HomeOnline Eurojackpot

Online Eurojackpot

Online Eurojackpot

Az Eurojackpot 2012-ben indult útjára hét ország résztvételével. A nagy sikerre való tekintettel azóta már sok másik ország is csatlakozott a szövetséghez. Az Eurojackpot (vagy más néven Eurólottó) kipróbálására Magyarországon is van lehetőség. Azért szeretik olyan sokan ezt a játékot, mert hatalmas nyereményekre lehet szert tenni a segítségével. A pénzösszeg egészen 90 millió euróig(!) halmozódhat. Ráadásul már több magyar nyertese is volt a játéknak, hiszen 2019-ben például 8,5 milliárd Ft-tal lett gazdagabb egy férfi. Kell ennél több ahhoz, hogy Te is elszaladj venni egy lottószelvényt..?

Eurojackpot az interneten

Az online lottóként is játszható Eurojackpot esetében ugyanúgy 5+2 számot kell bejelölnöd, mint az offline változatnál. Azt is eldöntheted, hogy igényelsz-e a szelvényedhez Jokert. Ha nem tudod, hogy melyik számokat jelöld be, akkor kérj gyorstippet a Szerencsejáték Zrt. honlapján. A kombinációs játék segítségével kipróbálhatod az összes olyan variációt, amit csak szeretnél. Sajnos az Eurólottó esetében csupán egyhetes játéklehetőség van, és nem tudsz öthetes szelvényt venni. Arra kell számítanod, hogy egy játék alapesetben 2 euróba (kb.740 Ft-ba) kerül az árfolyamtól függően.

eurojackpot-utmutato

Eurojackpot vásárlás online

Az Eurojackpot megvásárlása a Szerencsejáték Zrt. honlapján, illetve az Okoslottó mobilos alkalmazáson keresztül lehetséges. Először is regisztrálnod kell egy fiókot, azonosítanod kell magadat, majd fel kell töltened a belső egyenlegedet, amire többek között bankkártyával, banki átutalással, mobilos feltöltéssel, Paypal-lal és Ügyfélkártyával is sort keríthetsz. A be- és kifizetési limit egyaránt 500 Ft. A belső egyenlegedre feltöltött összeget már nem igényelheted vissza, hanem teljesen fel kell használnod.

Eurojackpot sorsolás

Az Eurojackpot sorsolása pénteken 21 és 22 óra között szokott lenni Helsinkiben, azonban csak pénteken 19 óráig lehet megtenni a téteket. A Szerencsejáték Zrt. honlapjáról hamar kiderülhet, hogy nyertél-e. A mobilos Okoslottó alkalmazáson keresztül akár még értesítést is kaphatsz arról, hogy eltaláltad-e a nyerőszámokat az Eurólottón. Ha igen, akkor hatalmas nyeremények üthetik a markodat. Ha pedig nem, akkor se csüggedj, mert a Szerencsejáték Zrt. számtalan egyéb lehetőséget (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv Lottó, Kenó…) kínál a célod elérésére!

eurojackpot-az-interneten

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-logo-300x174.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-logo-300x174.jpg" width="300" height="174" alt="Online Eurojackpot">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-utmutato.jpg" alt="eurojackpot-utmutato" width="750" height="245" class="aligncenter size-full wp-image-2077" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-utmutato.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-utmutato-300x98.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-utmutato-150x49.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-utmutato-180x59.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-utmutato-360x118.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-az-interneten.jpg" alt="eurojackpot-az-interneten" width="750" height="371" class="aligncenter size-full wp-image-2078" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-az-interneten.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-az-interneten-300x148.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-az-interneten-150x74.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-az-interneten-180x89.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/eurojackpot-az-interneten-360x178.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />