HomeOnline Ötöslottó

Online Ötöslottó

Online Ötöslottó

Az Ötöslottó valójában már nagyon régóta jelen van a magyarok életében, de a mai, modern formájában csak 1957 óta játsszuk. Az első sorsolására rengeteg szelvény érkezett be, hiszen az embereket megigézte a mesés nyeremény ígérete. A lottózás abból a szempontból ma is változatlan, hogy hatalmas összegeket nyerhetnek a szerencsés játékosok. Az eddigi legnagyobb nyeremény az Ötöslottón majdnem 6,5 milliárd Ft-ot tett ki. A halmozódásnak köszönhetően hétről hétre nagyobb összegekre tehetnek szert a játékosok. Az 5-öslottózás népszerűnek számít Magyarországon, ami többek között az egyszerű játékszabályoknak köszönhető. Az offline játék mellett ma már másféle módon is próbára tudod tenni a szerencsédet.

Ötöslottó online fogadás

5-öslottózni mostmár például az interneten is lehet a Szerencsejáték Zrt. honlapján vagy a letölthető applikáció segítségével.

Az internetes játék esetében először regisztrálnod kell, majd az azonosítás után fel kell töltened a belső egyenlegedet, amire bankkártyával, banki átutalással, PayPal-lal vagy M-COM mobil vásárlással keríthetsz sort. A profilod segítségével értesítéseket kaphatsz a nyereményeidről. Jó, ha tudod, hogy a 200.000 Ft alatti nyereményeid automatikusan a belső egyenlegeden kerülnek jóváírásra. Ezenkívül lehetőséged nyílik arra, hogy megtekintsd a korábbi játékaiddal kapcsolatos statisztikákat. Amennyiben több hétre való játékot vásároltál, akkor értesítést kapsz arról is, hogy melyik sorsoláson vettél részt utoljára. Természetesen lehetőséged van arra, hogy önkorlátozó intézkedésekkel védd magadat a játékfüggőség ellen.

Az 5öslottózás emellett Okoslottó mobilalkalmazással is kipróbálható. Ebben az esetben is azonosíttatnod kell magadat a regisztrációt követően. Az alkalmazás keretén belül értesítést kaphatsz az esetleges nyereményeidről, a legújabb akciókról, illetve elmentheted a számaidat is. Az összeállított szelvényed elküldése nagyon egyszerű lesz, ugyanis csak egyetlen gombnyomásra van hozzá szükséged. A mobilalkalmazás esetében a mobilegyenleged, illetve a belső egyenleged segítségével is kiegyenlítheted a játék díját. A Szerencsejáték Zrt. oda fizeti ki a nyereményedet, ahonnan befizetted a díjat.

Ötöslottó vásárlás online

Az online Ötöslottózás nem bonyolult. Miután regisztráltál a honlapon vagy miután letöltötted az applikációt és azonosítottad magadat, be kell jelölnöd azt az öt számot, amit meg szeretnél játszani. Akár automatikus gyorstippet is kérhetsz a rendszertől, így nem Neked kell számokat választanod. Eldöntheted, hogy egy- vagy öthetes formában szeretnél játszani. Egyszerre 20 mezőt tudsz kitölteni az internetes felületen. Lehetőséged nyílik a Joker megjátszására is, de legfeljebb három ilyen mezőt tudsz hozzáadni a szelvénye(i)dhez. Azt is eldöntheted, hogy normál vagy kombinációs formában kívánsz játszani. Ha valamivel kapcsolatban meggondolod magadat, akkor csupán a törlés gombra kell kattintanod, ha pedig teljesen újra akarsz kezdeni mindent, akkor alaphelyzetbe állíthatod a mezőket. Azt is láthatod, hogy összesen mennyibe fog kerülni a szelvény(ek) feladása.

Online Ötöslottózás Játék

Az online Ötöslottózás azért jobb, mint az offline, mert sokkal egyszerűbben és gyorsabban kitölthetők a mezők. Kérhetsz a rendszertől gyorstippeket, illetve nem kell új szelvényt vásárolnod, ha valamit elrontottál, hiszen könnyen kitörölheted a bevitt adatokat még a szelvény feladása előtt. Emellett az online Ötöslottó esetén értesítést kaphatsz a nyerőszámokról, a legújabb akciókról és a nyereményeidtől is. Azt is könnyebben nyomon tudod követni, hogy mennyibe fog kerülni a szelvény feladása, valamint többféle módon is kifizetheted a végösszeget. Egyszerűbben korlátozhatod magadat abban az esetben, ha hajlamos vagy túlzásokba esni a szerencsejátékozás során.

Ötöslottó sorsolás online

Az Ötöslottó sorsolása szombatonként 18:45-kor szokott lenni, de a szelvényeidet csak 17:30-ig tudod feladni. A műsort egyébként a Duna TV-n látható, de Neked természetesen nem muszáj figyelemmel kísérned az adást, hiszen a Szerencsejáték Zrt. weboldalán, illetve az applikáció segítségével rövid időn belül csekkolhatod a nyerőszámokat.

Ötöslottó-Legutóbbi-Nyerőszámok-Játék

Adott esetben még értesítést is kapsz róluk, illetve azt is megtudod, hogy Fortuna kegyes volt-e Hozzád. Ha igen, akkor egyszerűen megkaphatod a nyereményedet, amennyiben az meghaladja az 500 Ft-ot. Ha ezen a héten nem nyertél, akkor se keseredj el, mert a jövő héten talán a Tiéd lesz a telitalálatos szelvény..!

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Ötöslottó-Logó-300x174.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Ötöslottó-Logó-300x174.jpg" width="300" height="174" alt="Online Ötöslottó">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Online-Ötöslottózás-Játék.jpg" alt="Online Ötöslottózás Játék" width="750" height="333" class="aligncenter size-full wp-image-1931" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Online-Ötöslottózás-Játék.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Online-Ötöslottózás-Játék-300x133.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Online-Ötöslottózás-Játék-150x67.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Online-Ötöslottózás-Játék-180x80.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Online-Ötöslottózás-Játék-360x160.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Ötöslottó-Legutóbbi-Nyerőszámok-Játék.jpg" alt="Ötöslottó-Legutóbbi-Nyerőszámok-Játék" width="750" height="335" class="aligncenter size-full wp-image-1932" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Ötöslottó-Legutóbbi-Nyerőszámok-Játék.jpg 750w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Ötöslottó-Legutóbbi-Nyerőszámok-Játék-300x134.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Ötöslottó-Legutóbbi-Nyerőszámok-Játék-150x67.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Ötöslottó-Legutóbbi-Nyerőszámok-Játék-180x80.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Ötöslottó-Legutóbbi-Nyerőszámok-Játék-360x161.jpg 360w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />