Skip to content

Online Fogadás Bónusz

Fogadás online

A nemzetközi sportfogadó oldalak egyik nagy erénye – az egyszerű használat, széles kínálat, jó szorzók valamint az élő fogadás izgalmai mellett – hogy számtalan izgalmas és jövedelmező akcióban és promócióban lehet részed. A jutalmak széles skálán mozognak, a befizetési bónusztól kezdve a kárpótláson át egészen a toborzó bónuszig. Végtére is egy bukmékernek garantálnia kell a jó morált, és mi más hozná meg a kedved a fogadáshoz, mint egy nyereményjáték. A kihasználható lehetőségek persze cégenként változnak, viszont nem árt tisztában lenni vele, hogy milyen ajánlatokra számíthatsz. Ennek tudatában pedig könnyebben fogsz tudni válogatni az online sportfogadó irodák között. Segítségképpen összeállítottunk neked egy gyorstalpalót, amely tömören összefoglalja azt, amit a bónuszokról és promóciókról tudni érdemes. A Feeling Lucky emellett külön gyűjteménnyel rendelkezik, ahol összeszedtük a konkrét szerencsejáték oldalak nyújtotta ajánlatokat.

Befizetés nélküli bónuszok

befizetes-bonusA befizetés nélküli bónusz (angolul no-deposit bonus), mint a nevéből is sejthető, egy olyan ajánlat, mely kiváltásához nem szükséges tranzakció. Ennek hallatán sokaknak felcsillanhat a szeme, azt gondolván, hogy így ingyen juthatnak előnyhöz. Ez azonban csak félig igaz. A befizetés nélküli bónusz valóban nem igényel közvetlen forint átutalást, viszont a konkrét akcióhoz elengedhetetlen, hogy rendelkezz valamekkora összeggel a számládon. Ide sorolható például a kártérítés. Egyes oldalak hajlandóak bizonyos feltételek mellett visszafizetni az elbukott fogadás értékét. Például visszaadják a pontos eredményre vagy a végső állásra feltett pénzt, ha egy focimeccsen nem esik gól. Értelemszerűen ezzel az ajánlattal csak azok élhetnek, akik hajlandóak kockáztatni a pénzüket. Az sem ritka, hogy az összetett szelvény használatára buzdítanak. A főbb labdajátékoknál (foci, tenisz, kosár stb.) gyakran megesik, hogy megemelik a nyereményedet annak függvényében, hogy hány tétel szerepel a fogadószelvényen. Minél több elemből áll, annál nagyobb mértékben szorozzák fel a végösszeget. Lóversenynél pedig gondoskodni szoktak arról, hogy a rendszer mindig a legelőnyösebb szorzót vegye figyelembe, még akkor is, ha az a fogadás után megváltozott.

Befizetési bónuszok

A kevés átutalást mellé is jelentős bónusz járMíg a befizetés nélküli bónuszoknak csak az adott szolgáltató fantáziája szab határt, addig a befizetési bónusz ugyanazt jelenti mindenhol. A formula egyszerű: te átutalsz egy bizonyos összeget a virtuális számládra, mondjuk 10 000 Ft-ot, a rendszer viszont e helyett 20 000 Ft-ot ír jóvá, melyet rögtön fel is használhatsz. A legtöbb helyen általában megduplázzák a befizetésed, bár nem ritka a triplázás sem. A rendszer lényegében így szeretne merész költekezésre bírni téged. Persze ez is egy olyan dolog, amely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Egyrészt a befizetési bónuszt nem veheted ki, és jó alaposan meg kell forgatnod a fogadásokkal, hogy áttételesen, nyeremény formájában kifizettethesd. Másrészt mindig megszabnak egy határértéket, ameddig a duplázás érvényes. Ha a plafon 100 000 Ft, akkor az azt jelenti, hogy a maximálisan bezsebelhető bónusz nem lépheti át a 100 000 Ft-ot. Amennyiben tehát 300 000 Ft-ot fizetsz be, a befizetési bónusz akkor is 100 000 Ft lesz.

Üdvözlő bónuszok

Az üdvözlő bónusz (angol nyelvű oldalakon welcome bonus néven fut), egy olyan ajánlat, amit elég nehéz kihagyni, lévén a legtöbb sportfogadó oldal hatalmas betűkkel reklámozza az akcióját, sőt, sokszor még a regisztráció végén is felhívják rá a figyelmed. Az üdvözlő bónusz központi elemét képezi az online szerencsejáték iparnak, bár minden játéktípusnál másban nyilvánul meg. A fogadás esetében például a befizetési bónusz és a befizetés bónusz különös elegyét képezi. A fent bemutatott kétféle akcióról tudni érdemes, hogy nem érhetőek el állandó jelleggel. A legzsírosabb kártérítéseket és úgy általában véve a befizetési bónuszokat csak és kizárólag a frissen csatlakozott tagoknak tartogatják. Azaz megduplázzák az első számlafeltöltést, és visszafizetik az első félresikerült fogadást. Utána viszont megritkulnak a lehetőségek. A fenti bónuszokról azt is érdemes tudni, hogy az akciós jelleggel jóváírt összeget sosem pénzben kapod meg, hanem „ingyenes fogadási jegy” formájában. Ezzel ugyanúgy lehet fogadni, a rendszer csupán így oldja meg, hogy a már befizetett pénzt újra felhasználd ahelyett, hogy kivennéd a számládról.

Nagyot lehet kaszálni a focis sportfogadással

Promóciók

A promóció egy igen tág kategória a sportfogadás világában. Lényegében ide soroljuk az időszakos akciókat és a hűségrendszert. Vélhetőleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy-egy világbajnokság idején felpezsdül az élet az online bukmékereknél, akik a trendet meglovagolva nem ritkán nyereményjátékokat hirdetnek. A magyar TippmixPro kifejezetten ezen a téren jeleskedik. Náluk időről időre részt vehetsz egy sorsoláson, ahol a győztes exkluzív utazást, ajándéktárgyakat vagy a döntőre szóló belépőt nyerhet. A hűségrendszer fogalma főleg a pókerezőknek csenghet ismerősen. Ennek keretében minél több pénzes játékban veszel részt, annál több pontot kapsz, amit VIP jutalmakra lehet beváltani. A sportfogadó oldalakon ez a fajta promóció ritkának számít. Ehelyett inkább a toborzó bónuszt támogatják, ahol fix pénzjutalmat adnak minden felhasználónak, aki odacsábítja valamelyik ismerősét, és az illető fizetős taggá válik.