Skip to content

paysafecard a Netes Szerencsejátékhoz

A paysafecard egy népszerű és biztonságos fizetési módszer, amellyel különböző boltokban, webshopokban vásárolhatsz, de akár online szolgáltatásokért is fizethetsz vele. A rendszer igen egyszerű: megadott értékben vehetsz magadnak PIN-kódot, mellyel aztán a paysafecard elfogadóhelyen beütve fizethetsz. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a rendszer csak és kizárólag fizetésre lett kitalálva, nem PIN-kód alapú pénz tárolására vagy szerencsejátékon nyert pénz felvételére nem alkalmas. Fontos azonban megjegyezni, hogy a paysafecard talán az egyik legelterjedtebb módja a játék oldalakon vagy póker és kaszinó termekben történő fizetésnek. A paysafecard-al nem költekezheted magad túl, és biztosíthatod, hogy semmilyen adatod nem kerül illetéktelen kezekbe. Mi ezt javasoljuk MMO-játékokhoz, társkeresőkre való regisztrálásra, film és zene vásárlására, és nem mellesleg szerencsejáték oldalakhoz.

Ki – és befizetés a paysafecard-al

Paysafecard PIN kódMint említettük, ennél a rendszernél csupán csak „fizetésről érdemes beszélni”. A felhasználóknak lehetőségük nyílik online, vagy akár az ingyenesen letölthető okostelefon alkalmazáson keresztül egy tizenhat számjegyű PIN-kódot venni. Az összeg előre meg van határozva, és csak 2.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft és 25.000 Ft között lehet válogatni. Ezektől eltérő, általad meghatározott összeggel nem lehet PIN-kódot kérni, viszont birtokolhatsz egyszerre többet is. Egy kóddal természetesen többször is lehet fizetni, már amíg meg nem haladod az összeget. Érdemes megjegyezni, hogy ma már egyre több helyen támogatják Magyarországon is a paysafecardot, így például a MOL és az inmedia üzletekben is fel tudod használni, ám értelemszerűen ezt a fizetési formát a webshopok preferálják igazán.

Számlanyitás

Amennyiben gyakran használod a paysafecard szolgáltatását, akkor érdemes nyitnod egy számlát náluk. Ez még mindig nem teszi lehetővé, hogy átutald ide a jackpot nyereményed, viszont egy helyen könnyen kezelheted az összes PIN-kódodat. Csak töltsd fel őket, és onnantól kezdve nyomon követheted, hogy melyiken mennyi pénz található. Sőt, a my paysafecard számlával elkerülheted azt a kellemetlen esetet, hogy az éppen aktuális PIN-kódod nem elég a fizetéshez, és neki kell állnod másikat keresgélni. Az online vásárláshoz elég csak megadnod a felhasználóneved és a jelszavad, és a rendszer automatikusan átutalja a kívánt összeget. Arról nem is beszélve, hogy a paysafecard hűségprogramjával exkluzív nyereményekre tehetsz szert.

Paysafecard vásárlási hálózat

Előnyök és hátrányok

A paysafecard számtalan előnnyel bír a hagyományos bankkártyákkal szemben. Egyrészt elég csak a 16 jegyű PIN-kódot beütni, nem kell más adatokkal vesződni. Továbbá gátat vethetsz a túlköltekezésnek, hiszen nem lehet a megadott összeg alá menni új kód vásárlása nélkül. Végezetül pedig így nem veszélyezteted a személyes adataidat, hiszen a hackerek nem tudnak mit kezdeni egy lemerített kóddal. A paysafecard egy népszerű fizetési módszer a webshopokban – szemben például a Skrill-el vagy NETELLER-el, amelyek leginkább csak szerencsejátékra jók – viszont nem árt észben tartani, hogy rendelkezned kell egy B-tervvel arra nézve, ha megütöd a főnyereményt valamelyik szerencsejáték oldalon, hiszen a paysafecard nem alkalmas kifizetések kezelésére.

paysafecard használata netes kaszinózáshoz és sportfogadáshoz

Paysafecard főoldalMi személy szerint úgy gondoljuk, hogy megéri a paysafecardot használni, ha netes pókerről, kaszinóról vagy sportfogadásról van szó. Ezeknél az oldalaknál gyakran megesik, hogy az ember túlköltekezi magát, és egyfajta transzba esve szem elől téveszti, hogy mennyit is költött. A PIN-kód alapú befizetéssel ez a fajta játékszenvedély kordában tartható. Jó hír, hogy ma már keresve sem lehetne olyan szerencsejáték oldalt találni, ahol ne fogadnák el a paysafecard-ot. Viszont nem árt készenlétben tartani egy Skrill vagy NETELLER számlát, amin keresztül felveszed a nyereményed.