Skip to content

Online Puttó

Puttó-logó

A Puttó a lottó egyik különleges formája. A sorsolások ötpercenként szoktak lenni, a számok bejelölése pedig két különböző mezőn lehetséges. A játékosoknak rendszeresen ellenőrizniük kell, hogy nyertek-e, hiszen nagyon gyorsan változnak a dolgok… Sokan egyébként azért félnek kipróbálni ezt a szerencsejátékot, mert úgy gondolják, hogy a Puttó szabályok túl bonyolultak, pedig egy kis utánajárással könnyen meg lehet őket tanulni. Sajnos a magas nyerési gyakoriság mellett a Puttó nyeremények összege általában nem olyan magas, mint a többi lottófajta esetében, de a játékosoknak több sikerélményük van. Kutatásaink szerint a Puttó eddigi legnagyobb, magyar vonatkozású nyereménye 204 millió Ft volt.

Puttó az interneten

A Puttót egyébként a legtöbben internetes formában játsszák. Mivel a sorsolások reggeltől estig tartanak, ezért virtuális formában valóban könnyebb nyomonkövetni a Puttó nyerőszámokat. A számokat egyébként este 10-ig lehet bejelölni. A könnyebb adminisztráció érdekében az egyes húzások külön sorszámot kapnak. A Puttó nyereménytábla megtekintése a Szerencsejáték Zrt. weboldalán, illetve az Okoslottó alkalmazás felületén lehetséges. A Puttó nyerési esélye egyébként a főnyereményre vonatkoztatva kerekített formában egy az 504 millióhoz. Ez természetesen egy kicsit soknak tűnik, viszont a pénzösszeg nyerésének egy a tizenöthöz az esélye, ami már mindjárt jobban hangzik. Online formában a nyeremény kifizetése 500 Ft-os összeghatártól kezdődően lehetséges.

puttó-útmutató

Puttó online vásárlás

A Puttó online megvásárlása a Szerencsejáték Zrt. weboldalán, illetve az Okoslottó alkalmazás felületén lehetséges. A regisztráció után következik az azonosítás, illetve a belső egyenleg feltöltése minimum 500 Ft-tal. Ezt követően pedig az “A” mezőn 20-ból nyolc, a “B” mezőn pedig négyből egy mezőt kell kiválasztani. Jó tudni, hogy a Puttó esetében nincs egy-, illetve öthetes szelvény, hanem egyszerre maximum 50 sorsolásra lehet benevezni a kívánt számokat. A Puttó kombinációk ingyenesen igényelhetők a Szerencsejáték Zrt. honlapján, illetve az Okoslottó alkalmazásban. A Puttó ára alapesetben az Ötöslottóhoz hasonlóan 300 Ft, de természetesen ez növekedhet attól függően, hogy ki hány szelvényt vesz, illetve hogy hány mezőt tölt ki. Ebben az esetben Joker sajnos nem játszható.

Puttó sorsolás

Sokan kíváncsiak arra is, hogy a Puttó hány számtól fizet. A 9-ből legalább 5 számot kell eltalálni a pénznyeremény érdekében. Pontosabban szólva a “A” mezőben minimum 4 számnak kell egyeznie, a “B” mezőben pedig minimum egynek. Mint már említettük, a Puttó sorsolására ötpercenként kerül sor, tehát nagyok az esélyek a nyerésre. A Puttó eddigi nyerőszámai a Szerencsejáték Zrt. honlapján nézhetők meg. Legyél Te is szemfüles, mert a Puttó titka abban rejlik, hogy gyorsan változnak a dolgok – nézd meg még most a kihúzott számokat, hiszen lehet, hogy észrevétlenül nyertél néhány milliót, mialatt elolvastad ezt a cikket…

puttó-online