HomefogadasRugby Fogadás

Rugby Fogadás

Rugby Fogadás

A rugby alapjában véve nem olyan népszerű Magyarországon, azonban a vele kapcsolatos fogadás egyre nagyobb teret hódít a bukmékereknek köszönhetően. Igen sokféle fogadási lehetőség közül lehet választani a szolgáltatóknál. Nem csupán az 1X2 opcióval lehet találkozni, hiszen van például hendikepes és félidős fogadás is. Arra is fogadhatnak az érdeklődők, hogy mekkora különbség lesz a nyertes és a vesztes csapat között. Sajnos a rögbimeccseket csak ritkán közvetítik a bukmékerek, ezért a fogadni vágyóknak általában nincs arra lehetőségük, hogy figyelemmel kísérjék a meccsek alakulását. Ennek ellenére megéri a rögbimérkőzések eredményeire fogadni, mert a szerencsések szép summára tehetnek szert.

Fogadási tippek és stratégiák

rögbi-fogadás-tippmixproA sikeres fogadás alapfeltétele a rögbi szabályainak ismerete, ezért mindenkit arra ösztönzünk, hogy ismerkedjen meg alaposan ezzel a sportággal. A cél elérése érdekében több hasznos forrást is lehet találni az interneten. Először érdemes csupán egyetlen meccs eredményére fogadni, a gyűjtőfogadással pedig elég csak később foglalkozni. Természetesen át kell tekinteni a korábbi statisztikákat, valamint össze kell egymással hasonlítani az egyes rugby csapatok és játékosok eredményeit. Előnyös az is, ha valaki elemzéseket olvas ebben a témában. Így egy idő után képet lehet alkotni arról, hogy hogyan érdemes fogadni a rögbis eredményekre. Nem mindegy az sem, hogy a rögbimeccs milyen időjárási körülmények mellett zajlik, mert ez is befolyásolhatja a meccs végkimenetelét.

Rugby bajnokságok

A rögbi valójában egy angolszász eredetű játék, de mostanra az egész világon ismertté vált. Magyarországon is szoktak lenni versenyek – többek között a Magyar Rögbi Szövetség szervezésében. A rugby egyébként Olimpiai sportág, úgyhogy itt is megrendezésre kerül néhány mérkőzés. A Hat Nemzet Bajnoksága szintén egy nagy izgalommal várt esemény. Érdemes még megemlítenünk az ausztrál NRL-t, illetve az Angol Premier Ligát.

Ajánlott bukmékerek

Az online rugby fogadás Magyarországon egyedül a TippmixPro weboldalán legális. Ezt azt jelenti, hogy a többi, fogadással foglalkozó weboldalon sajnos nem szabad a rögbimeccsek eredményeire fogadni, mert elképzelhető, hogy ennek kellemetlen következményei lesznek.

TippmixPro

Szerencsére a TippmixPro honlapján megtalálják a számításukat azok, akik a rögbi segítségével szeretnének egy kis pénzhez jutni. Többféle fogadási lehetőség közül választhatnak az érdeklődők. Egyrészt megtippelhetik, hogy melyik csapat fog nyerni, vagy fogadhatnak akár a döntetlenre is. Ki lehet találni, hogy mi lesz a félidő végeredménye, illetve hogy hendikep mellett vajon ki lenne a győztes. A játékosok fogadhatnak arra is, hogy mekkorára nő a nyertes és a vesztes között a különbség, illetve hogy a pontszám egy megadott mennyiségnél magasabb vagy alacsonyabb lesz. Az online rugby fogadás nem túl bonyolult, hiszen csak létesíteni kell egy felhasználói fiókot, majd az egyik okmány segítségével végig kell menni az azonosítás folyamatán. Ezt követően pedig fel kell tölteni a belső egyenleget, és már indulhat is a játék!

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-rugby.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-rugby.jpg" width="300" height="174" alt="Rugby Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/rögbi-fogadás-tippmixpro-300x244.jpg" alt="rögbi-fogadás-tippmixpro" width="300" height="244" class="alignright size-medium wp-image-2139" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/rögbi-fogadás-tippmixpro-300x244.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/rögbi-fogadás-tippmixpro-150x122.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/rögbi-fogadás-tippmixpro-180x146.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/rögbi-fogadás-tippmixpro-360x293.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/rögbi-fogadás-tippmixpro-790x643.jpg 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/rögbi-fogadás-tippmixpro.jpg 961w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />