Skip to content

Online Kaparós Sorsjegy

online-kaparós-fáraók-kincse

A sorsjegyek igen kedveltnek számítanak a magyarok körében, de sajnos egyelőre még nem lehet velük online formában játszani – vagy legalábbis valódi pénzért még nem. Hazánkban egyedül a Szerencsejáték Zrt. forgalmazhat legálisan kaparós sorsjegyeket, amelyeket a postákon, lottózókban, illetve bizonyos kereskedelmi egységekben lehet megvásárolni. A honlapon egyelőre csupán arról találhatsz információt, hogy mekkora nyereményekre számíthatsz az egyes játékok esetében. Többek között fel van még tüntetve a termékek ára és nyerési esélye is. A kínálat bőséges, ezért biztosan találsz majd olyan kaparós sorsjegyet, amelyik elnyeri a tetszésedet. Néhány kaparós sorsjegy esetében lehetőséged nyílik az internetes próbajátékra.

Online sorsjegy próbajátékkal

Jelenleg a Buksza, illetve a Fáraók Kincse nevű kaparós sorsjegyeken teheted próbára a szerencsédet demó üzemmódban. Ez azt jelenti, hogy sajnos a nyereményedet nem kaphatod meg valódi pénzben, de legalább ingyenesen játszhatsz. Ehhez egyébként az Adobe Flash Player segítségére lesz szükséged. Az online sorsjegy virtuális lekaparásához többféle eszköz közül választhatsz. Van a játékban érme, kulcs, fogkefe, fúró, kés, láncfűrész és még sok más egyéb, de sajnos csak egyféle eszközt használhatsz a kaparáshoz. Az biztos, hogy a folyamat gyorsabb és tisztább, mint a hagyományos sorsjegyek esetében. A számok felfedése után csak rá kell kattintanod az Ellenőrzés gombra annak érdekében, hogy kiderülhessen, hogy nyertél-e. A program azonnal ki fogja írni az eredményedet, tehát nem Neked kell majd kibogarásznod a nyerőszámokat. A Szerencsejáték Zrt. honlapja azt is felajánlja, hogy játssz egy új kört.

Kaparós Sorsjegy Online Buksza

A tesztelés során az online sorsjegyes próbajáték kifogástalanul működött, tehát nem tapasztaltunk lefagyást, belassulást vagy bármilyen más nehézséget. Nagy bánatunkra valódi pénzes verzióban még nem lehet kipróbálni az online kaparós sorsjegyeket, de bízunk benne, hogy hamarosan már az interneten is tesztelheted majd a szerencsédet! Addig is próbáld ki a lottót, a sportfogadást vagy az online kaszinózást, ha nyereményekre vágysz!