Ugrás a tartalomra

Online Póker Bónuszok

Manapság a neten történő póker a virágkorát éli. Több millióan teszik próbára a szerencséjüket és ravaszágukat a virtuális asztaloknál, annak reményében, hogy az utolsó leosztás után ők tehetik zsebre a nyereményt. Legyen szó ártatlan kis szórakozásról vagy aktív pénzszerzésről, az emberek szeretik kihozni a maximumot a játékból. Ehhez pedig nagyban hozzájárulnak azok az elképesztő bónuszok és akciók, melyekkel a szerencsejáték szolgáltatók várják az embereket. A póker oldalak kimondottan élen járnak a bőkezű adakozásban, lévén náluk találod meg a legzsírosabb üdvözlő bónuszokat és befizetési bónuszokat. Persze nem minden arany, ami fénylik: a szolgáltatók sokszor ravasz kiskapukat helyeznek el az ajánlataikban, miközben a látványos akciókkal igyekeznek minél vadabb költekezésre sarkallni. Amennyiben érdekel a bónuszok és promóciók világa, bátran olvass tovább!

regi-poker

Befizetés nélküli bónuszok

A befizetés nélküli bónusz elsőre furának hangozhat. Ide lényegében azokat az akciókat és előnyöket soroljuk, melyek nem feltételeznek bárminemű előzetes átutalást. Bár a főoldalon a póker oldalak szeretik hangoztatni, hogy több tízezer forintot adnak neked ingyen, az igazság az, hogy ezeknél mindig előfeltételnek számít legalább egy, a minimális határt elérő befizetés. Itt szögeznénk le, hogy sem a póker oldalak, sem más szerencsejáték portálok nem adnak pénzt ingyen. Akkor mégis mi tartozik a befizetés nélküli bónusz kategóriájába? Az olyan jutalmak, amelyekkel áttételesen kapsz jutalmat. Az Unibet például minden új játékosnak egy halom Freeroll jegyet ad, mellyel ingyen részt vehetnek egy pénzdíjazású versenyen. Ha ügyes vagy, akkor elviheted a nyereményt, ha nem, akkor is fizetés nélkül játszhattál. Tágabb értelemben még ide sorolható a toborzó bónusz is, amikor egy meghívott (és fizetős taggá váló) ismerősöd után mindkettőtök számlájára jóváírnak egy kis pénzt. Persze hozzátennénk, hogy ez a fajta ajándék nem vehető ki, le kell játszani.

Befizetési bónuszok

poker-penzA befizetési bónusz a leggyakoribb és egyben legjövedelmezőbb jutalomfajta a netes póker világában. A recept igen egyszerű: átutalsz egy tetszőleges összeget, és a rendszer annak dupláját vagy akár tripláját írja jóvá. Például 10 000 Ft-os feltöltés után a virtuális számládon 20 000 Ft jelenik meg, melyet kedved szerint használhatsz fel. Persze bizonyos megkötések érvényesek erre az akcióra. Egyrészt minimum határt el kell érned a feltöltéssel, és van egy plafon érték is, amely fölött már nem szoroznak, hanem egy fix összeget kapsz kézhez. Másrészt az így nyert jutalompénzt nem lehet kivenni, és többszörösen át kell forgatni nyereménybe, hogy utána kikérhesd. Azt is fontos tudni, hogy sokszor magát a bónusz pénzt sem egy összegben írják jóvá, hanem kis címletekben, ahogy az idő előrehalad. Így mindig érdemes az apró betűs részt is elolvasni, és nem csak a nagy számokat nézni. A befizetés bónusz amúgy nem egy állandó lehetőség, többnyire egy kódot kapsz, amit felhasználva az első egy-két átutalásodat szorozzák fel.

Üdvözlő bónuszok

A szerencsejátékok egyik legnagyobb dobásának az úgynevezett üdvözlő bónusz számít. Ez lényegében annyit tesz, hogy az újonnan regisztrált játékosok jogosultak egy kiemelt hozamú jutalomra. Ez azonban csak egyszer vehető igénybe, és lejár, ha nem használod ki időben. A póker esetében az üdvözlő bónusz sokszor fedi az első befizetési bónuszt: bár nem ritka, hogy pusztán a profil létrehozásáért Freeroll beugrót osztanak, az esetek többségében át kell utalnod valamennyi pénzt, hogy megkaphasd az üdvözlő bónuszt. Ez a fajta ajánlat egy komplett csomagot szokott takarni, amelyben konkrét pénz jóváíráson túl Sit&Go verseny beugrókat, Freerol jegyeket és akár nagy összdíjazású bajnokságokra szóló beugrót is rejthet. Az üdvözlő csomag lényege az, hogy akár kis összegű befizetésért is komoly ajándékesőben lehessen részed.

fekete-feher-zseton

Promóciók

Természetesen nemcsak bónusz kódok és akciók segítségével lehet meggazdagodni a póker oldalakon. Számtalan más módja is kínálkozik a pénzszerzésnek. Gyakori jelenségek például a küldetések. Mivel az online póker többnyire egy letölthető kliensből fut, így az nyomon tudja követni a teljesítményedet, és minden egyes mérföldkő után versenyekre szóló belépőket ad vagy fix pénzösszeget ír jóvá. Egy ilyen célkitűzés szólhat arról, hogy adott számú játszmában részt kell venni, vagy pedig meg kell nyerni egy hand-et egy adott lapkombinációval. Külön kiemelnénk, hogy a nívósabb oldalakon az állandó küldetések mellett havi rendszerességgel megújulók is akadnak. Ami pedig a promóciókat illeti, a szerencsejáték oldalak gyakran rendeznek összevont eseményeket, például amikor a nagy összegű fogadás mellé ingyen póker zseton jár.