HomefogadasTollaslabda Fogadás

Tollaslabda Fogadás

Tollaslabda Fogadás

A tollaslabda játék gyökerei igen régre nyúlnak vissza, ám ennek ellenére ez a sportág még nem túl régen van jelen Európában. A népszerűsége részben arra vezethető vissza, hogy a játék szabályai könnyen megérthetők, illetve hogy a felszerelések sem drágák. A tollaslabda nem túl megerőltető sport, ezért lényegében bárki ki tudja próbálni. Amatőr- és versenyszinten is lehet vele foglalkozni. A fogadás tekintetében is többféle opció közül választhatnak az érdeklődők. Persze először az egyszerűbb lehetőségeket érdemes kihasználni, és csak később tanácsos a kombinált fogadással próbálkozni. A Feeling Lucky csapata ezúttal annak járt utána, hogy milyen feltételekkel lehet a tollaslabda-mérkőzések eredményeire fogadni.

Fogadási tippek és stratégiák

Sajnos nem mindegyik bukmékernél van lehetőség a tollaslabdával kapcsolatban fogadni. Élő közvetítések sem mindenhol szoktak lenni, de azért fel lehet fedezni egy-egy élőben leadott meccset. A tollaslabda fogadás általában többféle szempontból is kipróbálható. Egyrészt lehet fogadni arra, hogy ki lesz a mérkőzés vagy az adott játszma nyertese, valamint hogy ki hányadik helyen fog végezni.

tollaslabda-játékA játékosok azt is megtippelhetik, hogy összesen hány pont születik majd a meccsen, valamint hogy mekkora lesz a különbség a nyertes és a vesztes között. Vannak olyan bukmékerek, akik arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a fogadni vágyók megtippeljék, hogy bizonyos pontszám alatt vagy fölött alakul majd a végeredmény. Szerencsére a tollaslabda tekintetében is ki lehet próbálni a hendikepes fogadást. Ennek alapján tehát jól látszik, hogy sokféle lehetőség közül választhatnak a tollaslabda fogadás iránt érdeklődők. Persze csak akkor fogja siker koronázni az erőfeszítéseket, ha a játékosok rendszeresen nyomon követik a statisztikákat és az elemzéseket.

Tollaslabda bajnokságok

A tollaslabda Olimpiai sportág, ezért a négyévente megrendezésre kerülő játékokon mindenképpen lehet látni mérkőzéseket. Aztán ott van még a világbajnokság és az Európa-bajnokság is. Magyarországi viszonylatban szintén szoktak lenni olyan versenyek, amelyeket érdemes figyelemmel kísérni. A tollaslabda fogadás inkább azoknál az eseményeknél elérhető, amik nagyobb érdeklődésre tartanak számot.

Ajánlott bukmékerek

Aki magyarországi viszonylatban szeretne fogadni, annak tiszteletben kell tartania, hogy jelen pillanatban csak a TippmixPro weboldalán lehet törvényes keretek között játszani. Az összes többi oldal használata illegálisnak minősül.

TippmixPro

A TippmixPro szerencsére lehetőséget biztosít a tollaslabda fogadás kipróbálására, bár itt nincs olyan sok opció, mint ahányat fentebb felsoroltunk. Sajnos csupán arra lehet fogadni, hogy ki lesz a mérkőzés nyertese. Viszont a kínálatban olyan meccsek is felbukkanhatnak, amelyekre nem feltétlenül számítottunk volna. Tesztelésünkkor például az egyik örmény kupa meccseinek a győztesét lehetett megtippelni. A TippmixPro felületén először regisztrálni kell, majd ezt követően jöhet az azonosítás, illetve a belső egyenleg feltöltése. A tollaslabda fogadás pofonegyszerű ezen a weboldalon, úgyhogy érdemes vele megpróbálkozni!

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tollaslabda-fogadás.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tollaslabda-fogadás.jpg" width="300" height="174" alt="Tollaslabda Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tollaslabda-játék-300x200.jpg" alt="tollaslabda-játék" width="300" height="200" class="alignright size-medium wp-image-2186" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tollaslabda-játék-300x200.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tollaslabda-játék-150x100.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tollaslabda-játék-180x120.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tollaslabda-játék-360x240.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tollaslabda-játék.jpg 640w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />