Skip to content

Unibet Póker Értékelések

Unibet Póker Értékelések
Spellen (5)
Klantendienst (5)
Totaal (4)
Positives
  • Ingyen neki lehet vágni
  • Átlátható menü
  • Küldetés-rendszer
  • Avatár-figurák
Negatives
  • Ritkák az ingyenes versenyek
Samengevat

Mindent összevetve az Unibet hírneve teljesen jogosnak mondható. Számtalan lehetőség várja a játékosokat, és nem csak a pénzes profiknak van lehetőségük a sikerre. A póker böngészőből, valamint asztali és okostelefonos kliensről is futtatható. A virtuális asztalnál kártyázni hangulatos, hála a karikatúrás avatároknak, és a chat hiánya is inkább hozzátesz az élményhez, mintsem elvenne belőle. A három mód – Texas Hold’em, Omaha és Banzai – közül bármelyiket választod, biztos találsz hozzá aktív versenyt vagy Sit & Go játékot. A frissen regisztrált tagokat rögtön indításkor elhalmozzák ingyen beugrókkal a különböző bajnokságokra, így senki nem érzi kényszerítve magát a költekezésre. A játék alatt és azon kívül is rengeteg extra küldetés oldható ki, melyek további jutalmakat és plusz játékidőt jelentenek. Ezek nem mondhatók formabontó újdonságnak, de mégis sokat hozzátesznek ahhoz, hogy az ember napról napra visszajárjon néhány osztás erejéig.

Az Unibet szerencsejáték portált úgy hisszük senkinek sem kell bemutatni, ez az oldal ismerősen cseng még azok számára is, nem szoktak fogadni vagy pókerezni. Rendszeres hirdetésein túl számos díjat is nyert, és a szerencsejáték szerelmesei itt mindent megtalálnak: sportfogadás, online kaszinó, póker, bingó, blackjack, rulett és még sorolhatnánk. Saját Unibet profil létrehozása nem egy nagy kihívás, csupán az alapvető adataidat (felhasználó és valós név, lakcím, telefonszám, jelszó) kell megadnod. Ami a pókert illeti, Texas Hold’em, Omaha és Banzai játékmódokat lehet kipróbálni. Az oldal abszolút pozitívuma, hogy az emberek kezdőtőke befizetése nélkül is leülhetnek az asztalhoz, hála a hetente rendezett Freeroll-nak. Unibet az asztali gépeken túl az érintőképernyős eszközöket is támogatja, és mind Android, mind pedig iOS rendszereken kiváló szórakozást nyújt.

Póker játékok

Az Unibet főmenüjeAhhoz, hogy az online pókerezés szórakoztató legyen, a jó lapjáráson kívül másra is szükség van, ugyanis pótolni kell az élő helyszín atmoszféráját. Unibet ezt azzal oldotta meg, hogy a játékosok egyedi figurákat, avatárokat választhatnak maguknak. Becsületükre legyen mondva, a több száz karakterből álló lista nincs lekorlátozva fizetőssé tett elemekkel, így mindenki a kedvére válogathat. Kifigurázott nemzetiségektől kezdve celebeken át szörnyfejekig minden van, és a sok fura pofával körülvéve máris nem olyan unalmas várni az a kör végét egy foldot követően. Profilonként három egyedi névvel és avatárral ellátott „identitást” hozhatunk létre, és a rendszer motivál is ezek váltogatására, hogy az ellenfél ne ismerhesse ki a taktikánkat.

Játéktípusok

unibet-versenyTovábblépve a technikai részletekre, választhatunk a készpénzes játék, Sit & Go valamint verseny menüpontok között. A készpénzes játékon belül dönthetünk, hogy a hagyományos Texas Hold’em-et preferáljuk, vagy inkább az Omaha és Banzai az, ami lázba hoz. Itt fix vakos asztalokhoz lehet beülni, melyek értéke többnyire €0.02/€0.04 és €2/€4 között mozog. A Sit & Go asztaloknál van két üléses és öt üléses verzió, a beszálló pedig €1 és €100 között lett meghatározva. Ami a versenyt illeti, meghatározott időközönként kerülnek megrendezésre, és a kezdés előtt nyílik lehetőség a regisztrációra. Itt kezdő és vérprofi egyaránt megtalálja a neki való miliőt, és bizonyos promóciókkal és küldetésekkel ingyen jegyet lehet nyerni a versenyekre.

Játékélmény

Maga a konkrét póker élmény kifejezetten jó. Az avatárokkal körülvett asztal jó hangulatot kölcsönöz a játéknak. A döntésekre szánt idő jól lett megszabva, az ember nem igazán érzi, hogy az idegein táncolnának azzal, hogy húzzák az időt. Sőt, a rendszer határozott csengetéssel jelzi, ha rád kerül a sor, így még akkor sem fogsz kiesni egy körből, ha közben multitaskingolsz. Az animáció sima, bár néha érthetetlen módon késnek az események. Ez ugyan nem zavaró, és konkrét hátrány még nem származott belőle. Érdekes megjegyezni, hogy az asztalnál nincs mód a többi játékossal közvetlenül kapcsolatba lépni, azaz nincs nyílt chat, sőt még előre generált gondolatbuborékok sem. Ettől meglehetősen kihaltnak tűnik a játék, de ha belegondolunk, ezzel az indulatos szidalmazásnak és zaklatásnak is elejét vették, így végső soron ez inkább pozitívumnak mondható.

Elérhető jutalmak és akciók

Unibet Freeroll akcióA kielégítő játékélmény egy dolog, de sokakat elbátortalaníthat, ha rögtön az elején fizetős tartalomba ütköznek. Az Unibet kikerüli ezt a csapdát azzal, hogy minden frissen regisztrált profilt több beugrós jeggyel jutalmaz. Ezeket felhasználva ingyen lehet részt venni a pénzes versenyeken, továbbá direkt kezdőknek rendezett Freerollokra is meghívást kapnak. Az oldal másik vonzó extrái a küldetések. Ezeket a profilt meglátogatva lehet szemügyre venni, és különböző tevékenységeket végrehajtva nyílnak meg. Érdem jár például olyan apróságokért, mint például a háttér megváltoztatása, de vannak küldetések amelyek a játékbeli teljesítményt mérik. Az alapvető sikerélményen túl ezek elérése konkrét előnnyel is jár. Amennyiben egy adott sorozatból az összes kihívást teljesíted, a rendszer jutalomban részesít, ami többnyire egy ingyen jegyet jelent. Ilyen küldetésekből pedig több mint 40 van. Végezetül pedig szót érdemelnek az Unibet oldalán bemutatott promóciók. Ezek nem mindig kötődnek a pókerhez, de havi rendszerességgel változnak. Többnyire valós összeg befizetése az egyik alapfeltétel, de ezen felül vastag bónuszt adnak a tranzakcióhoz.

Be- és kifizetések

Mivel az Internet egy meghatározó szerencsejáték oldaláról beszélünk, a befizetések igen széleskörű módjai állnak rendelkezésünkre. Mint említettük, nem kötelező rögtön pénzt költeni, ám a szabad játékélményhez elengedhetetlen, hogy megtakarított pénzünkkel is áldozzunk Fortuna digitális helytartójánál. A rendszer a bankkártyás fizetés mellett a banki átutalást és a telefonos befizetést is lehetővé tette. Amennyiben a bankkártyát vagy a telefonos utalást választjuk, akkor a minimum összeg 3.000 Ft, viszont ha igazán vastagnak érezzük magunkat, akkor akár 4 millió forintig is felmehetünk. Ami a banki átutalást illeti, a rendszer figyelmeztet bennünket arra, hogy a folyamat levezénylése kettőtől öt napot vehet igénybe. Ebben az esetben viszont nincs se alsó, sem felső határa annak hogy mekkora összeget forgatnánk át virtuális zsetonba. Ami a kifizetést illeti, élhetünk újra banki utalással, bankkártyával, vagy pedig hagyatkozhatunk a Skrill és NETELLER szolgáltatásokra. Utóbbiak előnye, hogy napok helyett 12 óra alatt véghezviszik a tranzakciót. Érdemes megjegyezni, hogy az Unibet-en legalább 4.000 forinttal rendelkezni kell ahhoz, hogy kifizetést kezdeményezhessünk. A maximális határ pedig 250.000 Ft és 24.000.000 Ft ingadozik, folyamattól függően.

Mobil verzió

A mai modern korban az okostelefonok és tabletek mindennapjaink részévé váltak, és sokan ezeket használják az asztali gép helyett, ha egy kis kikapcsolódásra vágynak. Nem meglepő, hogy az érintőképernyős eszközök piacán is felbukkant az Unibet-es applikáció, ami külön öröm azok számára, akik a vonaton ülve, vagy ebédszünet alatt játszanának pár kör pókert. Az iOS-es verzió minden probléma nélkül elérhető az App Store-ból, viszont ahhoz trükközni kell, hogy az Androidos eszközökön is működésre lehessen bírni. Mivel a Google Store nem engedi pénzes szerencsejátékok feltöltését, ezért a kliens-t külön az Unibet oldalról kell letölteni, majd az ismeretlen forrásokból származó programok telepítését engedélyezve tudjuk elindítani. Ezt követően viszont elhárul minden akadály, és hozzáférhetünk minden más játékmódhoz és opcióhoz, annyi könnyebbséggel hogy az irányítást érintőképernyőkhöz szabták.

Ügyfélszolgálat

Az unibet főoldalaAz Unibet összes elérhető platformja támogatja a magyar nyelvet, ami különösen nagy segítség a nyelvekből kevésbé erős játékosoknak, akik így a számtalan küldetést és promóciót is maximálisan ki tudják használni.

Az ügyfélszolgálattal egyébként a honlapról lehet felvenni a kapcsolatot. Ez a szekció szintén üzemel magyar nyelven, bár bizonyos megkötésekkel. Magyar live chat és emailes segítségnyújtás hétköznaponként 10 és 22 óra között vehető igénybe, míg ugyanez angolul napi 24 órában elérhető.

Különösen nagy vész esetén telefonon is elérhetőek, viszont ennek a telefonszámlád látja majd a kárát.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz