Homefogadasbet365 Fogadás Értékelések

bet365 Fogadás Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-logo.png

Szerző Értékelése


Fogadás

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • Felhasználóbarát
  • Élő fogadás és élő közvetítés
  • Magyar foci NB1 is szerepel
  • Mobil app

Con

  • Nincs egész napos ügyfélszolgálat

A bet365-et sokan a magyarok által legkedveltebb nemzetközi sportfogadó oldalnak kiáltották ki, és ennek tagadhatatlanul van alapja. Kezdve azzal, hogy az oldal remekül lett strukturálva, és a dizájn is kiváló, a bet365 a technikai részleteket illetően is a tökéletességre törekszik. A rendszer elsajátítása könnyen megy, ráadásul sokszintű tippeket tehetsz meg egy-egy sportesemény kapcsán. Összesen 34 sportág közül választhatsz, melyek közt számos népszerű és kevésbé népszerű tétel is szerepel. Ráadásul az élő eseményeket élőben követheted nyomon a bet365 közvetítésén keresztül. Ha pedig unod a valós sportokat, válts át a virtuális futamokra, melyeket megállás nélkül rendeznek. A fogadási kedvet segítik a jó akciók is: amellett, hogy megduplázzák az első befizetésed, külön jutalmat élvezhetnek a mobilhasználók. A pénzügyeidet pedig sokrétűen intézheted, és bet365 emellett nem követeli meg a nagy összegű befizetést sem. Amennyiben szeretnél egy felhasználóbarát, de mégis profil oldalon fogadni, a bet365-t neked találták ki.

A 2000-been alapított bet365 egy legálisan működő sportfogadási oldal, amely kifejezetten nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Az angliai székhelyű cég ennek ellenére többször is blokkolva lett Magyarországon, ám alternatív linkek útján mindig tovább élt, és a töretlen népszerűsége idővel a tiltás feloldásához vezetett. Az elmúlt évek során számtalan díjat söpört be, és az 50 legbefolyásosabb online játékoldal között tartják számon. A bet365 sikerének titka több dologban rejlik. Egyrészt az oldal kifejezetten könnyen kezelhető. Másrészt számtalan nyelven elérhető a szolgáltatásuk, köztük magyarul is. Azt csak mellékesen jegyezzük meg, hogy a magyar NB1-es liga csapatait is megtaláljuk a kínálatban. Összesen 34 sportágban lehet fogadni, az újdonsült tagok pedig kihasználhatják a rendszeres és nyitó promóciókat.

A bet365 statisztikai oldala

Fogadás menete

A bet365 oldalára ingyenes a regisztráció, és ehhez néhány alapvető adatot – például a lakcímet és telefonszámot – kell megadni. Az így létrehozott profil ugyanúgy használható lesz a pókerhez és kaszinóhoz, így három legyet ütsz egy csapásra. A webhely elrendezését és arculatát csak dicsérni lehet. Lényegre törő, és könnyen átlátható. Néhány pillantás alatt meg lehet találni a különböző funkciókat, arról nem is beszélve, hogy különböző színekkel jelölik a szorzókat és a kiírásokat, így nem veszel el a statisztikák tengerében. Baloldalt található a sportágak lenyitható listája, jobbra pedig a fogadó szelvény és a reklámok láthatóak. A címlap közepén több oszlopban sorakoznak az éppen aktuális események. Amennyiben mélyebbre merülsz valamelyik kategóriákban, akkor igen részletes kimutatásokat és fogadási feltételeket találsz. Jól elkülönített menüpontokba szedték a sima és dupla esélyes tippeket, a hendikepre vonatkozó adatokat, valamint az over/under tételeket. Ráadásul külön csúszkát is mellékeltek egyik-másik eseményhez, amelyen beállíthatod a neked tetsző végeredményt. Mindez nagyban megkönnyíti az összetett fogadásokat. A végleges tét a már említett fogadási szelvényen jelenik meg, ahol megadhatott az összeget. Kombinált fogadásra azonban csak bizonyos esetekben nyílik lehetőség.

A bet365 néhány figyelemreméltó extra funkcióval bír. Ezek közül a legszembetűnőbb az élő közvetítés lehetősége, ahol a webhelyről nézheted végig a legizgalmasabb mérkőzéseket. Ez a mód ingyenesen elérhető mindenkinek, akinek pénz van a számláján. Az élő játék pedig úgy élvezetes igazán, ha élő fogadásra is mód kínálkozik. Utóbbi itt is jelen van, ráadásul feldobhatod multi nézet opcióval, amellyel saját ízlésed szerint személyre szabhatod az élő fogadásos képernyőt.

Labdarúgás

Foci lehetőségek a 2016-os EB-nélValószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, ha a focit nevezzük ki a bet356 éllovasának. Ez a sportág elképesztő népszerűségnek örvend mind a nézők, mind pedig a fogadóközönség köreiben. Természetesen egy gól felett érzett katarzis akkor az igazi, ha a két szenvedélyt kombinálod. A bet365 kiterjedt tartalommal büszkélkedhet a labdarúgás terén. Nemzetközi bajnokságok, Európa Liga, női és ifi csapatok: itt mindet megtalálod. Nekünk természetesen a legfelső sorban jelennek meg a hazai foci eredményei, de alkalomadtán végigböngészheted a világ többi országának kínálatát is. Az oldal elsőre csak a két csapat közti összecsapás végkimenetelére enged fogadni, de a konkrét eseményt felhozva megnyílnak a további lehetőségek is. Itt megtippelheted a félidős és teljes játékidős eredményeket vagy a két csapat pontos gólszámát. Ezen felül fogadhatsz dupla esélyre vagy over/under statisztikára is. Mindez elképesztő mélységet ad a tippelésre, és a jó megérző képességgel megáldottak szép pénzt akaszthatnak le a különböző szorzók kombinálásával.

További lehetőségek

Virtuális lóverseny fogadás a bet365-nélA foci ugyan sok esetben magának követeli a figyelmet, ám mégsem szabad megfeledkeznünk a többi kategóriáról sem, hiszen további 33 sportág sorakozik az oldalvonalon, és vétek lenne őket kihagyni. A labdajátékokon túl bőséges kínálat van motor- és autós versenyekből, de nem maradhat ki lóverseny és az agárfuttatás sem. A hagyományos sportokon túl felbukkan néhány egyedi tétel is. Ilyen például a virtuális sport, ahol számítógéppel generált, kvázi videó játékra lehet fogadni. A dolog érdekessége, hogy itt még előre felvett kommentárt is kapunk, méghozzá magyar nyelven. Ha unod a kiszámítható és papírízű valóságot, ezt mindenképp próbáld ki!

Ennél a résznél mindig szeretünk kevésbé hétköznapi sportokat górcső alá venni, és úgy hisszük a bet365-nél találtunk egy olyan kategóriát, amely a magyar sportfogadó újságokban biztos nem szerepel: a szörföt. Ezzel valószínűleg nem csak mi vagyunk így, mert a focitól eltérően itt már nem annyira részletes a választék. Jelenleg a WSL (World Surf League) éves bajnokságának férfi és női győztesét lehet megtippelni, már ha követed az eseményeket. Ebben az esetben az élő közvetítés nincs felajánlva. A másik tesztalanynak a „Speciális” kategóriát jelöltük ki. Itt a nemzetközi eseményeken túl hat ország politikai és kulturális történésére lehet fogadni. Magyarország nincs közte, de így is fogadhatsz az amerikai elnökválasztás végkimenetelére, vagy a norvég sakkbajnokság győztesére.

Jutalmak és akciók

Egy jó szerencsejáték oldalnál a bőséges kínálat a szilárd gyökérzet, viszont a promóciók az illatos virágok, amelyek odacsalogatják a közönséget. A bet365 ezzel maximálisan tisztában van, és jó néhány kihagyhatatlan ajánlattal kecsegtetik a regisztrálni készülőket. Kezdésképp kiemelnénk az első befizetési bónuszt. A pókertermekben és kaszinókban ez elengedhetetlennek számít, sok online fogadóirodánál mégis hiányzik. Itt minden új tag kap egy ajándék kódot, melyet az első befizetésnél felhasználva – amennyiben az eléri az 1500 Ft-ot – megduplázhatod az összeget. Ilyen formában legfeljebb 15 000 Ft-nyi bónuszra tehetsz szert. Emellett akadnak állandó akciók is. Az európai labdarúgásra tett fogadásnál például megemelik a nyereményed attól függően, hogy mekkora a gyűjtőjegy mérete. Minél több tételben fogadtál, annál nagyobb bónusz érvényesül. Amennyiben pedig belefutsz egy unalmas, gól nélküli focimeccsbe, akkor az oldal visszafizeti a pontos eredményre és félidős állásra vonatkozó téteket. Azok pedig, akik türelmetlenek, a „Felvehető most” funkcióval az esemény végét megelőzően lezárhatják a fogadásukat, és felvehetik az addigi nyereményüket.

Ki-és befizetés

Árlista a 365 befizetési rendszeréhezTranzakciók terén a bet365 igyekszik a lehető legmagasabb szintű kényelmet biztosítani. Egyrészt a befizetéseid igen sokoldalú formában végezheted. Utalhatsz pénzt bankon vagy csekken keresztül, bevetheted Visa, MasterCard vagy Maestro kártyád, esetleg előhúzhatod valamelyik e-szolgáltatód (PayPal, Neteller, Skrill, Entropay és Paysafe Card mind elfogadott). Az oldal emellett igen alacsonyra teszi a lécet minimum összeg tekintetében is, hiszen 1500 Ft (5 euró) már elég az utalás megkezdéséhez. Az pedig, hogy nem számolnak fel tranzakciós költséget, csak hab a tortán. A befizetési plafon nem egységes, 100 000 Ft és 10 000 000 között ingadozik. A kifizetésnél ugyanezeket a szolgáltatásokat veheted igénybe, annyi megkötéssel, hogy legalább 3000 Ft-al rendelkezned kell a számládon a folyamat igényléséhez. A kifizetés időtartama szintén változó, de többnyire 1 és 5 nap között kell rá számítani.

Mobil alkalmazás

Manapság egyre többen tekintenek úgy a fogadásra, mint szórakozási formára, melyet nem csak a gép előtt görnyedve szeretnének folytatni. Az ő számukra felüdülés lehet a bet365 mobilos kínálata, amely a mobilbarát oldaltól az okostelefonos alkalmazásig terjed. Előbbi az érintőképernyős eszközök széles választékával kompatibilis (ebbe a Windows és Blackberry is beletartozik, míg utóbbi kizárólagosan iOS és Android rendszereken érhető el. A mobilról vagy táblagépről történő fogadás számtalan előnnyel rendelkezik. Egyrészt az itt végrehajtott első tippedet megduplázzák. Emellett az alkalmazáson keresztül is érvényes az élő fogadás és az élő nézet. Azt persze mondanunk sem kell, hogy az összes, böngészőből jól ismert funkció itt is visszaköszön, csupán kisebb képernyőkre igazítva. A mobil oldal és az alkalmazás segítségével így bárhol és bármikor fogadhatsz, és nem kell hazáig várni, ha a munkatársaidtól kaptál egy tuti tippet.

Ügyfélszolgálat

A bet365 főoldalaA magyarul is elérhető weboldalra nem lehet panasz. Amellett, hogy minden menüt, reklámot és statisztikát lelkiismeretesen lefordítottak, az alaposság még a magyar valuta felhasználására is kiterjedt.

Az ügyfélszolgálattal magyarul és angol egyaránt felveheted a kapcsolatot, ráadásul ehhez nem szükséges hosszú emailt írnod, hiszen a live chat is elérhető.

Sajnos az ügyfélszolgálattal történő interakció időben eléggé limitált, lévén 10:00 és 01:00 között tudják fogadni a kérelmeket (ez emailre, telefonra és chatre egyaránt igaz).

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-statisztika.png" alt="A bet365 statisztikai oldala" width="719" height="408" class="aligncenter size-full wp-image-287" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-statisztika.png 719w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-statisztika-180x102.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-statisztika-300x170.png 300w" sizes="(max-width: 719px) 100vw, 719px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-foci-300x193.png" alt="Foci lehetőségek a 2016-os EB-nél" width="300" height="193" class="alignright size-medium wp-image-244" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-foci-300x193.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-foci-180x116.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-foci-320x205.png 320w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-foci-790x507.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-foci.png 813w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-virtual-sport-282x300.png" alt="Virtuális lóverseny fogadás a bet365-nél" width="282" height="300" class="alignright size-medium wp-image-245" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-virtual-sport-282x300.png 282w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-virtual-sport-180x191.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-virtual-sport-790x840.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-virtual-sport.png 820w" sizes="(max-width: 282px) 100vw, 282px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-arak-300x223.png" alt="Árlista a 365 befizetési rendszeréhez" width="300" height="223" class="alignright size-medium wp-image-247" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-arak-300x223.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-arak-180x134.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-arak-790x588.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-arak.png 953w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-com-300x211.png" alt="A bet365 főoldala" width="300" height="211" class="alignright size-medium wp-image-248" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-com-300x211.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-com-180x127.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-com-1024x720.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-com-790x555.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-com.png 1255w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Üdvözlő bónusz:
  • Első befizetéses bónusz: 15.000 Ft
Általános tudnivaló
Engedély szám RGL 075
Cég Bet365 Group Ltd.
Élõ fogadás
# Sports 34
Highrollers
Sportfajták
Labdarúgás
Tenisz
Kerékpár
Kosárlabda
Röplabda
Formula 1
Motorverseny
NASCAR
Raliverseny
Lóverseny
Baseball
Jégkorong
Kézilabda
Amerikai futball
Rögbi
Golf
Asztali tenisz
Ökölvívás
Alpesi síelés
Olimpiai játékok
Sífutás
Síugrás
Krikett
Ausztrál futball
Biatlon
Teremfoci
Gyeplabda
Snooker
Darts
Sakk
E-Sport
Politika
Mobil
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Tranzakciós rendszer
Minimum átutalás 1.500 Ft
Kifizetés idõtartama 1-5 nap
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Üdvözlõ bónusz
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 15.000 Ft
Toborzási jutalom
Hûségrendszer
Ügyfélszolgálat
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live chat
Egyéb szerencsejátékok
Kaszinó
Póker