Skip to content

Online Hatoslottó

Hatoslottó-Logó

Mivel a Hatoslottó Online is játszható, ezért egyre többen próbálják ki az internetes változatát. Az Ötöslottó mellett ez az egyik legnépszerűbb szerencsejáték Magyarországon, viszont sokkal később honosodott meg, mint az előbb említett társa. A 6-oslottót csak a 80-as évek végén kezdték el árusítani hazánkban, és igen hamar népszerűvé vált. Ennek részben az volt az oka, hogy a Hatoslottó nyerési esélye magasabb, mint az Ötöslottóé. Igaz, itt általában szerényebb pénzösszeget kapnak a játékosok. A 90-es években nagyobb visszaesés mutatkozott a lottózási kedvben, de aztán újra fellendült a forgalom. Az internetes vásárlás megjelenése óta pedig sokan már online lottóznak. Az érdeklődés általában a nyeremény emelkedésével párhuzamosan nő, hiszen mesés gazdagságra tehet szert az, aki eltalálja mind a hat számot…

Hatoslottó online formában

Magyarországon kizárólag a Szerencsejáték Zrt. szervezésében lehet legálisan játszani a 6oslottón. Mint ismeretes, a szelvényt a lottózókon kívül az árusoknál és az ATM-eknél lehet megvásárolni, valamint SMS-ben is be lehet küldeni a nyerőszámokat. Igen ám, de mi van akkor, ha valaki online szeretne Hatoslottózni..? Ilyenkor egyrészt regisztrálni kell a weboldalon, majd az azonosítást követően csak ki kell választani és be kell küldeni a kiválasztott számokat.

hatoslottó-online

A Hatoslottó variációk száma végtelen, de gyorstipp kérésével a rendszer automatikusan ajánl néhány nyerőszámot. Lehetőség nyílik a kombinációs formában történő játékra is. Egy-vagy öthetes verzióban lehet feladni a szelvényt. Csupán be kell jelölni a Jokerhez tartozó négyzetet, ha valaki ebben a formában (is) szeretne játszani. A Hatoslottó ára alapesetben 300 Ft, de ez természetesen növekszik abban az esetben, ha a játékos több mezőt tölt ki, illetve ha az öthetes játékmódot választja. A Hatoslottó Joker bejelölésével szintén magasabb lesz a lottózás ára.

Hatoslottó vásárlás online

Van egy másik módja is az internetes játéknak. Az Okoslottó nevű alkalmazás letöltésével mobilról is kényelmesen lehet játszani. Persze ehhez szükség van a belső egyenleg feltöltésére is. (Vigyázni kell, mert az ide beküldött pénz már nem igényelhető vissza.) A befizetés átutalással, bankkártyával, Szerencsekártyával, mobilos feltöltéssel, illetve PayPal-lal is lehetséges. A 6os lottó nyeremény kifizetésének nincsen díja, de csak 500 Ft-tól kezdődően kérhető a pénz kiutalása. Az appnak az a különlegessége, hogy a telefon megrázásával véletlenszerűen választhatók ki a számok. Ezeket aztán el is lehet menteni, hogy a legközelebb már kényelmesebben lehessen lottózni. Az applikáció segítségével korlátozni lehet az elköltött összeget.

online-hatoslottó

Hatoslottó sorsolás online

A Hatoslottó feladási határideje vasárnap 14:30, tehát legkésőbb eddig az időpontig be kell küldeni a szelvényt. A Hatoslottó sorsolása vasárnap 16 órakor szokott lenni, aminek a közvetítése a Duna TV-n látható. Persze a 21. században már senkinek sem muszáj a televízió előtt ülnie, ha meg akarja tudni, hogy övé lett-e a fődíj. A Hatoslottó sorsolás nyerőszámai megtudhatók a weboldalról vagy az Okoslottó alkalmazásból is. Igény esetén a Hatoslottó statisztika is visszakereshető.

A Hatoslottó legnagyobb nyereménye eddig egymilliárd hatmillió Ft volt, és a halmozódásnak köszönhetően nem kizárt, hogy előbb-utóbb megint ilyen magas lesz a főnyeremény. Mindenesetre nyerni csak az fog, aki játszik is, úgyhogy kalandra fel! Ilyen mesés díjak mellett mindenkinek megéri próbára tennie a szerencséjét…