Skip to content

Sportingbet Értékelések

Sportingbet Értékelések
Spellen (4)
Klantendienst (4)
Totaal (3.5)
½☆
Positives
  • Magyar bajnokságok
  • Virtuális sportok
  • Üdvözlő bónusz
Negatives
  • Túlzsúfolt menük
  • Csak iPhone-os app
  • Lehetne több sportág
Samengevat

Az oldschool külső és bonyolult menürendszer egy meglepően sokrétű és magyarbarát fogadóoldalt rejt. Való igaz, kell egy kis idő a webhely működésének kiismeréséhez, ezt követően viszont garantáltan minőségi szolgáltatásban lesz részed. Felkínált 23 sportág között megtalálod az összes népszerű lehetőséget, melyhez ráadásként társulnak a számítógéppel generált sportesemények. A tippelés izgalmain sokat lazít, hogy a kombinált szelvényt idő előtt lezárhatod, és így a rizikós mérkőzés előtt kimentheted az addigi nyereményed. Ha pedig bónusz, nem mehetünk el szó nélkül a nyitó ajánlat mellett, amely megkötésekkel ugyan, de akár 30 000 Ft-ot is felkínál. Az oldal emellett kedvez a mobiltulajoknak: a téteket megteheted a mobilbarát oldal vagy egy Apple alkalmazáson keresztül. Mi felfedeztük a lehetőséget a Sportingbet-ben, és bátorítjuk az olvasókat, hogy szenteljenek egy kis időt az oldal feltérképezésére.

Annak ellenére, hogy hazánkban ritkábban lehet találkozni a nevével, a Sportingbet virtuális fogadóiroda és játékterem igenis érdemes lehet a magyar közönség figyelmére. A Nagy-Britanniába bejegyzett cég webhelyén ugyanis lehetőséged nyílik magyar csapatokra magyar nyelven fogadni. Az elhivatott fordítás az oldal minden szegletére kiterjed, még külön nekünk fenntartott ügyfélszolgálatot is üzemeltetnek. A kiváló fogadói környezetet erősíti az elérhető 23 sportág, melyek közt rengeteg labdajáték (tenisz, kosár, baseball, labdarúgás és amerikai foci), valamint darts, snooker és lóverseny is megtalálható. Emellett nagy figyelmet fordítanak a részletekre és a statisztikai háttérre is. Az oldal remek promóciókkal kedveskedik az új és visszajáró tagoknak. Az első fogadás mellé pedig exkluzív jutalom jár.

Fogadás menete

Sportingbet élő fogadási kínálataArculat tekintetében a Sportingbet a régi, keményvonalas külsőhöz ragaszkodik. A leegyszerűsített nézet bennünk a sportfogadó újságokat juttatta eszünkbe, ahol egy oldalon hosszú sorokban listázták a különböző eseményeket és szorzókat. Bár tagadhatatlanul a mennyiség dominál a praktikum felett, a kis helyre összesűrített sok infó nem feltétlenül negatívum. A szakavatott tippelők talán jobban értékelik ezt az elrendezést. A felső sáv tartalmazza a népszerű sportágakat, amit ráadásul ki is bővíthetünk. Bal oldalt látható a mérkőzéslista és az adott napra vonatkozó ajánlatok. Emellett itt kapott helyett az ügyfélkapcsolat elérhetősége és a többi szerencsejáték reklámja. A középső oszlop a lényegi rész: itt kerülnek felsorolásra a választott kategória mérkőzései. A címlapon a labdarúgás esetében még azt is kijelzik, hogy a két fél utolsó két összecsapása mikor volt, és milyen eredménnyel zárult. A részletes listánál élőben követheted végig a szorzók változását, ráadásul azok növekedését vagy csökkenését külön színnel jelöli. Jobb oldalt a fogadó szelvény látható, amely a téteket összesíti. Itt visszanézheted az eddigi tippeket, és megadhatod az összeget is. A Sportingbet támogatja a merész fogadást: amellett, hogy kombinált sorsjegyet is használhatsz, lehetőséged nyílik idő előtt kifizettetni a nyereményed. Ha megtettél három mérkőzést, de úgy érzed, hogy a harmadik túl rizikós, akkor így lezárhatod a fogadást, és pénzt rögtön jóváírják a számládon.

Labdarúgás

Sportingbet kínálata a labdarúgáshozA labdarúgás széles körben népszerű mind a valós, mind az online fogadóirodákban. A megfelelő menüt felkeresve egy minden részletre kiterjedő listát kapsz, ahol a különböző focitípusokat rendszerezik. Itt megtalálhatóak a nemzetközi bajnokságok, élő fogadások, sőt országok szerint is szortírozhat a találatokat. A megfelelő kategória kiválasztása után láthatod az összes jelenleg megnyitott meccset. A Sportingbet roppant aprólékos a fogadás tekintetében, hiszen nem csak a mérkőzés kimenetelére lehet tippelni, de a két félidő eredményére és az over/under rendszer szerint a gólok számára is. Ezeket a lehetőségeket nem könnyű elsőre megtalálni, ám némi kutakodás után igazi bőségben lehet részed. Ez hasonlóan igaz a különböző országok bajnokságaira is. Szinte már túlkínálat van ezen a téren: nemcsak az angol és német házi kupáit tartalmazza az oldal, de a brazil, japán, kínai és palesztin ligákat is. Legnagyobb örömünkre Magyarország sem maradt ki. A hazai NB1-es liga aktuális meccsei egyébként a főoldalon is megjelennek, így azokat képtelenség eltéveszteni.

További lehetőségek

Szerencsére a labdarúgáson kívül sem áll meg az élet a Sportingbet fogadóoldalán. A kínálat kielégítő, lévén 22 további sportág között válogathatunk. Az olyan labdajátékok, mint a korás, baseball vagy rögbi adottak, de mindig jó látni, ha helyet kap a snooker, kerékpár vagy az ökölvívás. De akadnak itt klasszikusok is, mint a lóverseny és az agárverseny. Az élőfogadás lehetőségét már említettük korábban is, viszont nem mehetünk el szó nélkül a virtuális versenyek mellett sem. Az E-Sporttal ellentétben (amely sajnálatos módon hiányzik a kínálatból), itt számítógép által generált események pörögnek a képernyőn. Lényegében olyan, mintha azt néznéd, ahogy mások egy számítógépes játékkal játszanának. Találunk itt virtuális focit, teniszt, kosárlabdát és lóverseny, melyeket napi huszonnégy órában közvetítenek, és szórakozásnak sem utolsók.

Virtuális sportfogadás a Sportingbet oldalán

A Sportingbet oldalán a tenisz kiemelt népszerűségnek örvend, bár itt más struktúra szerint vannak osztályozva az események. Elsőre hosszúnak tűnhet a lista, de ez főként amiatt van, hogy külön lettek szedve a férfi és női tornák. Ráadásul külön kategóriát kaptak a helyszín szerint szortírozott tornák is. Így például az ATP Bukarestben csak három tétel van: a mérkőzéslista, páros mérkőzéslista, és az egyéb fogadások. Előbbi kettő magától értetődik, míg az utóbbinál az egyes játékosokat érintő tétek szerepelnek. Emellett szót ejtenénk az oldal „egyedi” fogadásairól is. Ide igazából a népszerű kulturális eseményeket suvasztották be, mint például az Eurovíziós Dalfesztivált vagy a BBC Legmeghatározóbb Sport személyiségének járó díjat.

Jutalmak és akciók

A Sportingbet virtuális fogadóirodáját róva az ember néhány érdekes ajánlatra bukkanhat. Elsőként megemlítenénk az üdvözlő bónuszt, amely ritkaságszámba megy még a népszerű szerencsejáték oldalakon is. Itt az oldal lényegében megduplázza az első fogadásod értékét egészen 30 000 Ft-ig. Természetesen néhány feltételnek teljesülnie kell: még a regisztráció napján meg kell történnie az átutalásnak; legalább 1,5-ös szorzójú eseményre kell fogadni; és a bónuszt legalább ötször meg kell forgatni, mielőtt kivehetnéd. Ráadásul bizonyos fizetési módszerek esetén nem érvényesül ez a lehetőség. A nyitó ajánlat mellett akadnak rendszeresített promóciók is. A tenisz és a labdarúgás például kiegészíti a nyereményed, ha legalább 3 tételű kombinált szelvénnyel fogadsz. Minél több eseményre fogadtál egyszerre, annál nagyobb százalékban emelik meg az alap szorzót. Mivel lehetőséged van idő előtt lezárni a szelvényt, így kiváltképp megéri kockáztatni. Ráadásul az oldal összeköti a különböző szerencsejátékait: ha a meghatározott mérkőzésekre legalább egy pontos fogadást teszel, ingyen pörgetésre feljogosító kuponokat kapsz valamelyik nyerőgépre.

Ki-és befizetés

Egy jól működő sportfogadó oldalnál alapkövetelmény, hogy biztonságosan intézzék a pénzügyeket. A Sportingbet ígérete szerint minden egyes tranzakció biztosított csatornán történik, így nem kell félned az adataid ellopásától. Az oldal üzemeltetői gondoltak a magyar sportfanatikusokra, hiszen a beállítható valuták között a forint is megtalálható. A tranzakció a szerencsejáték világának bevett csatornáin keresztül történhet, azaz utalhatsz pénz a bankon keresztül, kártyával, vagy pedig háromféle e-szolgáltatás (Skrill, Neteller, Abaqoos) segítségével. Ez meglehetősen szegényes kínálat, bár a MasterCard és Visa kártyák kellőképp elterjedtek. Kérdéses, hogy szeretnéd-e ezeket fogadásra használni. A befizetési limitek 2 000 Ft-tól kezdődnek, de akár 2 000 000-ig is elmehetsz. A kifizetés átlagos időtartama kettőtől hat napig terjedhet, attól függően, hogy milyen szolgáltatást választasz. Legalább 2 500 Ft szükséges a pénzfelvételhez, míg az igazán sikeres sportfogadók akár 9 milliót is felvehetnek egy összegben.

Mobil alkalmazás

Mobil verzió a Sportingbet fogadóoldaláhozA Sportingbet kétféle formában támogatja a mobilról történő fogadást. Egyrészt felkeresheted a webhelyet böngészőből, ebben az esetben egy mobilbarát oldalhoz férhetünk hozzá. A szolgáltató igényességét dicséri, hogy nem csupán kozmetikáról van szó, és lényegében teljesen átszabták a kezelőfelületet. A felső menüsáv elemeit felnagyították, a sportágak pedig felirat helyett külön ikonnal lettek jelölve.

Ha nem szereted az állandó töltögetést vagy a böngészőből történő fogadást, akkor sincs probléma. Már amennyiben iPhone-t használsz. Az iOS rendszerekre ugyanis saját alkalmazást fejlesztettek, amely elérhető az Apple Store-ból. Az Androidos verzióról nem esik említés, vélhetőleg azért, mert a Google nem engedi valódi pénzcserén alapuló szerencsejátékok feltöltését a boltjába.

Az app természetesen még tovább viszi az érintőképernyőkre szánt fogadást, és ezen keresztül könnyen és gyorsan fogadhatsz a neked tetsző csapatra, hosszú töltögetések nélkül.

Ügyfélszolgálat

A Sportingbet főoldalaAmennyiben valamilyen problémát észlelsz, vagy kérdésed van valamelyik promócióval kapcsolatban, az ügyfélszolgálat a rendelkezésedre áll.

Ráadásul teljesen magyar nyelven. Bizony, a lokalizáció nem csupán az oldal írott tartalmára terjedt ki, hanem a segítségnyújtásra is. Viszont nem árt tudni, hogy az ügyfélszolgálat magyar idő szerint 9:30 és 20:00 között érhető csak el.

Viszont ezalatt zargathatod őket telefonon, emailben, vagy akár live chaten keresztül. Az átmeneti időszakban pedig ajánljuk a Gyakran Ismételt Kérdések felkeresését.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz