HomeNETELLER a Netes Szerencsejátékhoz

NETELLER a Netes Szerencsejátékhoz

NETELLER a Netes Szerencsejátékhoz

A NETELLER egy gyors és kényelmes online fizetési módszer, amely kiváló közvetítő, ha netes szerencsejátékról van szó. Akárcsak a vetélytárs Skrill, NETELLER szintén egy e-pénztárcás megoldás, ahol a virtuális számlát bankkártyán vagy banki átutaláson keresztül tölthetsz fel, hogy aztán szabadon rendelkezz vele. Ráadásul anélkül fizethetsz online szolgáltatásokért vagy rendelésekért, hogy a személyes adataidat kockáztatnád. A NETELLER-t jelenleg a brit Paysafe Group-nak birtokában van, és 2000-óta rendszeresen használják az online szerencsejáték oldalakon történő tranzakciók lebonyolítására. Ebben főként az játszhat közre, hogy virtuális számlát létrehozni csak pár perc, és a bankkártyás tranzakciók egy pillanat alatt végbemennek, így igazából nem kell napokat várni, hogy visszaülhess a pókerasztalhoz vagy a nyerőgéphez.

Ki – és befizetés a NETELLER-el

NETELLER használata monitorokonAmennyiben már rendelkezel NETELLER számlával, akkor azt feltöltheted banki átutalással vagy pedig a bankkártyád használatával. De akár más e-pénztárakból (Skrill, paysafe card, stb.) is intézheted a pénzinfúziót. Összességében több mint 40 különböző szolgáltatást használhatsz erre a célra, amely jóformán az összes nemzetközi szolgáltatót lefedi. A bankkártyás és más online formában történő ki-és befizetés azonnal végbemegy, ami kimondhatatlanul nagy előny, főleg ha az ember a gyorsan pörgő szerencsejáték világában akarja használni. A rendszer azonban nem csak gyors, de kényelmes is, hiszen nem kell a sok személyes adattal vesződni, csupán csak a regisztráció során megadott email címet kell megadni fizetéskor, és a NETELLER automatikusan kiegyenlíti a számlát. Emellett érdemes megemlíteni, hogy igényelhetsz Net+ bankkártyát, amelyet előre feltöltenek egy megadott összeggel, és amit más kártyákhoz hasonlóan használhatsz, viszont alapjába véve nem veszélyezteted a személyes adataidat, és akár el is dobható miután lemerítetted.

Számlanyitás

NETELLER Net+ számlaLétrehozni egy NETELLER virtuális számlát nem tart tovább néhány percnél. Kezdésképp meg kell adnod egy email címet, amit aztán a tranzakciókhoz fogsz használni (ha már regisztráltál egy szerencsejáték oldalra, akkor érdemes azt a címet megadni). Ezt követően ki kell választani, hogy mely országba tartozol (ha bizonyos korlátozások miatt inkognitóban játszol, akkor ezt érdemes megfontolni), valamint a pénznemet. Ez utóbbinál vedd figyelembe, hogy mi a kedvenc oldalad választott pénzneme (többnyire euró), és ahhoz igazítsd. Továbblépve ki kell még töltened az általános adatokat (lakcím, telefon, jelszó stb.), végezetül pedig a bankkártya adatok, hogy összeköthesd a kettőt. Mindezzel készen is van a regisztráció.

Előnyök és hátrányok

A NETELLER főbb előnyeit már ismertettük: gyors, kényelmes, akár dombornyomott NET+ kártyát is igényelhetsz, biztonságos, titkosított, és a regisztráció ráadásul még ingyenes is. Lássunk azonban a hátrányokat. A NETELLER számla, bár ideális a szerencsejátékhoz, nem kimondottan támogatott a webshopok körében, míg a PayPal számlára való átküldés veszteséges és macerás. Emellett a számlád csupán egy devizanemet támogat, és ezt nem áll módodban váltogatni. Emellett ha több NETELLER számlád is van, a köztük lévő utalás nem ingyenes. Mindezek azonban nem vet túlzottan nagy árnyékot magára a szolgáltatásra, és kimondottan javallott a használata, ha biztonságosan akarod kezelni a szerencsejátékból nyert pénzed.

NETELLER használata netes kaszinózáshoz és sportfogadáshoz

NETELLER hivatalos oldalaÉrdekes módon a NETELLER előnyeire a kaszinók, pókertermek és bukmékerek is felfigyeltek. Ma már nem lehet olyan oldalt találni, ahol ne kínálnák fel lehetőségként ezt a fizetési formát. Emellett bizonyos esetekben még külön bónusz is vonatkozik arra, ha valaki a NETELLER-t adja meg fizetési módként. Igazából mindegy, hogy ezt vagy a Skrill-t használod a játékhoz, mind a kettő ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, nagyjából ugyanazokkal az előnyökkel. A NETELLER talán csak annyiban tér el, hogy a webshopok kevésbé fogadják el, így lehet vissza kell előbb utalnod a pénzt a bankkártyádra mielőtt

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-logo-300x174.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-logo-300x174.png" width="300" height="174" alt="NETELLER a Netes Szerencsejátékhoz">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-computer-300x275.png" alt="NETELLER használata monitorokon" width="300" height="275" class="alignright size-medium wp-image-1144" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-computer-300x275.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-computer-180x165.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-computer-1024x939.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-computer-790x724.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-computer.png 1399w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-kartya-hasznalat-292x300.png" alt="NETELLER Net+ számla" width="292" height="300" class="alignright size-medium wp-image-1142" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-kartya-hasznalat-292x300.png 292w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-kartya-hasznalat-180x185.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-kartya-hasznalat-790x811.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-kartya-hasznalat.png 800w" sizes="(max-width: 292px) 100vw, 292px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-com-300x211.png" alt="NETELLER hivatalos oldala" width="300" height="211" class="alignright size-medium wp-image-1143" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-com-300x211.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-com-180x126.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-com-1024x719.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-com-790x555.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/neteller-com.png 1234w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />