HomekaszinoPlay ‘n Go Online Kaszinós Játékok

Play ‘n Go Online Kaszinós Játékok

Play ‘n Go Online Kaszinós Játékok

A svéd Play ‘n Go már több, mint 20 éve van a piacon, de csupán 2005-ben vált önállóvá. A cég többek között Magyarországon, Máltán és az Egyesült Királyságban van jelen. A palettáján nyerőgépek, illetve tábla- és kártyájátékok (rulett, blackjack, póker, bingó stb.) szerepelnek. A Play ‘n Go 30 különféle nyelven kínálja a termékeit, amelyek egytől egyig kiváló minőségűek. A full HD grafika nagyon látványossá teszi ezeket a játékokat. A futtatásuk minden eszközön remekül megy. A Play ‘n Go mindig a piac igényeihez igazítja a termékeit, amik ennek köszönhetően nagyon népszerűnek számítanak. A Feeling Lucky csapata ezúttal három nyerőgépet tesztelt a Vegas.hu weboldalon.

Play ‘n Go nyerőgépek

A szlotok témája nagyon változatos, hiszen a kínálatban többek között cukorkás, harcolós, ünnephez kapcsolódó és királyos játékgépeket is találunk. Az RTP szempontjából is van választási lehetőség, hiszen nagyobb nyereménnyel kecsegtető szlotok is felfedezhetők a készletben.

Tome of Madness

tome-of-madness-play-n-go-nyerőgépA Tome of Madness egy olyan kaszkádos (leesős) nyerőgép, amelyen 5×5 mező található. Egy fix nyerővonallal rendelkezik a játék. Az egymáshoz vízszintesen vagy függőlegesen csatlakozó alakzatok segítségével lehet nyerni. A játék egészen addig folytatódik, ameddig már nem hozható létre több nyertes kombináció. A Tome of Madness nevű nyerőgép kissé sötét hangulatú, és Lovecraft világát idézi meg. A tárcsákon drágakövek, ódon könyvek és éles tőrök pörögnek. A játék remekül fut, tehát nem kell tartani a megakadásától.

Game of Gladiators

game-of-gladiators-play-n-go-nyerőgépA Game of Gladiators egy öthengeres és háromsoros nyerőgép. A tárcsákon gladiátorok, tigrisek illetve harci jelenetek láthatók. 20 nyerővonal segítségével lehet nyerni. Szerencsés esetben ingyenes pörgetéseket lehet nyerni. Automatikus játék beállítására is lehetőség nyílik. Nyerés után éljenző hangok hallhatók. A Game of Gladiators szép grafikával rendelkezik. Ez a félelmetes szlot inkább azoknak ajánlott, akik nem ijednek meg az árnyékuktól. Bár az is igaz, hogy a bátraké a szerencse…

Gemix

gemix-play-n-go-nyerőgépA Gemix nevű játékban színes cukorkák láthatók a 7×7-es tárcsán. A pörgetések után kaszkádos, vagyis leesős rendszerben jöhetnek a nyeremények a nyerővonalon abban az esetben, ha egymás mellett 5 egyforma alakzat van. A nyerő szimbólumok eltűnnek, majd új minták jelennek meg a helyükön. A játék közben arra is kell törekedni, hogy minél magasabb legyen a kristálytöltöttségi mutató, ugyanis ez többféle egyéb hatást aktivizálhat. A különleges effektusok után a játék normál menetben folytatódik tovább. Tapasztalataink szerint érdemes próbát tenni ezzel a mókás hangulatú, színes szlottal.

Online kaszinók Play ‘n Go nyerőgépekkel

Mint már fentebb említettük, a Vegas.hu weboldalon próbálhatók ki a Play ‘n Go játékgépei. Számos szlot közül lehet itt választani, úgyhogy mindenki meg fogja találni a kedvére valót. Ezenkívül próbát lehet még tenni a tábla- és a kártyajátékokkal. Reméljük, hogy a kínálat még jobban bővülni fog a jövőben, hiszen a Play ‘n Go n termékeivel nagyon jól lehet szórakozni.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/playn-go-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/playn-go-logo.png" width="300" height="174" alt="Play ‘n Go Online Kaszinós Játékok">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tome-of-madness-play-n-go-nyerőgép-300x186.jpg" alt="tome-of-madness-play-n-go-nyerőgép" width="300" height="186" class="alignright size-medium wp-image-2216" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tome-of-madness-play-n-go-nyerőgép-300x186.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tome-of-madness-play-n-go-nyerőgép-150x93.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tome-of-madness-play-n-go-nyerőgép-180x112.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tome-of-madness-play-n-go-nyerőgép-360x223.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tome-of-madness-play-n-go-nyerőgép.jpg 750w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/game-of-gladiators-play-n-go-nyerőgép-300x185.jpg" alt="game-of-gladiators-play-n-go-nyerőgép" width="300" height="185" class="alignright size-medium wp-image-2217" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/game-of-gladiators-play-n-go-nyerőgép-300x185.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/game-of-gladiators-play-n-go-nyerőgép-150x92.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/game-of-gladiators-play-n-go-nyerőgép-180x111.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/game-of-gladiators-play-n-go-nyerőgép-360x222.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/game-of-gladiators-play-n-go-nyerőgép.jpg 750w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/gemix-play-n-go-nyerőgép-300x180.jpg" alt="gemix-play-n-go-nyerőgép" width="300" height="180" class="alignright size-medium wp-image-2218" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/gemix-play-n-go-nyerőgép-300x180.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/gemix-play-n-go-nyerőgép-150x90.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/gemix-play-n-go-nyerőgép-180x108.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/gemix-play-n-go-nyerőgép-360x216.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/gemix-play-n-go-nyerőgép.jpg 750w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />