HomeOnline Luxor

Online Luxor

Online Luxor

A Luxor viszonylag újkeletű játéknak számít, hiszen a társaival ellentétben “csupán” 20 éve van a piacon. Bár ez a típus nem olyan népszerű, mint például az Ötöslottó és a Hatoslottó, de a különlegességének hála egyre többen próbálják ki. A Luxor szabályok először kissé bonyolultnak tűnhetnek, de egy kis utánajárásnak köszönhetően hamar meg lehet tanulni a játék csínját-bínját. A lényeg abban rejlik, hogy a 75-ből 20 számot (vagyis oszloponként négyet) kell bejelölnie a játékosnak. A találatoknak három formája van: a képes, a keretes és a Luxor. Nehéz megmondani, hogy a Lukszor esetében mekkora nyeremény üti a nyertesek markát, hiszen ez függ a például az alapjátékok és a nyertesek számától. Jó hírt jelent, hogy egyszerre akár több osztályban is nyerhetnek a játékosok. A Lukszorban mindig van telitalálat, ugyanis a sorsolás addig tart, amíg valaki el nem viszi a főnyereményt. Az eddigi legnagyobb nyeremény összege 81 millió Ft volt.

Luxor online

Nincs annak akadálya, hogy az érdeklődők az interneten is próbára tegyék a szerencséjüket, hiszen a Luxor szelvény kitöltése online is könnyen kivitelezhető. Alapjában véve kétféle lehetőség közül lehet választani. Egyrészt nyitható egy fiók a Szerencsejáték Zrt. honlapján. Mivel csak 18 éves kor fölött szabad játszani, ezért szükség lesz az azonosításra is a szelvény feladása érdekében. Ha az ügyintézők készen vannak a folyamattal, akkor pedig csak be kell jelölni a kívánt számokat, vagy gyorstippet kell kérni a rendszertől. Igény esetén be lehet jelölni a Joker-számokat a Lukszor szelvényén.

Ha pedig valaki inkább a mobiltelefonja segítségével akar játszani, akkor le kell töltenie az Okoslottó alkalmazást, ahol úgyszintén szükség van az azonosításra, illetve a kiválasztott számok bejelölésére. A Luxor ára alapesetben 200 Ft, úgyhogy nem jelent nagy anyagi terhet a megvásárlása. Cserébe viszont hatalmas nyereményekkel lehetnek gazdagok a játékosok, úgyhogy mindenkinek érdemes próbára tennie a szerencséjét.

luxor-játék

Lukszor Lottó vásárlás online

Természetesen a lottószelvény online feladása előtt szükség lesz annak a kitalálására, hogy hogyan történjen meg a belső egyenleg feltöltése, illetve a lottószelvények kifizetése. Manapság erre már szerencsére sokféle lehetőség létezik és az opciók száma folyamatosan bővül. A fizetés szóba jöhet többek között bankkártya, banki átutalás, PayPal és mobilos feltöltés segítségével. A be- és a kifizetési limit egyaránt 500 Ft, illetve a számlára utalt pénzt már nem lehet visszakérni.

Luxor sorsolás

A Luxor sorsolás időponja szombaton 18:45-kor van. Ez azt jelenti, hogy szombaton 14 óráig lehet feladni a szelvényeket. A sorsolás addig tart, amíg nem lesz legalább egy telitalálatos szelvény. Az összeg nagysága attól is függ, hogy milyen (képes, keretes vagy más típusú) nyereményre tesz szert valaki. A Luxor nyerőszámokról online is lehet tájékozódni, hiszen bármikor megtekinthetők a Szerencsejáték Zrt. weboldalán, illetve az Okoslottó alkalmazás felületén.

luxor-online

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-logó-300x174.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-logó-300x174.jpg" width="300" height="174" alt="Online Luxor">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-játék.jpg" alt="luxor-játék" width="750" height="323" class="aligncenter size-full wp-image-2117" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-játék.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-játék-300x129.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-játék-150x65.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-játék-180x78.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-játék-360x155.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-online.jpg" alt="luxor-online" width="750" height="370" class="aligncenter size-full wp-image-2118" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-online.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-online-300x148.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-online-150x74.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-online-180x89.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/luxor-online-360x178.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />