Skip to content

bet365 Bónusz Kód és Promóció

A bet365 a minőségi sportfogadó környezet megteremtésén kívül arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy az ajánlatok és akciók bőséges kínálatával várja a régi és új tagokat. Az oldal amellett, hogy külön üdvözlő bónusszal ösztönzi a frissen regisztráltakat az első befizetés megtételére, még az okos eszközök kedvelőinek is tartogat külön ajánatot. Szerencsére a kedvezmények sora itt még nem áll meg, lévén az egyes sportágakhoz külön promóciók tartoznak. Számtalan előnyt élvezhetnek a labdarúgás, lóverseny, kosárlabda, tenisz és a jégkorong pártolói, ezeket az oldal külön csoportokba is gyűjtötte. Az esetek többségében a rendszer a gyűjtői jegy aktív használatát jutalmazza különböző bónuszokkal, míg a lóversenynél garantálják a jó szorzókat.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Rendkívüli számlanyitási akció a bet365-el

Minden egyes újdonsült sportfogadó élhet a bet365 ajánlatával, melynél a regisztráció mellé kapott egyéni 10 jegyű kóddal megduplázhatják az első befizetésük értékét. Amennyiben az átutalás értéke eléri az 1 500 Ft-ot, a jóváírt összeg annak kétszerese lesz. Az promócióval begyűjthető jutalom legfeljebb 15 000 Ft lehet.

100% bónusz az első mobilos feltöltés után

A bet365 kétszeres szorzóval jutalmaz minden olyan régi és új felhasználót, aki az okostelefonjáról vagy táblagépéről intézi a fogadásait. Az ajánlat csupán az első alkalomra érvényes, és ilyen formában legfeljebb 7 500 Ft-nyi bónuszt lehet igénybe venni.

Extra szorzó az Európai Labdarúgó Liga mérkőzéseire

Az európai ligákra és Bajnokok Ligájára tett csoportos és kieséses fogadások az alap szorzón túl további bónuszokat élveznek. Minél több választásból áll a gyűjtői jegyed, annál nagyobb százalék vonatkozik a kifizetésekre. Az ajánlat a 3-as gyűjtői jegytől indul, és a fogadásnak sikeresnek kell lennie ahhoz, hogy a bónusz életbe lépjen.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Garantált szorzó minden ló- és agárversenyre

Ha a bet365-ön fogadsz a kedvenc futamodra, fogadj a választás szorzójával, és az oldal mindig a legjobb nyeremészorzót fogja tekintetbe venni, még akkor is, ha az idő közben megváltozott.