HomefogadasTippmixPro Fogadás Értékelések

TippmixPro Fogadás Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png

Szerző Értékelése


Fogadás

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

 • Élő eredménykövetés
 • Magyar csapatok
 • Remek dizájn
 • Ígéretes nyeremények
 • Profi mobilbarát oldal

Con

 • Nincs mobil app
 • Nincsenek állandó promóciók
 • Sovány tranzakciós felhozatal
 • Kevés sportág

Mint várható volt, a Tippmix Pro teljes mértékben kielégíti a hazai fogadóközönség igényeit. Az oldal remek arculattal büszkélkedhet, és a menük elrendezését könnyen ki lehet ismerni. A felkínált 16 kategória ugyan nem mondható soknak, és a lóversenyt is hiányoltuk, viszont ezek csupa olyan sportágak melyet a magyar fogadók aktívan követnek. Ráadásul kárpótolnak bennünket a magyar bajnokságok széles választékával, melyek nem csak a labdarúgásra korlátozódnak. Maga a sportfogadási tartalom kiváló, viszont a promóciók és a tranzakció tekintetében már nem képes felérni a nemzetközi oldalakhoz, melyek megengedhetik maguknak a vastag befizetési bónuszokat és regisztrációs jutalmakat. A mobilbarát oldal viszont kellően magas minőséget hoz ahhoz, hogy helyettesítse az okostelefonos alkalmazást. Összességében büszkék lehetünk a Tippmix Pro-ra, és a magyar sport szerelmeseinek mindenképp megéri itt fogadni.

Ha sportfogadásról van szó, adja magát a kérdés: hazai vagy nemzetközi sportfogadó oldalra regisztráljak? Az egyiknél ott van a nagyobb felhasználói bázis, széles kínálat a sportágak terén, valamint a remek akciók. Viszont az itthoni fogadóirodánál számíthatsz a magyar nyelvű ügyintézésre, ráadásul a közösség is a hazai sport elhivatott követőiből kerül ki. Emiatt sokkal több sportnál lehet magyar csapatokra is fogadni. A dilemma nem egyszerű, és emiatt tartjuk fontosnak a TippmixPro bemutatását, amely a Szerencsejáték Zrt. birtokában van. Az oldal minőség tekintetében vetekszik a nemzetközi oldalakkal, bár az erősségei mellett gyengéi is akadnak. Itt főként labdajátékok és a motorsportok kedvelői találják meg a számításukat, különös tekintettel a futballra. Emellett nem maradhatnak el az élő fogadások és a remek alkalmi akciók sem.

Fogadás menete

A Tippix Pro már az első látogatás során igyekszik lenyűgözni az embert. Dizájn tekintetében talán ez az oldal viszi eddig a pálmát. Rengeteg panelt és információt sikerült összegyűjteniük egyetlen nyitóképernyőre anélkül, hogy az zsúfolt érzetet keltene. A színpaletta kreatív használata pedig feldobja a statisztikán és menükön alapuló látványt, ráadásul így könnyebb megkülönböztetni a különböző tételeket. Baloldalt rögtön egy naptár fogad bennünket, ahol szabadon váltogathatunk az egyes napokhoz kötődő fogadási tevékenységek között. Bár nem mondható formabontónak, ez az okos funkció mégis hiányzik sok másik nemzetközi oldalnál. Továbbá szintén itt kapott helyet a kiemelt ajánlat és a sportágak listája. A címlap középső felét az utolsó perces fogadások és népszerű események teszik ki, de sikerült helyet szorítani egy statisztikának is, ahol a nap mérkőzésére vonatkozó statisztikát mutatják. A jobb felső sarokba pozícionálták a nyerő szelvényt, míg alatta sorakoznak a reklámok és az élőben futó események részletei.

Élő eredménykövetés

A TippmixPro mindent megtesz azért, hogy szórakoztató élménnyé varázsolja a sportfogadást. Ennek érdekében lehetőség nyílik az élő eredménykövetésre, ahol interaktív formában összefoglalót kapsz a mérkőzés statisztikájáról és főbb pillanatairól. Egy virtuális pályán folyamatosan mutatják a labda útvonalát, és kijelzik, ha valami történik. A statisztikák az idő előrehaladtával folyamatosan változnak, így ha nem is látod az élő eseményt, a lényegről nem maradsz le.

Labdarúgás

Fogadási lehetőségek a TippmixPro-valA labdarúgás fülre kattintva az oldal felhozza az elérhető focis kínálatot. A fent láthatóak az adott napra beírt események, míg alul váltogathatunk a jelenleg népszerű bajnokságok között. Nem meglepő módon a magyar NB1 első helyen szerepel a sorban. Nemzetközi tekintetben alaposan kitesz magáért a TippmixPro: ha nem számítjuk a nemzetközi és kontinentális bajnokságokat, akkor összesen 45 ország házi kupáit vonultatják fel. Ám nem csak a férfiakon van a hangsúly, hiszen itt fogadhatsz a női Bajnokok Ligájára is. A lehetőségeket illetően már kevésbé széles a paletta. Mint említettük, a magyar NB I adott. Viszont a csapatok közti összecsapásnál a győztesen kívül csak a félidő állására lehet fogadni. Így kimaradnak az olyan közkedvelt módok, mint például az over/under tippelés. Kárpótlásként viszont külön fogadhatsz az NB I és az NB II győzteseire, és a Magyar Kupa várományosaira is. Ha inkább előnyben részesíted az angol vagy német kupát, akkor sem kell aggódnod, hiszen az első és másodosztály ott is elérhető.

További lehetőségek

Tenisz tippek a TippmixPro-valElső hallásra a TippmixPro kínálata nem hangzik túl lenyűgözőnek. „Csak 16 sportág? A nemzetközi oldalak nem is mennek 30 alá!” Azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a TippmixPro hazai szolgáltatóként fokozott figyelemmel követi nyomon a magyar sport alakulását. Míg más oldalaknál örülhetünk, ha a NB I-s labdarúgó bajnokságunk bekerül a felhozatalba, itt a focin túl külön fogadhatsz a magyar kosárlabda, kézilabda, vízilabda és röplabda csapatokra. Ez pedig hatalmas fegyvertény a TippmixPro mellett. A főbb labdajátékokon túl felkerült a listára a jégkorong, a darts és a snooker is. Sajnálatos módon a lóverseny kimaradt, pedig ezek komoly gyökerekkel bírnak Magyarországon.

Kicsit részletesebben is belekukkantottunk a különböző kategóriák portfóliójába. Ahogy haladtunk lefelé a népszerűségi listán, úgy csökkentek a lehetőségek. Tenisznél még egész változatos a kép. Itt a WTA és ATP tornák szerint csoportosították a kínálatot, helyszínek szerint lebontva. Viszont férfi-női nem szerint nem lehet kilistázni a mérkőzéseket, ami nagy kár. Szerencsére a páros és egyéni eseményeken túl megtehetjük például az adott év Roland Garosának győztesét is. Örömteli lenne, ha a Forma 1-nél is legalább ennyi mindent ajánlanának fel. Itt azonban csak a soron következő futam kerül terítékre, és pillanatnyilag a bajnokság esélyeseire nem lehet fogadni.

Jutalmak és akciók

A magas minőségű fogadási rendszer csupán egy faktor a játékkedv fenntartásában, és a jó morálhoz elengedhetetlenek a vonzó akciók. A TippmixPro éppen ezért időről időre előrukkol egy látványos promócióval. Ezek mindig valamilyen jelentős hazai vagy nemzetközi eseményhez kötődnek, melyek teljesítésével valamilyen nyereményjátékban vehetsz részt. Ezek a promóciók kifejezetten érdekes módon kapcsolódnak a játékhoz. Az egyik – mostanra lejárt – akció során minden egyes fogadással adrenalin pontokat lehetett gyűjteni. A különböző játéktípusokhoz tartozó pontot egy ampullán keresztül követhetted nyomon, és ha betelt, akkor bekerült a neved a sorsolási kalapba. De belépőt lehet nyerni a női bajnokság döntőjére egy kérdőív kitöltésével. Az ilyesfajta promóció egyetlen hátulütője, hogy nem mindig garantált a fix nyeremény. Más nemzetközi fogadóoldalak megduplázzák az első befizetésed értékét, vagy visszafizetik a tétet döntetlen esetén. Itt azonban csak kecsegtetnek egy hangzatos főnyereménnyel, ám a hétköznapi tippélményre ez nincs túl nagy hatással.

Ki-és befizetés

Amennyiben eltökélted magad a TippmixPro kipróbálására, előbb át kell utalnod egy kezdőösszeget a virtuális számládra. A nemzetközi oldalakhoz képest jóval szegényesebb a kínálat tranzakciós szolgáltatások terén. Kezdeményezhetsz banki átutalást, fizethetsz Visa és MasterCard bankkártyával, vagy pedig bevetheted az Abaqoos utalványokat is. A Skrill és Neteller e-pénztárcás megoldások hiánya kifejezetten fájó, a PayPal kihagyásáról már nem is beszélve. Mivel a Szerencsejáték Zrt. birtokában van a Lottó is, alternatívaként átvezetheted a pénzt az online lottós egyenlegedről. A szolgáltató felhívja a játékosok figyelmét, hogy az egyenlegfeltöltés 500 Ft-tól kezdődik, és 1 000 000-nál többet nem lehet egy összegben befizetni. A kifizetés során a rendszer ellenőrzi, hogy az adataid megegeznek-e profilodban szereplőkkel. Az egyenlegeden szereplő összes pénzt kikérheted egy összegben, azt átfutási idő pedig nem több három napnál.

Mobil alkalmazás

A TippmixPro mobilos fogadási felülete„Kapd elő a mobilod, és lépj a tettek mezejére” bíztat a TippmixPro az okostelefonon keresztül történő fogadásra. Mi azonban szeretnénk leszögezni, hogy ez a lehetőség csak és kizárólag a mobilbarát oldalra vonatkozik, különálló alkalmazás nincs. Viszont így is elérhető az összes megszokott funkció. Az asztali böngésző ráadásul egy QR kódot is felajánl az átirányítás érdekében.

A mobilbarát oldal kompatibilis az legtöbb iOS-en, Androidon és Windows-on futó böngésző alkalmazással. A fogadást ilyen formában magaddal viheted bárhová, és ha hallasz egy ígéretes tippet a buszon vagy munka közben, rögtön megteheted a TippmixPro-n.

A mobilbarát oldal ráadásul jelentős mértékben át lett alakítva, hogy jobban illeszkedjen az érintőképernyős használathoz. A hangsúly átkerült a jól látható és könnyen kezelhető menükre, és a fogadó szelvény sincs úgy eldugva.

Ügyfélszolgálat

A TippmixPro főoldalaSegítségnyújtás tekintetében a TippmixPro toronymagasan a legjobb szolgáltatást nyújtja. Nem csoda, hiszen itt a szakavatott ügyintézők garantáltan tudnak magyarul.

Az online ügyfélszolgálat napi huszonnégy órában elérhető emailben, míg telefonon vagy live chaten 7-23 óráig lehet kapcsolatba lépni egy ügyintézővel.

A Gyakran Ismételt Kérdések ugyan lehetne bőbeszédűbb is, viszont az oldal több helyen videó bemutató segítségével magyarázza el a dolgok működését, ami sokszor többet ér ezer leírt szónál. A szolgáltatás külön hírlevelet is fenntart, és felkeresheted őket Facebookon vagy Twitteren.

Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-foci-300x255.png" alt="Fogadási lehetőségek a TippmixPro-val" width="300" height="255" class="alignright size-medium wp-image-314" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-foci-300x255.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-foci-180x153.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-foci.png 564w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-tenisz-233x300.png" alt="Tenisz tippek a TippmixPro-val" width="233" height="300" class="alignright size-medium wp-image-315" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-tenisz-233x300.png 233w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-tenisz-180x232.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-tenisz.png 559w" sizes="(max-width: 233px) 100vw, 233px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-mobil-210x300.png" alt="A TippmixPro mobilos fogadási felülete" width="210" height="300" class="alignright size-medium wp-image-316" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-mobil-210x300.png 210w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-mobil-180x257.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-mobil.png 318w" sizes="(max-width: 210px) 100vw, 210px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-300x199.png" alt="A TippmixPro főoldala" width="300" height="199" class="alignright size-medium wp-image-317" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-300x199.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-180x119.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-1024x678.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-790x523.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com.png 1252w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
<iframe loading="lazy" title="Tippmixpro élő eredménykövető" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/BSPfWWnd0GA?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Gyors Áttekintés

Bónusz

 • Üdvözlő bónusz:
 • Első befizetéses bónusz:
Általános tudnivaló
Engedély szám
Cég Szerencsejáték Zrt.
Élõ fogadás
# Sports 16
Highrollers
Sportfajták
Labdarúgás
Tenisz
Kerékpár
Kosárlabda
Röplabda
Formula 1
Motorverseny
NASCAR
Raliverseny
Lóverseny
Baseball
Jégkorong
Kézilabda
Amerikai futball
Rögbi
Golf
Asztali tenisz
Ökölvívás
Alpesi síelés
Olimpiai játékok
Sífutás
Síugrás
Krikett
Ausztrál futball
Biatlon
Teremfoci
Gyeplabda
Snooker
Darts
Sakk
E-Sport
Politika
Mobil
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Tranzakciós rendszer
Minimum átutalás 500 Ft
Kifizetés idõtartama 1-5 nap
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Üdvözlõ bónusz
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz
Toborzási jutalom
Hûségrendszer
Ügyfélszolgálat
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live chat
Egyéb szerencsejátékok
Kaszinó
Póker