HomebonuszSportingbet Bónusz Kód és Promóció

Sportingbet Bónusz Kód és Promóció

Sportingbet Bónusz Kód és Promóció

A Sportingbet nevével ellentétben nem csak a fogadásról szól, hiszen a weboldalán helyet kaptak a legnépszerűbb nyerőgépek is. A szerencsejáték szolgáltató elhivatottságát jelzi, hogy mindkét lehetőséget külön promóciókkal támogatják. A kaszinóban a széles kínálat és az élő játék mellett a rendszer pontokkal jutalmazza a teljesítményedet, melyek birtokában számtalan lehetőség között válogathatsz, ráadásképp nagyobb eséllyel indulsz az ingyen jegyes versenyeken is. A sportfogadó oldal nagy figyelmet fordít a frissen érkezettek bátorítására, éppen emiatt visszafizetik az első fogadásra feltett pénzt, ha a csapat veszít. A veterán fogadóközönség pedig hasznot húzhat az összetett fogadásokra vonatkozó bónuszból.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Emelkedő szorzók a labdarúgás és tenisz összetett fogadásaira

Amennyiben nyomon követed a labdarúgás és a tenisz eseményeit, és szeretsz több tételből álló fogadásokat leadni, ez az ajánlat neked szól. Amennyiben három, vagy annál több választást tartalmaz a szelvényed, siker esetén nyereményedet további bónusszal egészítik ki. Minél több tételből áll a fogadás, annál nagyobb százalékra számíthatsz.

Speciális védőháló az első fogadás mellé, egészen 30 000 Ft-ig

A Sportingbet oldalán nem kell visszafognod magad a fogadásaiddal. Minden frissen csatlakozott tagra vonatkozik ez az ajánlat, amely visszatéríti az első fogadásod értékét, amennyiben az nem hozza a várt eredményt. Ilyen formában legfeljebb 30 000 Ft igényelhető vissza, ráadásul az így kapott pénzt kötelező lejátszani, nem lehet kivenni.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Bronz, ezüst és arany befizetési bónuszok az első befizetés mellé

A kaszinós számlád első feltöltése komoly dilemma elé állít: annak függvényében, hogy mennyit áldozol a játékra, különböző jutalomban lehet részed. Az oldal ezeket külön éremmel jelöli. Bronz: €10 és €49 között további €10-t kapsz. Ezüst: fizess be €299-ig, és ajándékba kapsz még €50-t. Arany: tölts fel a számlád legalább €300-val, és a rendszer €300-t hozzád a befizetéshez.

Játssz sokat, és ingyen jegy lesz a jutalmad

A Sportingbet hűségrendszerén keresztül nyomon követi, hogy milyen aktivitással játszol a pénzes nyerőgépekkel. Minél több pontot gyűjtesz, annál nagyobb az esélye annak, hogy téged sorsolnak ki a napi ingyen jegy vetélkedőn. Ezek birtokában pedig költekezés nélkül próbálhatod kifogni a Jackpotot.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png" width="300" height="174" alt="Sportingbet Bónusz Kód és Promóció">