Skip to content

Online Póker Összehasonlítás

A póker neten és valóságban egyaránt élvezetes

A netes póker népszerűségéről és előnyeiről valószínűleg már nem kell tájékoztatnunk, hiszen számtalan olvasnivalót találsz az oldalon, amelyek ezt a témakört taglalják. A virtuális póker tehát vitathatatlanul egy jó dolog. Ám felvetődik a kérdés: melyik a legjobb póker oldal? Ez már fogós kérdés, hiszen nem feltétlenül a legtöbbet reklámozott oldal szolgálja ki a te elvárásaidat. Mi azonban segítünk: egyrészt összeállítottunk neked egy táblázatot, ahol egymás mellett láthatod a különböző oldalak adatait, másrészt készítettünk egy útmutatót is, ahol elmagyarázzuk, mire érdemes odafigyelni, ha össze akarsz két szolgáltatót hasonlítani.

Bátran mérd össze!

„De hát miért méricskéljem össze a póker oldalakat? Az egyik olyan, mint a másik! Mindegyiknél lehet pókert játszani, akkor meg minek vacakoljak?” – kérdezhetnéd. Ezzel a felfogással azonban nemcsak, hogy megragadhatsz egy középszerű póker oldalon, de rengeteg jó ajánlatról vagy új játékmódról is lemaradhatsz. Való igaz, hogy a Texas Hold’em alapkövetelmény mindenhol, ám egyes szolgáltatók nem restek csavarni egyet a jól bevált szabályokon. Emellett vannak, akik egy idő múlva ráunnak a Texas Hold’emre és az Omahára, és ilyenkor jó, ha B tervként ott van a Stud, Razz vag a Badugi. A másik fontos követelmény, amelyet később taglalni is fogunk, az akciós ajánlatok. Igazából ez az a pont, ahol kimutatható a különbség két netes pókeriroda között. Mindemellett nem árt, ha tájékozódsz olyan részletekről is, mint a ki- és befizetési plafon vagy az okostelefonos támogatottság. Ezekről a legkönnyebben úgy juthatsz információhoz, ha beleolvasol a bemutatóinkba.

Online póker kliensek és alkalmazások

Egy tipikus asztaltársaság az Unibet-enAz, hogy vajon egy online kaszinó, bukméker vagy póker szoba legálisnak minősül-e, mindig is gondolkodóba ejtette az embereket. A törvényi szabályozás kimondja, hogy a netes szerencsejáték nem minősül illegálisnak, amennyiben az törvény által minősített formában történik. Sőt, ilyenkor még adózni sem kell a nyeremény után. Amennyiben nem szánsz sok időt az összehasonlításra, a legalitás és elérhetőség kérdéskörének mindig járj utána. Máskülönben szabad a vásár, és a legtöbb pókerszolgáltató remek lehetőségeket kínál. Példának okáért nemcsak a böngészőből érhető el, de felkínálnak egy letölthető klienst is, amely számtalan extra funkciót is kínál. Elméletileg mobilról is lehet játszani a neves póker oldalakon, viszont nem árt észben tartani, hogy az ezekhez tartozó appokat sokszor külső oldalról kell letölteni, mert a hivatalos iOS és Android Store-ban korlátozzák a valódi pénzes szerencsejátékok feltöltését.

A NetBet kliensének főmenüje

Játékfajták

A játékfelhozatal és a változatosság adja egy pókeralkalmazás sava-borsát, így nem meglepő, ha sokan ezek alapján döntenek. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a kis létszám még takarhat ígéretes póker oldalt, amennyiben egyedi játékmódokat is kínálnak. Jó példa erre az az új Texas Hold’em típus, ahol foldolást követően rögtön új asztalhoz kerülsz, ahol már a kezedben is van a lap. De említhetnénk akár a Twister is, amely egy háromfős Sit & Go verseny, ahol a nyereményalapról egy sorsolás dönt. Persze az emberek többsége megelégszik a hagyományos Hold’emmel vagy Omahával. Őket sokkal inkább az érdekli, hogy milyen a versenykínálat, és mennyire gyakoriak a Free Rollok. Amikor két esélyes netes póker helyet összevetsz, ez adja a kiindulási alapodat. Van, ahol a Freerollokra ingyenes a nevezés, ám kis létszámban rendezik őket. Máshol gyakran követik egymást, viszont a beugró jegyet szűkmarkúan osztogatja a rendszer, így lényegében ugyanott vagy. Ezt a témát mi is alaposan körbejárjuk a bemutatóinkban, így erősen ajánljuk, hogy tekintsd meg az erre vonatkozó részt.

Bónusz ajánlatok

A RedKings híres Pocket Kings akciójaAmennyiben a játékfelhozatal a póker összemérésének első sarkalatos pontja, akkor a jutalomrendszer és bónusz a másik. Míg játékmódok sokszínűségének neked kell utánajárni, a regisztrációval és befizetéssel járó előnyöket címoldalon tárják eléd. A legtöbbet természetesen abból profitálhatsz, ha a csatlakozás után jó nagy összeget utalsz át a játékbeli számládra, ezt az összeget ugyanis kivétel nélkül minden helyen megduplázzák, míg az előkelő helyek a triplázásról ismerszenek meg. Ugyan nem ritka, hogy az első befizetésen túl a második vagy akár a harmadik átutalásra is vonatkozik valami bónusz, az apró betűs részt olvasd el, mert sokszor csak részletekben fizetik ki a jutalmad. Mivel a póker külön alkalmazáson keresztül érhető el, nem egyszer találkozni lehet küldetésrendszerrel. Az olyan helyeket mindig érdemes előnyben részesíteni, ahol küldetések vagy VIP rendszer van, hiszen itt pusztán a játékot jutalmazzák. A nyereményed függvényében kapott VIP pontokat kézzel fogható tárgyakra lehet becserélni, míg a küldetések az egyéni teljesítmény fejében adnak ingyen beugrót vagy fix pénzjutalmat.

Ki – és befizetés

Pókeres bónuszokA tranzakciós rendszer többnyire hidegen hagyja az emberek, lévén a jó lapleosztás vagy a beígért csatlakozási bónusz lebeg a szemük előtt. A ki- és befizetési rendszer azonban megnehezítheti az óvatlan játékosok dolgát. Egyfelől a fizetési határérték minden netes pókeroldalnál más. Ezt azt jelenti, hogy másképp szabják meg, hogy mi a befizetési minimum és a kifizetési maximum. Értelemszerűen az a jó szolgáltató, ahol az előbbi alacsony az utóbbi pedig jó magas, mert így juthatsz könnyen és gyorsan a pénzedhez. Az átfutási idő többnyire a pénzügyi csatornától függ. Viszont az olyan extráknak érdemes utánajárni, mint például a gyors befizetés, lévén ez lehetővé teszi, hogy úgy tölts fel pénzt a számládra, hogy nem függeszted fel a játékot. Emellett az is előny, ha egy kaszinónál a nyerőgépes, fogadási és póker számla egyben van.

Részletes összehasonlítás

Mindezt a sok információt persze nehéz átlátni, főleg akkor, ha az ember pókerezni akar, és nem pedig könyvelést vezetni. Idővel azonban megjön az ember rutinja, és minél több póker oldal kínálatát böngészed át, annál jobban megragadnak a fontos részletek, és megtanulsz a mézes-mázos marketing ígéretek mögé látni. Mi azonban azt is megértjük, ha nem akarsz ennyi időt pazarolni a háttérkutatásra, és egyszerűen csak le akarsz ülni egy minőségi szolgáltató virtuális pókerasztalához. Ebben a döntésben segít a saját különbejáratú táblázatunk, ahol a népszerű oldalak statisztikáit prezentáltuk könnyen emészthető formában. Ha azt akarod tudni, hogy viszonyulnak egymáshoz a szolgáltatók üdvözlő bónuszai, vagy tudni akarod milyen játékfajták érhetőek el az egyes helyeken, itt megtalálod a választ.