HomekaszinoA Vegas.hu megnyitotta kapuit a hazai szerencsejátékos közönség előtt

A Vegas.hu megnyitotta kapuit a hazai szerencsejátékos közönség előtt

A Vegas.hu megnyitotta kapuit a hazai szerencsejátékos közönség előtt

Kisebb csúszással ugyan, de idén áprilisban végre elindult Magyarország első online kaszinója, a Vegas.hu. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiállított 000001-es sorszámú üzemeltetési engedélyt az LVC Diamond Kft. nyerte el. (Azóta a székhelyváltozás miatt az engedélyszám 000003-ra változott.) A Las Vegas Casino Csoport igen nagy tapasztalattal rendelkezik a szerencsejáték terén, hiszen 2015 óta összesen 5 különböző kaszinót üzemeltetnek Pesten. Bár a Vegas.hu már februártól kezdve látogatható volt, játékra nem volt lehetőség, lévén a cég hosszan tesztelte a valódi pénzes játékot valamint a különböző kifizetési módokat, hogy a nyitás után minden fennakadás nélkül működjön. A várakozás azonban a múlté, hiszen a Vegas.hu megnyitotta a kapuit, és számtalan játékkal várja a szerencse lovagjait.

Nemzetközi szintű lehetőségek

Azok, akiknek már volt dolga online kaszinóval rögtön otthonosan fogják érezni a Vegas.hu-n, hiszen az oldal minden tekintetben felveszi a versenyt a nemzetközi vetélytársakkal. A dizájn kellemes, de nem tolakodó, ráadásul a menük úgy lettek kialakítva, hogy azok is könnyen kiismerjék magukat, akik most kattintottak először online kaszinóra. A nyerőgépek (szlotok) számítanak fő attrakciónak, de emellett nem maradhat ki a rulett, blackjack és a jackpot sem, az utóbbiak összesített nyereménye ráadásul még a jobb oldalsávban is helyet kapott.

Vegas.hu főoldal

Széles játékkínálat

A játékkollekció jelenleg 89 különböző címet számlál, ám ez várhatóan nőni fog a jövőben. Egy kis ízelítő a kínálatból: jelenleg az egyik legnépszerűbb játék az egyiptomi stílusú Book of Ra, de akadnak olyan játékok is, amelyek tematikája a Jurassic Park, a Terminátor vagy a foci körül forog. Külön öröm, hogy az üzemeltetők gondoltak a hagyományos kaszinók szerelmeseire, és így a kezdetektől fogva lehetőség nyílik az élő krupié elleni rulettre vagy blackjackre. Ilyenkor a játékosok egy videó kamera élő adását követhetik nyomon, melynek másik oldalán a krupié keveri a kártyát vagy pörgeti a golyót. Itt az események a valós időben történnek, és az emberek akár üzenetet is írhatnak a krupiénak, interakció gyanánt.

Vegas.hu játékkínálat

Ingyenes játék

Fontos kiemelni, hogy nem kell rögtön a pénztárcádhoz nyúlni, ha ki szeretnéd próbálni a Vegas.hu valamelyik nyerőgépét. Jó nemzetközi hagyományhoz híven itt is elérhető a demó mód: amennyiben regisztráltál, akkor az „Ingyen Játék” opciót választva tét nélkül tesztelheted bármelyik szerencsejátékot (egyedüli kivételnek az élőben közvetített blackjack és rulett számít). Demó módban korlátlan összegben játszhatsz, ám magától értetődően a nyereményt nem írják jóvá. Amit még fontos tudni, hogy a Vegas.hu nagy hangsúlyt fektet az e-pénztárcás ki-és befizetésre, habár nem zárkóznak el a bankkártyával, feltöltőkártyával, átutalással vagy akár készpénzzel történő számlafeltöltéstől sem.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-logo.png" width="300" height="174" alt="A Vegas.hu megnyitotta kapuit a hazai szerencsejátékos közönség előtt">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-fooldal.png" alt="Vegas.hu főoldal" width="1199" height="541" class="aligncenter size-full wp-image-1173" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-fooldal.png 1199w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-fooldal-180x81.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-fooldal-300x135.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-fooldal-1024x462.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-fooldal-790x356.png 790w" sizes="(max-width: 1199px) 100vw, 1199px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-jatekok.png" alt="Vegas.hu játékkínálat" width="1197" height="464" class="aligncenter size-full wp-image-1174" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-jatekok.png 1197w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-jatekok-180x70.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-jatekok-300x116.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-jatekok-1024x397.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/vegas-hu-jatekok-790x306.png 790w" sizes="(max-width: 1197px) 100vw, 1197px" />