HomeOnline Skandináv Lottó

Online Skandináv Lottó

Online Skandináv Lottó

Mivel az Ötöslottó és a Hatoslottó nagyon népszerűnek számított már a 90-es években is, ezért az ezredfordulóhoz közeledve felmerült annak a gondolata, hogy kellene egy új, hétköznapokon sorsolt játék is. Így született meg észak-európai mintára a Skandináv Lottó, amelynél 7 számot kell bejelölni a 35-ből. Ráadásul a játék ikersorsolásos, tehát gépi és kézi formában is kiválasztásra kerül 7-7 szám. (Persze a számsorok csak külön-külön érvényesek a találatok szempontjából.) Ez azt jelenti, hogy a Skandináv Lottó nyerési esélyei (1:28) sokkal magasabbak, mint az Ötöslottóé vagy Hatoslottóé. Ugyanakkor azt sem hallgathatjuk el, hogy a Skandináv Lottó nyereményei általában lényegesen alacsonyabbak, mint az előbb említett társaié. A Skandináv Lottó rekordnyereménye eddig “csupán” 684 millió Ft volt. Ráadásul minimum 4 találat szükséges ahhoz, hogy a játékosok pénzhez jussanak. Az viszont előnyt jelent, hogy a Skandináv Lottó szabályok nem bonyolultak.

Skandi Lottó online

Skandi Lottót alapesetben lottózóban, ATM-ben, illetve SMS-ben lehet vásárolni. Viszont nincsen gond akkor sem, ha valaki az interneten keresztül szeretne játszani, mert már erre is van lehetőség. Ha Te is ki akarod próbálni ezt az opciót, akkor látogass el a Szerencsejáték Zrt. weboldalára, és regisztrálj! Ezt követően azonosítanod kell magadat az okmányaid segítségével. Ezt követően be kell jelölnöd a számokat és el kell döntened, hogy egy- vagy öthetes formában kívánod megvenni a szelvényt. Gondolkozz el azon is, hogy akarsz-e Jokert játszani, illetve hogy hányféle kombinációban akarod beküldeni a számokat. Ha akarod, akkor kérhetsz gyorstippet is, illetve lehetőséged nyílik a különféle Skandináv Lottó variációk kipróbálására.

El ne felejtsük megemlíteni, hogy már a mobilodról is kipróbálhatod a Skandináv Lottót az Okoslottó nevű alkalmazás segítségével. Itt is készítened kell egy fiókot, majd gondoskodnod kell az azonosításról az okmányaid segítségével. A számokat ugyanúgy ki kell választanod, mint a honlap esetében, viszont itt a mobilod megrázásával is bejelölheted véletlenszerűen a számokat. Az Okoslottó alkalmazásnak az a nagy előnye, hogy értesítést kaphatsz a feladott szelvényeidről, a nyerőszámokról, illetve az esetleges nyereményedről.

Skandináv-Lottó-Online

Skandináv Lottó vásárlás online

Internetes játék esetében többféle módon is befizetheted a játék díját. A belső egyenlegedet feltöltheted többek között banki átutalással, bankkártyával vagy a lottózókban igényelhető Ügyfélkártya segítségével is. Ezenkívül szóba jöhet még a mobilos egyenlegfeltöltés és a PayPal használata. Tudd, hogy a befizetés alsó határa jelenleg 500 Ft. (Egy egyhetes, Joker nélküli Skandináv Lottó ára most éppen 300 Ft.) Kérlek vedd figyelembe, hogy a belső egyenlegedre elutalt összeget már nem tudod visszaküldeni oda, ahonnan jött. A nyereményed jóváírását követően viszont kiküldetheted magadnak a pénzt, amire banki átutalás formájában lehet sort keríteni. (Itt is érvényben van az 500 Ft-os értékhatár.) Ehhez szükséged lesz egy magyarországi, forint alapú, lakossági folyószámlára.

Skandi Lottó sorsolás

A fentiek tükrében biztosan tudni szeretnéd, hogy mikor húzzák a Skandináv Lottót. A sorsolás szerdán 20:25-kor szokott lenni, a közvetítés pedig a Duna TV-n látható. Ez azt jelenti, hogy a számokat szerdán 18 óráig lehet beküldeni. A Szerencsejáték Zrt. weboldalán van egy olyan visszaszámláló, amely megmutatja, hogy mennyi időd maradt még a Skandi Lottó feladására. A Skandináv Lottó friss nyerőszámai, illetve eddigi nyerőszámai egyaránt megtekinthetők a weboldalon, illetve az Okoslottó alkalmazásban. Csekkold le még most, hogy nyertél-e a mostani húzáson, és ha szerencséd volt, akkor vedd fel a nyereményedet!

Skandináv-Lottó-szabályok

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-Logó-300x174.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-Logó-300x174.jpg" width="300" height="174" alt="Online Skandináv Lottó">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-Online.jpg" alt="Skandináv-Lottó-Online" width="750" height="444" class="aligncenter size-full wp-image-2054" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-Online.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-Online-300x178.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-Online-150x89.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-Online-180x107.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-Online-360x213.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-szabályok.jpg" alt="Skandináv-Lottó-szabályok" width="750" height="158" class="aligncenter size-full wp-image-2056" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-szabályok.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-szabályok-300x63.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-szabályok-150x32.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-szabályok-180x38.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Skandináv-Lottó-szabályok-360x76.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />