HomeOnline Sportfogadás

Online Sportfogadás

Online Sportfogadás

Magyarországon a sportfogadás igen mély gyökerekkel bír. A lóversenyzés hagyománya egészen 1827-ig nyúlik vissza, melyet nem mellesleg Széchenyi István honosított meg. Napjainkban még mindig divat a kisebb-nagyobb lottózókban való totózás, ám egyre többen ismerik fel az online fogadás előnyeit. A számítógépen keresztül történő tippelés során számíthatsz az Internetre is, mint a tudás és meccs statisztikák bőséges tárházára. Ha egy webhelyen helyezed el a téteket, a rendszer automatikusan kiszámolja helyetted az összegeket és a várható nyereményt. Bár a papír alapú fogadásnak megvan a maga bája, a hagyomány nem versenyezhet a virtuális módszer előnyeivel. Az online bukméker oldalakon sokkal több sportágat találsz, ráadásul élő fogadásra is lehetőség adódik. Ehhez társulnak a nemzetközi oldalak nyújtotta promóciók és üdvözlő bónuszok, melyek segítségével könnyedén megsokszorozhatod az indulótőkéd. Ez a téma persze nem foglalható össze néhány mondatban, úgyhogy külön pontokba foglaltuk a netes fogadás különböző aspektusait.

Online sportfogadás Magyarországon

Lehet felvetődik a kérdés: „Érdemes egyáltalán vesződni a nemzetközi bukmékerekkel? Hisz itt van nekünk a jól bevált TippmixPro a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából!” Mi nem szeretnénk senkinek sem előírni, hogy milyen oldalon fogadni, inkább útbaigazító jelleggel írjuk le ezeket. Lényegét tekintve a hazai és nemzetközi fogadó irodák között nincs nagy különbség. A fogadás menete mindenhol ugyanaz: elsőként létre kell hoznod egy profilt, melyhez feltétlenül meg kell adnod a valós neved, lakcímed és telefonszámod. A kezdeti lépésekhez nem szükséges rögtön felfedned a bankkártya számod, ám az aktív játék megkezdéséhez előbb-utóbb fel kell töltened a számlád valahogy. A címlapon és a menükben található tételre kattintva hozzáadhatod a szimpatikus elemet a fogadási szelvényedhez. A többnyire jobb oldalra pozicionált lista összesíti a különböző tételeket, itt adhatod meg a kívánt összeget, majd pedig egy gombnyomással véglegesítheted a fogadást.

A helyzet a TippmixPro-nál sincs másképp, így mechanikáját tekintve nem érdemes feltétlen nemzetközi bukmékerre váltani. Viszont nem kell aggódnod az oldal legális volta miatt. Arról nem is beszélve, hogy a hazai sportfogadási iroda biztos nem lesz blokkolva. A külföldi szerencsejáték oldalak időről időre felkerülnek a hazai tiltólistára, amivel egyidejűleg elérhetetlenné válnak az itthoni játékosok számára. Ez a tiltás persze nem örök érvényű, ráadásul mind a szolgáltató, mind pedig a magyar közösség megtalálja a módját az alternatív hozzáférésnek.

Különböző labdatípusok amik biztos szerepelni fognak a nyári olimpián

Sportfajták

Az elérhető sportágak kínálata többnyire perdöntőnek bizonyul a tökéletes fogadóoldal utáni hajszában. Manapság nem ritka, hogy egy helyen több mint 30 különböző lehetőség közül választhatsz. Az alapvető labdajátékokon túl (foci, tenisz, kosár, baseball, kézilabda stb.) mellett szinte már kötelezőnek számít a lóverseny, motorsport, amerikai foci, golf, darts és a téli sportok. Viszont akadnak olyan tételek is, amelyek erős jóindulattal nevezhetőek sportnak. Ilyen például a politika, vagy az Eurovíziós dalfesztivál befutója. Minél lejjebb haladunk a népszerűségi listán, annál inkább fogyatkoznak a felkínált kategóriák is. A labdarúgásnál a Bajnokok ligáján túl legalább egy tucat ország hazai bajnokságát is megtalálod, míg tenisznél fogadhatsz az összes jelentős torna női és férfi résztvevőjére. A darts és a snooker esetében már csak a világbajnokság kerül terítékre. Éppen ezért érdemes a mennyiség mellett a minőség tekintetében is kiértékelni az egyes fogadó oldalakat.

Labdarúgás

Cselezés a labdávalA valós és online bukmékereknél tagadhatatlanul a labdarúgás a favorit. Szerencsejáték oldaltól függetlenül itt mindig széles a választék. Az Európai Liga és a Bajnokok Ligája aktuális mérkőzéseit bárhol meg lehet tanulni, de a magyar NB I is egyre gyakrabban feltűnik a nemzetközi irodák palettáján. A női ligák már kevésbé számítanak népszerűnek, de a legtöbb esetben kárpótol ezért az öt kontinens országainak felvonultatása. A labdarúgásnál találod a legjobb akciókat, ráadásul a főbb meccsekre fogadhatsz élőben is.

Lóverseny

Bár jóval szerényebb népszerűségnek örvendenek, a ló- és agárverseny központi elemét képezi egy jó fogadó irodának. Az online bukmékerek itt is gondoskodnak a széles kínálatról és a jó akciókról. A lóverseny egyik nagy előnye, hogy egy nap több futamot is rendeznek, így pár jó tipp birtokában rövid idő alatt nagy bevételre tehetsz szert.

Virtuális sportok

Egy lóverseny, ezúttal virtuális formábanNem összekeverendő az E-Sporttal. A virtuális sport egy számítógép által generált verseny, ami olyan, mint egy videó játék, csak itt a gép irányítja a résztvevőket. A virtuális sportok közt biztos megtalálod a labdarúgást, kosárlabdát és lóversenyt. Ennek a „sportágnak” három érdekessége van. Egyrészt nincs bevett papírforma, hisz az események véletlenszerűen történnek. Másrészt nem tartanak sokáig, és amint valamelyik véget ért, pár perc múlva követi a másik. Harmadrészt pedig fogadás nélkül is végignézheted a mérkőzést, így szórakozásnak sem utolsó.

A legjobb online bukméker megtalálása

A TippmixPro főoldalaAmennyiben foglalkoztat egy nemzetközi oldal kipróbálása, a következőket érdemes tudnod. A legfontosabb tényező, amire oda kell figyelned az a működési engedély. Minden szerencsejáték szolgáltató – legyen szó bukmékerről, kaszinóról vagy póker portálról – fel kell, hogy mutasson egy érvényes igazolást arról, hogy legálisan és szabályok szerint működik. Ez általában egy hosszú sorszám, melyet többnyire egy máltai vagy brit szervezet állít ki. Hiába néztél ki magadnak egy reklámokból ismerős oldalt, ennek mindenképp érdemes utánanézni. Az sem árt, ha nyilvános fórumokon elolvasod mások tapasztalatait a kifizetéssel és problémamegoldással kapcsolatban. A nyelvi különbségek miatt ne aggódj, a legjobb online fogadó irodák felkínálják a magyart, mint lehetséges nyelvet, sőt a legjobbak még magyar ügyfélszolgálatot is üzemeltetnek.

Magát a szolgáltatást is érdemes jó alaposan szemügyre venni, még mielőtt regisztrálnál. Az elérhető sportágak kínálata egy jó kiinduló pont, ahogy az is, hogy a nemzetközi bajnokságokon túl tartalmazzák-e a magyar NB I-s csapatokat. A lehetőségek felméréséhez jó alaposan vizsgáld át a menürendszer. A címlap mellett nézz utána, hogy a labdarúgásnál például lehet-e fogadást kötni a pontos eredményre, félidős állásra vagy over/under értékekre. Egy jó oldal sok promóciót tartogat az ingujjában, és rugalmas a tranzakciók terén. Erősen ajánljuk, hogy ellenőrizd le, a bankkártyán és banki átutaláson túl milyen szolgáltatással töltheted fel a számlád, valamint mekkora összegtől kezdődően veheted ki a pénzed. Amennyiben nem szeretnél ennyi időt szánni a kutatásra, a Feeling Lucky számtalan olvasmányos ajánlóval vár, ahol lényegében ugyanezek a pontok szerint mutatjuk be a neves sportfogadó oldalakat.

focis-nyeremeny

Bónuszok és akciók

A sportfogadó oldallal járó különböző promóciók terén jelentős eltérés észlelhető a hazai és nemzetközi trendek között. A TippmixPro különböző eseményekhez kötött nyereményjátékokat szervez, ahol a kiválasztott szerencsések utazást vagy bajnokságra szóló belépőt kapnak. Ezzel szemben a külföldi oldalak úgynevezett üdvözlő bónusszal várják a frissen regisztrált tagokat, melyet kihasználva az első befizetésed értékét megduplázzák. A nyitó akción túl nem ritkák a cashback ajánlatok és az összetett szelvényért járó extra szorzók sem. Előbbi kárpótlásképp visszafizeti a fogadásod értékét, amennyiben egy adott kitétel teljesül. Például ha nem esik gól, vagy a hosszabbítás után esik találat. Utóbbinál pedig annál több bónuszt kapsz a nyereményed mellé, minél több tételt adtál meg az összevont szelvényen. Persze akadnak adott sportágakhoz kötődő promóciók is. A lóversenynél például sok bukméker oldal garantálja a legjobb szorzókat, még akkor is, ha a tét leadása után azok megváltoznak. A jutalomrendszer kiértékelése kiemelt fontossággal bír, ha nemzetközi oldalon akarsz fogadni, így mindenképp érdemes áttanulmányoznod a Feeling Lucky promóciókat taglaló oldalát, ahol a népszerű szerencsejáték szolgáltatók ajánlatait összegezzük.

Élő fogadás

Amennyiben szereted a fogadást izgalommal vegyíteni, akkor az élő fogadást neked találták ki. A „Live” vagy „In-Play” fogadásnak is mondott változatban a tippelést nem zárják le a mérkőzés kezdetével, és egészen az utolsó percig lehetőséged van megtenni a téted. Mondanunk sem kell, hogy teljesen más élmény úgy fogadni, hogy közben nyomon követheted a történéséket. Sőt, bizonyos esetekben akár meg is változtathatod a döntésed, bár a nyereményed így csökkenni fog. Az élő fogadás persze nem minden esetben érhető el, de a labdarúgás, tenisz, kosár és más népszerű sportágak szinte kivétel nélkül támogatják ezt a módot. A helyzet akkor az igazi, ha egy bukméker oldal élőben közvetíti valamelyik bajnokság döntőjét, hiszen így késlekedés nélkül megteheted a tétet. Az élő fogadású eseményeket külön menüből érheted el, ahol a várható rendezvények listáját is megtalálod.

Fogadas tabletről

Fogadás mobilról

A 21. században persze nem csak számítógépekről lehet online fogadni. Az okostelefonok térhódítását látva több szolgáltató is kiterjeszkedett az új és népszerű platformra. Mindazonáltal érdemes különbséget tenni két trend között. Ugyanis nem minden virtuális bukméker rendelkezik saját applikációval. A „mobilos ajánlat” többnyire csak egy mobilbarát weboldalra terjed ki. Ez persze nem jelenti azt, hogy az említett ajánlat méltatlan, vagy játszhatatlan lenne. A magukra valamit is adó szolgáltatók alaposan átszabták a webhely kinézetét és kialakítását, hogy az egyes menük közt történő váltás kedvezzen az érintőképernyőt használóknak. A legjobb megoldás azonban mégis a külön alkalmazás, amely toronymagasan vezet, ha kényelemről van szó. Ráadásul nem ritka, hogy egyes oldalak külön akciókat kínálnak az okostelefonos felhasználóknak.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-betting-collage-300x196.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-betting-collage-300x196.png" width="300" height="196" alt="Online Sportfogadás">,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/bet365-logo-180x105.png" alt="bet365" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/bwin-logo-180x105.png" alt="bwin" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/sportingbet-logo-180x105.png" alt="Sportingbet" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png" alt="TippmixPro" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/william-hill-logo-180x105.png" alt="William Hill" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png" alt="winmasters" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-fajtak.png" alt="Különböző labdatípusok amik biztos szerepelni fognak a nyári olimpián" width="718" height="327" class="aligncenter size-full wp-image-389" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-fajtak.png 718w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-fajtak-180x82.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-fajtak-300x137.png 300w" sizes="(max-width: 718px) 100vw, 718px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-csel-291x300.png" alt="Cselezés a labdával" width="291" height="300" class="alignright size-medium wp-image-380" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-csel-291x300.png 291w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-csel-180x186.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/labda-csel.png 582w" sizes="(max-width: 291px) 100vw, 291px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/virtualis-loverseny-300x187.png" alt="Egy lóverseny, ezúttal virtuális formában" width="300" height="187" class="alignright size-medium wp-image-402" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/virtualis-loverseny-300x187.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/virtualis-loverseny-180x112.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/virtualis-loverseny.png 659w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-300x199.png" alt="A TippmixPro főoldala" width="300" height="199" class="alignright size-medium wp-image-317" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-300x199.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-180x119.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-1024x678.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com-790x523.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-com.png 1252w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/focis-nyeremeny.png" alt="focis-nyeremeny" width="717" height="281" class="aligncenter size-full wp-image-354" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/focis-nyeremeny.png 717w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/focis-nyeremeny-180x71.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/focis-nyeremeny-300x118.png 300w" sizes="(max-width: 717px) 100vw, 717px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tablet-fogadas.png" alt="Fogadas tabletről" width="798" height="364" class="aligncenter size-full wp-image-403" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tablet-fogadas.png 798w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tablet-fogadas-180x82.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tablet-fogadas-300x137.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tablet-fogadas-790x360.png 790w" sizes="(max-width: 798px) 100vw, 798px" />
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/kosarlabda-kep.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bet365-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/bwin-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/jégkorong-fogadás-300x174.jpg>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/futsal-fogadás-300x174.jpg>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás-300x174.jpg>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/loverseny-1-300x200.png>>>
Kosárlabda Fogadás

Kosárlabda Fogadás

Habár közelről sem olyan népszerű, mint a labdarúgás, a kosárlabda mégis jelentős tény..

Olvass tovább
winmasters Fogadás Értékelések

winmasters Fogadás Értékelések

A winmasters egy 2014 májusában regisztrált online fogadóiroda, kaszinó és pókerterem. A l..

Olvass tovább
bet365 Fogadás Értékelések

bet365 Fogadás Értékelések

A 2000-been alapított bet365 egy legálisan működő sportfogadási oldal, amely kifejezetten n..

Olvass tovább
Sportingbet Értékelések

Sportingbet Értékelések

Annak ellenére, hogy hazánkban ritkábban lehet találkozni a nevével, a Sportingbet virtuáli..

Olvass tovább
Unibet Fogadás Értékelések

Unibet Fogadás Értékelések

Az Unibet szerencsejáték szolgáltató egy olyan oldal, amely önmagáért beszél. A hirdetés..

Olvass tovább
TippmixPro Fogadás Értékelések

TippmixPro Fogadás Értékelések

Ha sportfogadásról van szó, adja magát a kérdés: hazai vagy nemzetközi sportfogadó oldalr..

Olvass tovább
William Hill Fogadás Értékelések

William Hill Fogadás Értékelések

A William Hill weboldala igazi zarándokhely a szerencsejáték szerelmeseinek. Itt egy helyen me..

Olvass tovább
bwin Fogadás Értékelések

bwin Fogadás Értékelések

A bwin egy internetes sportfogadási, kaszinó és póker oldal, amely vezető szerepet tölt be ..

Olvass tovább
Jégkorong Fogadás

Jégkorong Fogadás

A jégkorong fogadás nagyon változatos lehetőségeket kínál. A bukmékerek oldalán Te is ny..

Olvass tovább
Futsal Fogadás

Futsal Fogadás

A futsal fogadás egyre népszerűbbé válik Magyarországon. Bár ez a sportág nem annyira ism..

Olvass tovább
Krikett Fogadás

Krikett Fogadás

A krikett nem tartozik a legismertebb sportágak közé magyarországi viszonylatban, ám ennek e..

Olvass tovább
Lóverseny Fogadás Online

Lóverseny Fogadás Online

Úgy hisszük nem túlzás kijelenteni, hogy Magyarországon a lóversenynek évszázados múltja..

Olvass tovább