép alkalmazás volt, amely a klasszikus játéktermi hangulatot idézte meg. Egyszerű, de igényesen megrajzolt megjelenése volt, az animáció pedig kellően dinamikusra sikerült. Összesen húsz nyerő vonal volt egy 3*5-ös táblán, de a számításba vett vonalakat kedvünk szerint szabályozhatjuk. Könnyű, magától értetődő játék, csak ajánlani tudjuk. A második játék szintén nyerőgépes volt, a Net Entertainment által készített Gonzo’s Quest. Ez szintén egy húsz sávos tábla volt, viszont grafika tekintetében toronymagasan kiemelkedik. Kezdjük azzal, hogy igényes felvezető animációt kaptunk a játék elején, a játéktér pedig ott feszít teljes 3D-s pompában a címadó hős. A játéktér itt enyhe Indina Jones érzetet kelt. Amit még meg szeretnénk itt dicsérni, az a részletes útmutató és szabálykönyv, ami nem mellesleg magyar nyelvű volt. Végezetül leültünk egy kicsit rulettezni is. Itt a különböző verziókat inkább a tétek minimális és maximális korlátja különböztette meg. Egy igen korrekt alkalmazás volt, amely jól szimulálta a valós játékélményt, bár a krupiét hiányoltuk. Itt jegyeznénk meg, hogy van live rulett is, ám azt nem lehet ingyen zsetonnal játszani.

Rulettjáték az Unibet oldalán Gonzo's Quest nevő nyerőgépes játék Super Flip nevezetű exkluzív Unibetes játék

Jutalmak és akciók

Unibet ajánlatA pókeres és sportfogadásos lehetőségekkel ellentétben a kaszinós felületen nincsenek olyan jó promóciók. Többnyire a legnépszerűbb, vagy legújabb játéktípusokat támogatják megemelt jutalommal. A cikk írásakor például a favorit a „Holmes and the Stolen Stones” névre hallgató játék kapott egy külön akciót. Itt lényegében pontokat lehet gyűjteni, és a ranglista száz legjobb szereplője pénzjutalomban részesül. Emellett minden héten kihirdetnek egy új játékot, amit kipróbálva ingyen pörgetéseket lehet nyerni. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a lehetőségek ideiglenesek, és időről időre változnak. Így nem árt folyamatosan szemmel tartani a promóciós oldalt, hogy képben maradjunk a lehetőségeket illetően. Az egyetlen állandó promóció a mobilos felhasználókat érinti: minden vasárnap tíz ingyen pörgetést adnak, ha legalább €10 értékben játszol.

Ki-és befizetés

Amennyiben kellő gyakorlatra tettél szert a demójáték során, és úgy ismered a kedvenc nyerőgéped fordulatait, mint a saját tenyered, akár meg is kockáztathatod a valódi pénzben történő játékot. Itt kis tétekből nem lehet komoly nyereményt összekuporgatni, így nem árt, ha kellően vastag a számlád, mielőtt leülsz valamelyik asztalhoz vagy játékhoz. Az Unibet megbízható tranzakciós lehetőségeket kínál, ráadásul kezeskednek a pénzügyek biztonságos kezeléséről. A banki utalás mellet utalhatunk pénzt bankkártyán vagy e-számlán keresztül. A részleteket tekintve támogatott a Visa, MasterCard, Entropay valamint kifizetéshez a Skrill és Neteller. Ez nem nevezhető túlzottan széleskörűnek, de a többség úgyis ezeket a módokat preferálja. A befizetési minimum 3000 Ft, és ha bírod számlával, akár 4 millió forintig is felmehetsz. A kifizetés 4000 Ft-tól lehetséges, és többnyire 12 órát vesz csak igénybe.

Mobil alkalmazás

Az okos eszközök hathatós támogatása mindig is üdvözítendő a szerencsejátékok világában. Nincs is szórakoztatóbb annál, mint amikor az ember kikapcsolódásképpen pörget néhányat a ruletten vagy valamelyik félkarú rablón. Mivel a játék egyaránt támogatja a pénzes és zsetonos játékot, így voltaképpen egy igen sokoldalú alkalmazással állunk szemben. Az Unibet app-ja Spin City névre hallgat, és ugyanúgy használhatjuk hozzá az átfogó profilt. Mobilról nyerőgépezni sokkal egyszerűbb, mint betölteni a böngészőből, ráadásul a rendszer az érintőképernyőről történő irányításra lett szabva. Egyszerű újmozdulatokkal válthatunk egyik játékmódról a másikra, melyek közt megtaláljuk a legnépszerűbb nyerőgépeket, valamint a klasszikus kártyajátékokat. Az iOS-es verzió az App Store-ból tölető le, az Androidon való futtatás azonban némi trükközést igényel (a Google Store nem támogatja a valódi pénzes szerencsejátékokat). Az alkalmazást előbb a weboldalról kell letölteni, és külön futtatni az eszközről.

Ügyfélszolgálat

Az Unibet főoldalaAz Unibet kaszinós élményét nagyban növeli, hogy mind az oldal, mind maguk a játékok magyar nyelven is elérhetőek. Ez nagyban segíti a szabályok megértésében azokat, akik hadilábon állnak az idegen nyelvekkel. Az oldalon egyébként részletes útmutató segíti a kezdő játékosokat.

Az ügyfélszolgálat a honlapról lehet elérni. Angolul a nap huszonnégy órájában a rendelkezésünkre állnak, magyarul viszont csak 10 és 22 óra között lehet kapcsolatba lépni velük, ám ez még így is bőven megéri, hisz a lokalizált segítségnyújtás kifejezetten ritka. A magyar live chat és emailes ügyfélszolgálat azonban így is nagy segítséget jelent.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-gallery.png" alt="Ízelítő az Unibet játék kínálatából" width="716" height="171" class="aligncenter size-full wp-image-180" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-gallery.png 716w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-gallery-180x43.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-gallery-300x72.png 300w" sizes="(max-width: 716px) 100vw, 716px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-roulette-150x150.png" alt="Rulettjáték az Unibet oldalán" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-177" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-roulette-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-roulette-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-gonzos-quest-150x150.png" alt="Gonzo&#039;s Quest nevő nyerőgépes játék" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-178" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-gonzos-quest-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-gonzos-quest-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-super-flip-150x150.png" alt="Super Flip nevezetű exkluzív Unibetes játék" width="150" height="150" class="alignnone size-thumbnail wp-image-179" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-super-flip-150x150.png 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-super-flip-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-promotion.png" alt="Unibet ajánlat" width="298" height="229" class="alignright size-full wp-image-176" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-promotion.png 298w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-promotion-180x138.png 180w" sizes="(max-width: 298px) 100vw, 298px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-300x141.png" alt="Az Unibet főoldala" width="300" height="141" class="alignright size-medium wp-image-175" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-300x141.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-180x85.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com-790x372.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-com.png 799w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Ingyenes bónusz: 10-20 ingyen jegy
  • Kezdő bónusz:
Általános tudnivaló
Engedélyszám LGA/CL3/927/2013
Cég Unibet Ltd.
Élõ játékok
Online játékok
Letölthetõ kliens
Ingyenes mód
Játéktípusok 460+
VIP mód
Játékok
Rulett
Kocka
Kártya
Nyerõgép
Videó póker
Blackjack
Póker
Mobil
Mobilbarát oldal
iPhone/iPad App
Android App
Fizetési módok
Minimum átutalás 3 000 Ft
Átutalás idõtartama 12 óra
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Kezdõbónusz
Ingyenes bónusz 10-20 ingyen jegy
Elsõ befizetéses bónusz
Meghívási jutalom $20
Ügyfélszolgálat
Hûségrendszer
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live Chat
Egyéb szerencsejátékok
Fogadás
Póker