HomefogadasFutsal Fogadás

Futsal Fogadás

Futsal Fogadás

A futsal fogadás egyre népszerűbbé válik Magyarországon. Bár ez a sportág nem annyira ismert, mint a „sima” foci, de azért sokan szeretnék magukat kipróbálni ezen a területen. Erre az igényre természetesen reagálnak a bukmékerek is, hiszen a kínálatukban általában van futsal fogadás. Meg lehet tippelni többek között azt, hogy ki lesz a mérkőzés nyertese, illetve hogy egy bizonyos számúnál több vagy kevesebb gól fog születni a teremfoci mérkőzésen. Egyes esetekben fogadni lehet arra is, hogy ki lesz az első félidő győztese vagy hogy hány gólt lőnek majd a játékosok ezalatt az idő alatt. A tapasztalataink szerint – ha lassan is – de nő a teremlabdarúgás fogadási opciók száma. Egyes esetekben élő közvetítésekkel is lehet találkozni.

Futsal fogadás szabályai

futsal-fogadásAdja magát a kérdés, hogy hogyan lehetsz sikeres ezen a területen, ha a sportfogadásból szeretnél pénzt keresni? Nos, előszöris nem árt, ha minél jobban utánajársz a futsal szabályainak. Sokan azt gondolják, hogy a teremfoci és a „sima” labdarúgás szabályai azonosak, pedig ez korántsem igaz. A siker elérése érdekében azt sem úszhatod meg, hogy áttanulmányozd a statisztikákat és az elemzéseket. Nem csupán azzal kell tisztában lenned, hogy milyen erős az adott csapat, hanem azzal is, hogy milyenek az egyes játékosok. Mivel a teremfoci esetében csupán 5-5 ember játszik a pályán, ezért sokkal több múlik egyetlen szereplőn. Azt tanácsoljuk, hogy a futsal fogadás esetében először csak egyetlen meccsre tedd meg a tétjeidet, a kombinált fogadással pedig csak később próbálkozz. Kezdetben azokra a versenyekre koncentrálj, amiknél jobban érvényesül a papírforma. Az sem árt, ha kidolgozol egy stratégiát annak érdekében, hogy minél nagyobb nyereményekre tegyél szert.

Futsal bajnokságok

Hol teheted próbára a szerencsédet a teremfocival kapcsolatban? Nos, ennek a sportágnak az esetében is szokott lenni világbajnokság, Európa-bajnokság és sok más egyéb nemzeti és nemzetközi bajnokság. Biztosan találsz olyan lehetőséget, amelyik elnyeri a tetszésedet.

Ajánlott bukmékerek

Hazánkban jelenleg csupán egyetlen bukméker (a TippmixPro) használata számít legálisnak. Szerencsére ennek a szolgáltatónak a kínálatában van futsal fogadás, úgyhogy itt próbára teheted a szerencsédet.

TippmixPro

tippmixpro-logoA TippmixPro többféle lehetőséget is felsorakoztat a teremfocival kapcsolatban. Egyrészt megtippelheted, hogy ki lesz az adott mérkőzés nyertese, másrészt pedig arra is fogadhatsz, hogy 6,5-nél több vagy kevesebb gól születik majd a meccsen. Élő közvetítést nem igazán találtunk a kínálatban, de jó hír, hogy több bajnokság mérkőzéseire is meg lehet tenni a téteket. Reméljük, hogy a teremlabdarúgás fogadási lehetőségek száma a jövőben majd bővülni fog, hiszen egyre többen kedvelik meg a futsalt. Mi mindenesetre már most megtesszük a tétjeinket, úgyhogy kövesd Te is a példánkat!

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás.jpg" width="300" height="174" alt="Futsal Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás-1-300x230.jpg" alt="futsal-fogadás" width="300" height="230" class="alignright size-medium wp-image-2283" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás-1-300x230.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás-1-150x115.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás-1-180x138.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás-1-360x276.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás-1.jpg 703w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="tippmixpro-logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />