HomefogadasSportingbet Értékelések

Sportingbet Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png

Szerző Értékelése


Fogadás

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • Magyar bajnokságok
  • Virtuális sportok
  • Üdvözlő bónusz

Con

  • Túlzsúfolt menük
  • Csak iPhone-os app
  • Lehetne több sportág

Az oldschool külső és bonyolult menürendszer egy meglepően sokrétű és magyarbarát fogadóoldalt rejt. Való igaz, kell egy kis idő a webhely működésének kiismeréséhez, ezt követően viszont garantáltan minőségi szolgáltatásban lesz részed. Felkínált 23 sportág között megtalálod az összes népszerű lehetőséget, melyhez ráadásként társulnak a számítógéppel generált sportesemények. A tippelés izgalmain sokat lazít, hogy a kombinált szelvényt idő előtt lezárhatod, és így a rizikós mérkőzés előtt kimentheted az addigi nyereményed. Ha pedig bónusz, nem mehetünk el szó nélkül a nyitó ajánlat mellett, amely megkötésekkel ugyan, de akár 30 000 Ft-ot is felkínál. Az oldal emellett kedvez a mobiltulajoknak: a téteket megteheted a mobilbarát oldal vagy egy Apple alkalmazáson keresztül. Mi felfedeztük a lehetőséget a Sportingbet-ben, és bátorítjuk az olvasókat, hogy szenteljenek egy kis időt az oldal feltérképezésére.

Annak ellenére, hogy hazánkban ritkábban lehet találkozni a nevével, a Sportingbet virtuális fogadóiroda és játékterem igenis érdemes lehet a magyar közönség figyelmére. A Nagy-Britanniába bejegyzett cég webhelyén ugyanis lehetőséged nyílik magyar csapatokra magyar nyelven fogadni. Az elhivatott fordítás az oldal minden szegletére kiterjed, még külön nekünk fenntartott ügyfélszolgálatot is üzemeltetnek. A kiváló fogadói környezetet erősíti az elérhető 23 sportág, melyek közt rengeteg labdajáték (tenisz, kosár, baseball, labdarúgás és amerikai foci), valamint darts, snooker és lóverseny is megtalálható. Emellett nagy figyelmet fordítanak a részletekre és a statisztikai háttérre is. Az oldal remek promóciókkal kedveskedik az új és visszajáró tagoknak. Az első fogadás mellé pedig exkluzív jutalom jár.

Fogadás menete

Sportingbet élő fogadási kínálataArculat tekintetében a Sportingbet a régi, keményvonalas külsőhöz ragaszkodik. A leegyszerűsített nézet bennünk a sportfogadó újságokat juttatta eszünkbe, ahol egy oldalon hosszú sorokban listázták a különböző eseményeket és szorzókat. Bár tagadhatatlanul a mennyiség dominál a praktikum felett, a kis helyre összesűrített sok infó nem feltétlenül negatívum. A szakavatott tippelők talán jobban értékelik ezt az elrendezést. A felső sáv tartalmazza a népszerű sportágakat, amit ráadásul ki is bővíthetünk. Bal oldalt látható a mérkőzéslista és az adott napra vonatkozó ajánlatok. Emellett itt kapott helyett az ügyfélkapcsolat elérhetősége és a többi szerencsejáték reklámja. A középső oszlop a lényegi rész: itt kerülnek felsorolásra a választott kategória mérkőzései. A címlapon a labdarúgás esetében még azt is kijelzik, hogy a két fél utolsó két összecsapása mikor volt, és milyen eredménnyel zárult. A részletes listánál élőben követheted végig a szorzók változását, ráadásul azok növekedését vagy csökkenését külön színnel jelöli. Jobb oldalt a fogadó szelvény látható, amely a téteket összesíti. Itt visszanézheted az eddigi tippeket, és megadhatod az összeget is. A Sportingbet támogatja a merész fogadást: amellett, hogy kombinált sorsjegyet is használhatsz, lehetőséged nyílik idő előtt kifizettetni a nyereményed. Ha megtettél három mérkőzést, de úgy érzed, hogy a harmadik túl rizikós, akkor így lezárhatod a fogadást, és pénzt rögtön jóváírják a számládon.

Labdarúgás

Sportingbet kínálata a labdarúgáshozA labdarúgás széles körben népszerű mind a valós, mind az online fogadóirodákban. A megfelelő menüt felkeresve egy minden részletre kiterjedő listát kapsz, ahol a különböző focitípusokat rendszerezik. Itt megtalálhatóak a nemzetközi bajnokságok, élő fogadások, sőt országok szerint is szortírozhat a találatokat. A megfelelő kategória kiválasztása után láthatod az összes jelenleg megnyitott meccset. A Sportingbet roppant aprólékos a fogadás tekintetében, hiszen nem csak a mérkőzés kimenetelére lehet tippelni, de a két félidő eredményére és az over/under rendszer szerint a gólok számára is. Ezeket a lehetőségeket nem könnyű elsőre megtalálni, ám némi kutakodás után igazi bőségben lehet részed. Ez hasonlóan igaz a különböző országok bajnokságaira is. Szinte már túlkínálat van ezen a téren: nemcsak az angol és német házi kupáit tartalmazza az oldal, de a brazil, japán, kínai és palesztin ligákat is. Legnagyobb örömünkre Magyarország sem maradt ki. A hazai NB1-es liga aktuális meccsei egyébként a főoldalon is megjelennek, így azokat képtelenség eltéveszteni.

További lehetőségek

Szerencsére a labdarúgáson kívül sem áll meg az élet a Sportingbet fogadóoldalán. A kínálat kielégítő, lévén 22 további sportág között válogathatunk. Az olyan labdajátékok, mint a korás, baseball vagy rögbi adottak, de mindig jó látni, ha helyet kap a snooker, kerékpár vagy az ökölvívás. De akadnak itt klasszikusok is, mint a lóverseny és az agárverseny. Az élőfogadás lehetőségét már említettük korábban is, viszont nem mehetünk el szó nélkül a virtuális versenyek mellett sem. Az E-Sporttal ellentétben (amely sajnálatos módon hiányzik a kínálatból), itt számítógép által generált események pörögnek a képernyőn. Lényegében olyan, mintha azt néznéd, ahogy mások egy számítógépes játékkal játszanának. Találunk itt virtuális focit, teniszt, kosárlabdát és lóverseny, melyeket napi huszonnégy órában közvetítenek, és szórakozásnak sem utolsók.

Virtuális sportfogadás a Sportingbet oldalán

A Sportingbet oldalán a tenisz kiemelt népszerűségnek örvend, bár itt más struktúra szerint vannak osztályozva az események. Elsőre hosszúnak tűnhet a lista, de ez főként amiatt van, hogy külön lettek szedve a férfi és női tornák. Ráadásul külön kategóriát kaptak a helyszín szerint szortírozott tornák is. Így például az ATP Bukarestben csak három tétel van: a mérkőzéslista, páros mérkőzéslista, és az egyéb fogadások. Előbbi kettő magától értetődik, míg az utóbbinál az egyes játékosokat érintő tétek szerepelnek. Emellett szót ejtenénk az oldal „egyedi” fogadásairól is. Ide igazából a népszerű kulturális eseményeket suvasztották be, mint például az Eurovíziós Dalfesztivált vagy a BBC Legmeghatározóbb Sport személyiségének járó díjat.

Jutalmak és akciók

A Sportingbet virtuális fogadóirodáját róva az ember néhány érdekes ajánlatra bukkanhat. Elsőként megemlítenénk az üdvözlő bónuszt, amely ritkaságszámba megy még a népszerű szerencsejáték oldalakon is. Itt az oldal lényegében megduplázza az első fogadásod értékét egészen 30 000 Ft-ig. Természetesen néhány feltételnek teljesülnie kell: még a regisztráció napján meg kell történnie az átutalásnak; legalább 1,5-ös szorzójú eseményre kell fogadni; és a bónuszt legalább ötször meg kell forgatni, mielőtt kivehetnéd. Ráadásul bizonyos fizetési módszerek esetén nem érvényesül ez a lehetőség. A nyitó ajánlat mellett akadnak rendszeresített promóciók is. A tenisz és a labdarúgás például kiegészíti a nyereményed, ha legalább 3 tételű kombinált szelvénnyel fogadsz. Minél több eseményre fogadtál egyszerre, annál nagyobb százalékban emelik meg az alap szorzót. Mivel lehetőséged van idő előtt lezárni a szelvényt, így kiváltképp megéri kockáztatni. Ráadásul az oldal összeköti a különböző szerencsejátékait: ha a meghatározott mérkőzésekre legalább egy pontos fogadást teszel, ingyen pörgetésre feljogosító kuponokat kapsz valamelyik nyerőgépre.

Ki-és befizetés

Egy jól működő sportfogadó oldalnál alapkövetelmény, hogy biztonságosan intézzék a pénzügyeket. A Sportingbet ígérete szerint minden egyes tranzakció biztosított csatornán történik, így nem kell félned az adataid ellopásától. Az oldal üzemeltetői gondoltak a magyar sportfanatikusokra, hiszen a beállítható valuták között a forint is megtalálható. A tranzakció a szerencsejáték világának bevett csatornáin keresztül történhet, azaz utalhatsz pénz a bankon keresztül, kártyával, vagy pedig háromféle e-szolgáltatás (Skrill, Neteller, Abaqoos) segítségével. Ez meglehetősen szegényes kínálat, bár a MasterCard és Visa kártyák kellőképp elterjedtek. Kérdéses, hogy szeretnéd-e ezeket fogadásra használni. A befizetési limitek 2 000 Ft-tól kezdődnek, de akár 2 000 000-ig is elmehetsz. A kifizetés átlagos időtartama kettőtől hat napig terjedhet, attól függően, hogy milyen szolgáltatást választasz. Legalább 2 500 Ft szükséges a pénzfelvételhez, míg az igazán sikeres sportfogadók akár 9 milliót is felvehetnek egy összegben.

Mobil alkalmazás

Mobil verzió a Sportingbet fogadóoldaláhozA Sportingbet kétféle formában támogatja a mobilról történő fogadást. Egyrészt felkeresheted a webhelyet böngészőből, ebben az esetben egy mobilbarát oldalhoz férhetünk hozzá. A szolgáltató igényességét dicséri, hogy nem csupán kozmetikáról van szó, és lényegében teljesen átszabták a kezelőfelületet. A felső menüsáv elemeit felnagyították, a sportágak pedig felirat helyett külön ikonnal lettek jelölve.

Ha nem szereted az állandó töltögetést vagy a böngészőből történő fogadást, akkor sincs probléma. Már amennyiben iPhone-t használsz. Az iOS rendszerekre ugyanis saját alkalmazást fejlesztettek, amely elérhető az Apple Store-ból. Az Androidos verzióról nem esik említés, vélhetőleg azért, mert a Google nem engedi valódi pénzcserén alapuló szerencsejátékok feltöltését a boltjába.

Az app természetesen még tovább viszi az érintőképernyőkre szánt fogadást, és ezen keresztül könnyen és gyorsan fogadhatsz a neked tetsző csapatra, hosszú töltögetések nélkül.

Ügyfélszolgálat

A Sportingbet főoldalaAmennyiben valamilyen problémát észlelsz, vagy kérdésed van valamelyik promócióval kapcsolatban, az ügyfélszolgálat a rendelkezésedre áll.

Ráadásul teljesen magyar nyelven. Bizony, a lokalizáció nem csupán az oldal írott tartalmára terjedt ki, hanem a segítségnyújtásra is. Viszont nem árt tudni, hogy az ügyfélszolgálat magyar idő szerint 9:30 és 20:00 között érhető csak el.

Viszont ezalatt zargathatod őket telefonon, emailben, vagy akár live chaten keresztül. Az átmeneti időszakban pedig ajánljuk a Gyakran Ismételt Kérdések felkeresését.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport-300x153.png" alt="Sportingbet élő fogadási kínálata" width="300" height="153" class="alignright size-medium wp-image-265" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport-300x153.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport-180x92.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport-790x403.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport.png 983w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-foci-295x300.png" alt="Sportingbet kínálata a labdarúgáshoz" width="295" height="300" class="alignright size-medium wp-image-266" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-foci-295x300.png 295w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-foci-180x183.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-foci-65x65.png 65w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-foci.png 550w" sizes="(max-width: 295px) 100vw, 295px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport-1.png" alt="Virtuális sportfogadás a Sportingbet oldalán" width="718" height="366" class="aligncenter size-full wp-image-268" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport-1.png 718w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport-1-180x92.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-virtual-sport-1-300x153.png 300w" sizes="(max-width: 718px) 100vw, 718px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-mobil-165x300.png" alt="Mobil verzió a Sportingbet fogadóoldalához" width="165" height="300" class="alignright size-medium wp-image-270" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-mobil-165x300.png 165w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-mobil-180x327.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-mobil.png 185w" sizes="(max-width: 165px) 100vw, 165px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-com-300x211.png" alt="A Sportingbet főoldala" width="300" height="211" class="alignright size-medium wp-image-271" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-com-300x211.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-com-180x127.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-com-1024x722.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-com-790x557.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-com.png 1175w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Üdvözlő bónusz: 30 000 Ft
  • Első befizetéses bónusz:
Általános tudnivaló
Engedély szám MGA/CL1/1066/2014
Cég GVC Holdings
Élõ fogadás
# Sports 23
Highrollers
Sportfajták
Labdarúgás
Tenisz
Kerékpár
Kosárlabda
Röplabda
Formula 1
Motorverseny
NASCAR
Raliverseny
Lóverseny
Baseball
Jégkorong
Kézilabda
Amerikai futball
Rögbi
Golf
Asztali tenisz
Ökölvívás
Alpesi síelés
Olimpiai játékok
Sífutás
Síugrás
Krikett
Ausztrál futball
Biatlon
Teremfoci
Gyeplabda
Snooker
Darts
Sakk
E-Sport
Politika
Mobil
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Tranzakciós rendszer
Minimum átutalás 2 000 Ft
Kifizetés idõtartama 2-6 nap
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Üdvözlõ bónusz 30 000 Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz
Toborzási jutalom
Hûségrendszer
Ügyfélszolgálat
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live chat
Egyéb szerencsejátékok
Kaszinó
Póker