HomeOnline Kenó

Online Kenó

Online Kenó

A Kenót csupán 1996 óta játsszák Magyarországon, pedig a gyökerei egészen az ókori Kínáig nyúlnak visssza. A szerencsejáték első megemlítése Krisztus előtt 200-ból származik. A Kenóból befolyt összeget a kínaiak eredetileg a hadsereg finanszírozására, illetve a Nagy Fal megépítésére használták fel. A játék csupán a 19. században jutott el a kínai emigránsok közvetítésével az Amerikai Egyesült Államokba, ahol nagy népszerűségre tett szert. Napjainkra pedig szinte már az egész világon ismertté vált a Kenó. Mint korábban említettük, hazánkban 1996 márciusában volt az első sorsolás. A játékban rengetegen vettek részt már az első hetekben is, és sokáig töretlen maradt a népszerűsége. Ha akarunk, akkor akár még ma is tudunk kenózni, hiszen gyakran szokott lenni sorsolás.

Kenó játék online

A 21.században már nincsen akadálya annak sem, hogy az interneten kenózzunk. Fontos kiemelni, hogy Magyarországon csak a Szerencsejáték Zrt. honlapján van erre lehetőségünk, hiszen egyedül itt lehet legálisan játszani.

A weboldalon való regisztráció során meg kell adnunk egy felhasználónevet, egy jelszót, illetve az e-mail címünket, majd el kell fogadnunk az adatkezelési tájékoztatót és a részvételi szabályzatot. Ezután pedig következhet az okmányaink számának megadása, hiszen 18 éves kor alatt nem szabad kenózni. Lakcímkártyára egészen biztosan szükségünk lesz az azonosítás során. Azt pedig mi dönthetjük el, hogy a személyi igazolványunkkal, az útlevelünkkel vagy a vezetői engedélyünkkel kívánjuk igazolni a személyazonosságunkat. Ezt követően nem maradhat el a személyes adataink megadása sem.

Az azonosítás általában rövid időn belül megtörténik. Ezt követően be tudunk lépni a rendszerbe a felhasználónevünkkel és a jelszavunkkal, és a befizetés után már indulhat is a játék!

Kenó szabályok

Először is a honlapon ki kell választanunk, hogy hány számot szeretnénk megjelölni. A 80 számból minimum egyet, maximum tizet választhatunk ki. Értelemszerűen ennek megfelelően be kell jelölnünk, hogy 1-es, 2-es, (…) vagy 10-es játékmódban szeretnénk kenózni. Ezt követően pedig jöhet a tét kiválasztása, ami minimum egyszeres, maximum ötszörös lehet.

Az interneten egyszerre egy, kettő vagy három mezőn jelölhetjük be a kiválasztott számokat, vagy akár gyorstippet is kérhetünk a géptől. Nincs annak akadálya, hogy a három mezőn három különféle stratégiával játsszunk. Sőt, akár kombinációs jelölésre is lehetőségünk nyílik. Ne feledjük el bejelölni, hogy hány sorsoláson kívánunk résztvenni, illetve azt is döntsük el, hogy be akarjuk-e jelölni a Jokert.

Online Kenó

Ha minden szükséges mezőt kiválasztottunk, akkor már nincs más hátra, csak az, hogy fel kell adnunk a virtuális szelvényt, illetve gondoskodnunk kell arról, hogy sikeres legyen a befizetésünk. A Kenó alapjában véve 250 forintba kerül, de a végösszeg természetesen annál magasabb, minél több mezőt töltöttünk ki és minél nagyobb tétet választottunk.

A sorsoláson 20 számot fognak kihúzni. Minél több számot találtunk el ebből a listából, annál jobb helyzetben vagyunk. A nyereményünk attól is függ, hogy hányszoros téttel adtuk fel a szelvényünket.

Minden nap 22:00 és 00:10 óra között szokott lenni a Kenó sorsolása, aminek a közvetítése a DunaTV-n is látható.

Kenó nyertes számok

Ha meg szeretnénk tudni a nyerőszámokat, akkor persze nem muszáj egész éjjel a televízió előtt ülnünk, hiszen a Szerencsejáték Zrt. honlapján is megtekinthetjük a listát. Csupán rá kell irányítanunk az egeret a Kenó nevű fülre, és már láthatjuk is a tegnapi nyerőszámokat. A korábbi sorsolások eredményei is megtekinthetők a weboldalon egy kis utánajárással.

Kenó Legutóbbi Nyerőszámok

Sőt, a Szerencsejáték Zrt. arra is lehetőséget nyújt nekünk, hogy megnézzük a korábban már kihúzott számokra vonatkozó statisztikákat. Így megtudhatjuk, hogy az általunk vagy a gép által kiválasztott számokat milyen gyakorisággal húzták már ki a korábbi Kenó-sorsolások során.

Ha online játszottunk, és nyertünk, akkor a nyeremény akár automatikusan is jóváíródhat a belső egyenlegünkön. Jelenleg 500 forint a kifizetési határ, tehát ennél kisebb nyeremény esetében nem tudjuk kikérni az összeget. A pénz átutalása kizárólag a megadott bankszámlára történhet meg. Ennek szerencsére nincsen semmilyen díja. A nyereményüket csak akkor fogják kifizetni, ha valóban betöltöttük a 18. életévünket, illetve ha rendelkezünk magyarországi tartózkodási hellyel és egy magyar bankban nyitott, lakossági, forint alapú folyószámlával. Természetesen a személyes adatainknak egyezniük kell az online regisztráció során megadott adatokkal, ha fel szeretnénk venni a nyereményünket.

Mindent összevetve a Kenó akkor fogja elnyerni a tetszésünket, ha szeretjük a kicsit összetettebb, dinamikusabb lottójátékokat. A napi sorsolásnak köszönhetően mindig reménykedhetünk abban, hogy aznap éppen mi visszük el a milliós vagy akár milliárdos főnyereményt…

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Kenó-Útmutató-Logó-300x174.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Kenó-Útmutató-Logó-300x174.jpg" width="300" height="174" alt="Online Kenó">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-keno-.jpg" alt="Online Kenó" width="750" height="414" class="aligncenter size-full wp-image-1905" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-keno-.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-keno--300x166.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-keno--150x83.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-keno--180x99.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-keno--360x199.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/keno-legutobbi-nyeroszamok-.jpg" alt="Kenó Legutóbbi Nyerőszámok" width="750" height="400" class="aligncenter size-full wp-image-1906" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/keno-legutobbi-nyeroszamok-.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/keno-legutobbi-nyeroszamok--300x160.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/keno-legutobbi-nyeroszamok--150x80.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/keno-legutobbi-nyeroszamok--180x96.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/keno-legutobbi-nyeroszamok--360x192.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />