Skip to content

Foci Fogadás

Fogadás online

A labdarúgás napjainkra szinte a sportfogadás védjegyévé vált, hiszen ezt a sportágat azonosítják legtöbben a műfajjal. Nem is alaptalanul. A különböző focimeccseket több millióan követik fanatikus rajongással nap, mint nap, és közülük sokan fogadni is hajlandóak. Ebből kifolyólag a netes bukmékerek kitüntetett figyelemmel tanúsítanak a labdarúgás iránt. Kivétel nélkül a főoldalon szerepeltetik az aktuális eseményeket, az élő fogadási naptárban is beteszik a meccseket, és gyakran az adott ország másod vagy harmadosztályos házi bajnokságát is megtalálhatod a kínálatban (a magyar NB I is egyre több fogadó oldalon bukkan fel). A tippelők igényeinek széleskörű kiszolgálása persze csak a kezdet. Labdarúgásra fogadhatsz mobilról is, a bukméker oldalakon pedig zsíros jutalmak várják azokat, akik hajlandóak nagy tétben kockáztatni.

Fogadási típusok és stratégiák

A labdarúgás töretlen népszerűsége a bukméker oldalakon többek közt azzal jár, hogy hagyományos hazai-döntetlen-vendég felálláson túl sokkal izgalmasabb aspektusokra is tehetsz pénzt. Az ilyen extra opciókat három csoportba soroljuk: eredményhez köthető tippek, gólokra történő fogadás, valamint szögletek és lapok. Az első csoportba olyan lehetőségek tartoznak, mint a játékidő pontos eredményének megjósolása, a félidős eredmény, de ide sorolják a hendikepes fogadást is, ahol az egyik csapatnak egy vagy több gólos virtuális előnyt adunk. A gólok száma már sokkal izgalmasabb, és több teret enged az intuíciónak. Eldönthetjük például, hogy egy magadott gólszám alatt vagy felett fognak teljesíteni a csapatok, mi lesz a gólok száma egész pontosan, ki rúgja az első találatot, vagy akár szereznek-e a csapatok gólt egyáltalán. A szögletek és lapok kategóriája pedig magáért beszél, itt megtippelheted, hogy a kínálatban szereplő játékosok közül ki kap valamilyen büntetést, vagy melyik csapat értékesít több sarokrúgást. Az ilyen fajta fogadások természetesen sokkal rizikósabbak, de cserébe sokkal magasabb szorzókkal is dolgoznak, így siker esetén a nyeremény is nagyobb. Persze az fogadói irodánként változik, hogy milyen mélységig mennek a fogadás típusoknál.

Egy széles focipálya

Bajnokságok

A netes bukméker oldalak labdarúgás iránti elkötelezettségének fokmérője az is, hogy mekkora kínálattal büszkélkedhetnek a bajnokságok terén. Természetesen a nemzetközi események, mint például az Európa Liga, kivétel nélkül helyet kap mindenhol, de mi inkább a hazai kupákra vagyunk kíváncsiak. Az angliai és német ligáknál például gyakran megtalálható az élvonalbeli csapatok mellett a másod-vagy akár harmadosztályú összecsapás is. Persze ahogy haladunk a nemzetközi érdeklődés periféria széle felé, úgy csökkennek a lehetőségek. Magyarország tekintetében már az is jónak számít, ha egy külföldi bukméker az NB I-t beemeli a kínálatába. Végezetül szót ejtenénk a női fociról is. Bár évekig jogtalanul elhanyagolták, mostanra egyre több fogadó iroda kínálja fel a lehetőséget, hogy a női focimeccsekre is tippelhess.

Ajánlott bukmékerek

Nem nehéz olyan bukméker oldalt találni, amely foglalkozik a labdarúgással – inkább az ellenkezője lenne kihívás – viszont a focit leginkább támogató oldal megtalálása már némi utánajárást igényel. Persze mindenkinek más az ízlése, ezért összegyűjtöttünk három ígéretes jelöltet, hogy legyen miből választani.

Unibet

UnibetAz Unibetet valószínűleg nemigen kell senkinek bemutatni. A sportfogadáson túl lehetőséget kínálnak a profi pókerre és az online kaszinózásra is. Fogadó irodaként összesen 37 különböző sportágat kínálnak fel, melyek közt megtalálható a labdarúgás, amerikai és ausztrál futball, téli sportok, kosárlabda, lóverseny, e-sportok, sőt még a politika is. Foci tekintetében kifejezetten jól teljesít az Unibet. A labdarúgás menüjében időbeli sorrend szerint vannak listázva a meccsek, 24 órára előremenően. Az élő fogadás sem maradhat ki, sőt az Unibet TV-n keresztül vissza is nézheted a kedvenc mérkőzésed. Az egyedüli fájó pont, hogy jelenleg a magyar bajnokság nem hozatal a felhozatalban, míg olyan országok, mint India és Ecuador igen.

bet365

bet365-logoA 2000-ben alapított, angliai székhelyű bet365 az egyik legnépszerűbb sportfogadó oldal Magyarországon, annak ellenére, hogy rendszeresen elérhetetlenné teszik a hazai közönség számára. A sikerének titka nemcsak a 34 felkínált sportágban rejlik, hanem abban is, hogy más oldalakkal ellentétben itt megtalálható a magyar NB I-s foci liga. A sor itt azonban nem áll meg, örömmel jelenthetjük ugyanis, hogy a bet365 üzemeltetői nagy figyelmet fordítanak a női és ifi ligákra is. A stratégia szempontjából szintén van miből választani: megtippelheted a félidős és teljes játékidős eredményeket vagy a két csapat pontos gólszámát. Ezen felül fogadhatsz dupla esélyre vagy over/under statisztikára is.

Sportingbet

sportingbet-logoA Sportingbet egy szintén Angliába bejegyzett cég. Nem tudni, hogy ennek köszönhető-e, de a bet365-höz hasonlóan ők is támogatják a magyar labdarúgást, melynek hála a hazai NB I-s mérkőzésekre itt nyugodtan lehet fogadni. A foci mellett még további 22 sportág kapott helyet, köztük több labdajátékkal, de nem maradhat ki a darts, snooker és lóverseny sem. Visszatérve a labdarúgáshoz, a Sportingbet részletekbe menő lehetőségeket kínál, habár elsőre némi kutatást igényel a megtalálásuk. Például fogadni lehet a két félidő eredményére és az over/under rendszer szerint a gólok számára is. Amennyiben pedig nem szereted a rizikós fogadást, lehetőséged van megszakítani egy összetett szelvényt, és idő előtt kifizettetni az addigi nyereményed.