Skip to content

PokerStars Értékelések

PokerStars Értékelések
Spellen (5)
Klantendienst (5)
Totaal (4.5)
½
Positives
  • Pörgős játékmenet
  • VIP rendszer
  • Ingyen játék zsetonokkal
  • Mobil appok
  • Változatos játékmódok
Negatives
  • Időbe telik mire felküzdöd magad
Samengevat

A PokerStars-nál tett látogatásunk abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeinket. Ugyan nem váltunk híres pókerlegendává, de így is remek szórakozásban volt részünk. Az ingyenes regisztráció akadálymentes volt, és nem tartott sokáig kiigazodni a menüben. A valódi pénzben történő mellett az ingyen zsetonos verzió is megállta a helyét, szerencsére mindkettőhöz bőven akad játékmód. A PokerStars a villámgyors pókercsatára esküszik, a körök gyorsan peregnek még normál módban is, de további izgalom érhető el, ha több asztalnál kártyázunk egyszerre, vagy pedig a vetésforgón alapuló Zoom-ot játszunk. A tranzakciós rendszer biztonságos, és az átutalás valamint a pénzfelvétel többféleképpen is intézhető. Ami pedig a bónuszokat és promóciókat illeti, remek kezdő akciók várják az új tagokat, a VIP lépcsők megmászásával pedig pénzre és különleges tárgyakra tehetünk szert.

Kimondva – kimondatlanul, de a PokerStars az egyik legmeghatározóbb szerencsejáték oldal a világon. 2001-ben történt megalapításától kezdve formálta az online póker megítélését, és többek közt neki köszönheti a sikerét a 2003-as WSOP bajnok, Chris Moneymaker is. A PokerStars az évek alatt folyamatosan gyarapodott, és új játékokkal szélesítette a repertoárját. 2012-ben felvásárolta korábbi versenytársát a Full Tilt Pokert. Jelenleg mindkettő az Amaya Incorporated birtokában van. Az oldal nem rejti véka alá, hogy nagy neveket szponzorál: a klienst használva lépten-nyomon felmutat olyan hírességeket, mint Daniel Negreanu, ismertebb nevén KidPoker. Ez az a hely, ahonnan a profik is indultak, így sok mód a pörgős játékmenetnek kedvez, arról nem is beszélve, hogy az elhivatott kártyahősöket extra kihívásokkal és VIP tartalommal jutalmazzák. A pókeren kívül lehetőség nyílik több tucat kaszinós játék kipróbálására, vagy az élő közvetítéseket is nyomon követheted mobilról.

A PokerStars nyitóképernyője a játékhoz

Póker játékok

A játékhoz szükséges regisztráció gyors és zökkenőmentes, ráadásul nem igényli a személyes adatok megadását, bár azt később pótolhatjuk. A kliens telepítése után neki is vághatunk pókerkarrierünk építésének. A menü letisztult, és csakis a lényegre koncentrál. Kapásból csatlakozhatunk egy nekünk tetsző készpénzes asztalhoz, vagy pedig válogathatunk a különböző versenyek közül. A klasszikus kieséses módon túl érdemes kipróbálni a Spin & Go versenyt is, itt háromfős asztalok vannak, és a fődíjat véletlenszerűen generálja a rendszer. Az előre kiírt bajnokságok terén bőven akad választék, és a változatos szabályrendszer gondoskodik róla, hogy egyhamar ne unjunk bele a dologba. Játszhatunk példának okáért „No Limit” játszmát, időzített bombát (ahol adott idő alatt a lehető legtöbb zsetont kell begyűjteni), de nem maradhatnak ki a Freerollok sem. Végül, de nem utolsó sorban bemutatnánk a Zoom módot, amely kifejezetten azoknak lett kitalálva, akik nem tudnak egy helyben maradni, ha épp nincs lap a kezükben. A Zoomnál dobás után rögtön új asztalhoz kerülsz, úgyhogy az üresjárat itt ismeretlen fogalom!

Jackpot Poker

https://youtu.be/gM6uhhRkpSk

Ingyenes játék

A PokerStarn-nál mereven szétválasztották egymástól a valódi pénzes és játékpénzes lehetőségeket. Előbbihez értelemszerűen át kell utalnod egy bizonyos összeget, míg utóbbinál a rendszer biztosít korlátozott mértékben zsetonokat. Ilyen szempontból zsetonokkal játszani ingyenes, hiszen ha elfogy, akkor kérhetsz egy gyors rebuyt. Óránként azonban csak háromszor lehet újratölteni a készletet, és csupán 1000 zsetont kapsz, amit így nem lehet felhalmozni. Természetesen itt is van lehetőség extra zsetont venni valós pénzért. Más különbség nincs a tétbeli és tét nélküli játékok között, zsetonnal ugyanúgy lehet versenyeken indulni, bár nagyon profinak kell lenned, hogy extra ráfordítás nélkül összeszedd egy komoly bajnokságra a beugrót.

Játékélmény

Végezetül néhány szó a játékélményről: a PokerStars asztalainál felejtsd el az időhúzást és a hosszú percekig tartó kotlást a lapok felett. Itt nyolc másodperced van dönteni, máskülönben a gép automatikusan passzol. Ez a gyors ütemű köröket eredményez, ami inkább a veteránoknak kedvez, a tejfölösszájúak lehet, hogy kapkodni fogják a fejüket. Ha valaki még így is unja magát, az egyszerre több asztalnál is játszhat, ilyenkor egy kis felugró ablak figyelmeztet, amikor rád került a sor. A virtuális helyszín bizonyos mértékben személyre szabható, és dönthetünk arról, hogy saját fotót töltünk fel magukról, vagy pedig egy avatárt használunk.

Elérhető jutalmak és akciók

A PokerStars piramis küldetésrendszereA PokerStars-nál igazán tudják, miként motiválják a játékosokat. Kezdetnek kapsz az első befizetésed mellé egy $25 összértékű ajándékcsomagot, amely egy hétig minden nap más-más kupont ad. A valódi pénzben pókerezők előtt más ajtók is kinyílnak. A fizetős tagok napi és havi rendszerességgel frissülő kihívásokat teljesítenek, melyekért Freeroll és Nyereményözön kuponokat kaphatnak. Emellett van egy kártyagyűjtögetős feladat is, ahol a teljes sorozatért garantált pénzjutalom jár. Ám mindezek csupán ízelítőnek mondhatók a szorgalommal beszákolható jutalmak terén. Igazán nagyot akasztani ugyanis a VIP szintek elérésével, és a StarsCoin-ok beváltásával lehet. A valódi pénzes játékban történő részvételért VIP pontok járnak. Ha elég összegyűlik, akkor értelemszerűen magasabb szintre lépsz. Így lehet eljutni hat lépcsőben bronz csillagtól szupernováig. Amellett, hogy magasabb szinten nívósabb versenyeken is részt vehetsz, minden egyes lépcsőfok teljesítéséért StarsCoin-ok járnak. Ezt az elit fizetőeszközt utána felhasználhatod VIP versenyekre és rendezvényekre szóló belépőkre, kuponokra, ruházati cikkekre vagy okos telefonra, de akár valós pénzre is beválthatod.

Be- és kifizetések

Annak érdekében, hogy a piszkos anyagiak ne állják útját a felhőtlen pókerezésnek, a PokerStars számtalan kényelmi funkcióval javította fel a ki és befizetési rendszerét. Természetesen mindig könnyebb a dolgod, ha befizetésről van szó: ebben az esetben használhatsz Visa és MasterCard bankkártyát, belföldi és közvetlen banki átutalást, vagy a Skrill és NETELLER globális tranzakciós szolgáltatását. Az induló összeg $10-ban vagy €9-ban lett meghatározva, innentől kezdve pedig szabad a vásár. A PokerStars emellett kezeskedik a biztonságos számlavezetésről is. Sőt, ha egy fránya River miatt hirtelen megszorulsz az asztalnál, alkalmad van gyorsított befizetést kérni, és így pénzhez jutni anélkül, hogy fel kellene állni az asztaltól. Tovább ugorva a kifizetésre, érdemes megjegyezni hogy itt már nincs akkora választék, az oldal egyedül a PayPal, Skrill, NETELLER és a Visa különböző verzióit támogatja. A jóváírást az esetek többségében 2-5 nap között ígérik. Viszont érdemes megjegyezni, hogy a Full Tilt számládról is utalhatsz pénzt a Poker Star-os számlára, lévén testvéroldalakról beszélünk.

Mobil verzió

A PokerStars-nál az okostelefonos élmény többről szól az asztali kliens mobilra való átportolásánál. Való igaz, hogy elérhető iOS-re és Android-ra egy külön alkalmazás, amely érintőképernyőkre szabva kínálja a már jól ismert élményt. Ugyanúgy lehet pénzben vagy zsetonban játszani, és a kezelőfelület jól alkalmazkodik az ujjakkal történő irányításhoz. Viszont nem mehetünk el az olyan kiegészítő alkalmazások mellett, melyek a pókerversenyek megszállottjainak kedveznek. Az EPT (European Poker Tournament) Guide névre keresztelt app például segít nyomon követni a bajnokság alakulását és elolvashatod a legfrissebb híreket. A PokerStars TV alkalmazása élőben közvetíti a legjelentősebb nemzetközi versenyeket. Ha pedig lemaradtál, akkor letöltheted a kihagyott műsorokat, hogy később újranézhesd. Végezetül pedig személyes kedvencünk, a PokerStars Clock. Ez a versenyirányító app-on nyomon követheted a játék összes részletét, kezdve a vakszintek emelésének időzítésétől a rebuyokon át a szünet hosszáig. Így egy baráti kártyacsatának is szakmai színvonalat kölcsönözhetsz.

Ügyfélszolgálat

A PokerStars weboldalaA PokerStars csillagos ötöst érdemel a magyar lokalizáció teljes körű támogatásáért. A Full Tilt Pokerrel ellentétben itt nem csak a kliens, de maga a weboldal is teljesen magyar nyelvű.

Ez különösen értékelendő, hiszen így az idegen nyelveket nem beszélők is utána tudnak olvasni a különböző játékmódoknak, és tájékozódhatnak a szövevényes tranzakciós szabályokat illetően. Sőt, az oldalon konkrét oktató videók is vannak arra nézve, hogyan kell a befizetést intézni, vagy elkezdeni a játékot.

Ezek már nem magyar nyelvűek, de a folyamat így is érthető. Az ügyfélszolgálat a nap huszonnégy órájában elérhető, viszont csak emailen keresztül lehet kapcsolatba lépni velük. Alternatívaként a magyar GYIK szekciót is fel lehet keresni válaszokért.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz