HomeOnline Póker

Online Póker

Online Póker

Ha van olyan szerencsejáték, amely legalább akkora népszerűségnek örvend Magyarországon, mint a sportfogadás, az a póker. Legyen szó baráti kártyacsatáról vagy eldugott garázsokban üzemelő bűnbarlangokról, ez a játék tagadhatatlanul gyökeret vert a hazai kultúrában. Éppen ezért örömmel hívjuk fel a kedves olvasók figyelmét az internetes póker lehetőségére. Az Unibet, PokerStars és más cégek reklámjaival gyakran össze lehet futni, de rajtuk kívül még számtalan kevésbé ismert oldal várja a leendő bajnokokat. Ezekben közös, hogy egy átfogó póker élményt kínálnak, ahol a nemzetközi játékos gárda profi környezetben teheti próbára a szerencséjét olyan módokban, mint a Texas Hold’em, Omaha, Razz és még sok más. Ráadásul klasszikus beülős játékon kívül rendszerese bajnokságokat szerveznek, ahol óriási téteket lehet nyerni. Ebbe a bámulatos világba kalauzoljuk most el az olvasókat.

Legális játék Magyarországon

Szerencsejáték tekintetében a helyzet meglehetősen zavaros Magyarországon. A sportfogadáson kívül ugyanis nincs más olyan szolgáltatás, ami csak és kizárólagosan a hazai játékos közönségnek kínálna profi élményt. Így póker tekintetében rá vagyunk kényszerítve a nemzetközi oldalakra. Szerencsére a legtöbb pókerszolgáltató rendelkezik magyar nyelvű webhellyel, sőt néha még maga a kliens is magyarul fut. Sajnos a hazánkban érvényes szabályozások 2014 óta aktívan korlátozzák a hozzáférést bizonyos szerencsejáték oldalakhoz. A listán szereplő tételek gyakran cserélődnek, és ha valami felkerül oda, az még nem jelenti feltétlenül azt, hogy örökre blokkolva marad. Példának okáért az Unibet és a PokerStars is blokkolva lett kezdetben, ma viszont újra elérhetőek. A NAV korlátozása persze nem abból fakad, hogy az oldal illegálisan működne, vagy azért, mert csalásról lenne szó. Minden póker oldalnak rendelkeznie kell egy működési engedéllyel, melyet az esetek többségében Máltán állítanak ki. Ennek az engedélynek a számát fel is kell tüntetniük. Az internetes póker oldalakat rendszeresen ellenőrzik, és ha valamit nem megfelelőnek találnak, akkor ezt az engedélyt akár be is vonhatják. Emiatt sosem árt kicsit körülszaglászni a kiszemelt szolgáltató háza táján, mielőtt regisztrálnál. Érdemes különböző fórumokat is felkeresni, hogy megtudd más játékosok tapasztalatait.

Póker fajták

A póker alkalmazások egyik nagy előnye, hogy számtalan játéktípust kínálnak egy helyen. A menüből választhatsz a hagyományos pénzes játék, a Sit & Go, és a versenyek között. Emellett szolgáltatástól függően extra módok is elérhetőek. Például egyre gyakoribb az a beállítás, ahol dobás után rögtön új asztalt és új leosztást kapsz. De egyre többször futunk bele az olyan háromfős Sit & Go-ba, ahol a beugrókból összejött nyereményt véletlenszerűen felszorozzák. Továbblépve az elérhető játékfajtákra, bemutatnánk azt a négy típust, amivel a legtöbb internetes póker oldalon találkozhatsz.

Egy pakli póker kártya

Manapság póker alatt a Texas Hold’em-et szokták érteni. A szabályok roppant egyszerűek: minden játékos kap két lapot, majd pedig felfedve az asztalra kerül három (flop), majd egy (turn), és végül még egy (river). A játékosoknak az asztalon és a kezükben lévő lap kombinálásával kell minél értékesebb kombinációt összehozni. A leosztás előtt és közben is lehet emelni a tétet, szem előtt tartva, hogy a felfedett kártyák ugyanúgy hasznosak lehetnek az ellenfél számára is.

Az Omaha sok tekintetben hasonló a Hold’em-hez. Itt is öt lapot osztanak le az asztalra három körben, viszont itt a játékosok kezében négy kártya van. Ráadásul ebből kettő lapot kötelező felhasználni a kombinációhoz. Az Omahát többnyire magas lapokkal játsszák, viszont létezik olyan verziója is, ahol az alacsony kártyák beleszámítanak (ez Omaha High-Low, vagy Hi-Lo néven fut). Európában inkább a sima Omaha a népszerűbb, míg Amerikában inkább a Hi-Lo-t preferálják.

Nevéből adódóan a 5 Card Draw célja, hogy minél magasabb ötlapos kombinációt állítsunk össze. Sokáig ez volt a meghatározó póker, amíg a Texas Hold’em ’el nem váltotta (a klasszikussá vált Maverick című vadnyugati filmben is ezt játsszák). Itt a játékosok kezében öt lap van, viszont nincsenek felfedettek az asztalon. Az első licitkör után tetszőleges számú kártyát ki lehet cserélni, majd még egy licitkör következik, utána pedig mutatás.

A Razz pókert sokan azért szeretik, mert alaposan felrázza a már poros formulát. Kezdjük azzal, hogy itt a leggyengébb kéz nyer, emiatt a gyengébb lapok felértékelődnek. A játékosok hét lapot kapnak, és a sor valamint a flöss nem számítanak. Ráadásul nincsenek vakok és emelések, mindenki meghatározott összeget tesz be (ezt hívjuk ante-nek). Amit még fontos megmlíteni, hogy a játékosoknál három zárt lap, és négy nyílt (felfedett) lap van.

Keresd a neked megfelelő póker oldalt

Unibet virtuális póker asztalaA hangzatos ígéretekkel teli póker oldalakkal Dunát lehetne rekeszteni, viszont egyáltalán nem biztos, hogy a reklámokból unalomig ismert oldalak megfelelnek az elvárásaidnak. Végtére is minél népszerűbb egy oldal, annál kevésbé kell törnie magát a promóciókkal, hiszen pusztán a hírneve és aktív játékos közönsége bevonzza az újoncokat. Az internetes kaszinók is kiesnek a sorból, lévén ott nem lehet más felhasználókkal kártyázni. A póker szolgáltatók végigböngészése során mindenképp érdemes odafigyelned néhány kulcsfontosságú tényezőre. Az első magától értetődően a törvényes működés leellenőrzése, a fent említett engedély sorszámának megkeresésével. A legtöbb online póker egy asztali kliensen keresztül érhető el. A Windows és Mac verzió alapkövetelmény, az okostelefonra szánt alkalmazás azonban sok helyen hiányzik. A konkrét játék tekintetében sok faktor kihat az élményre: a lépésre szánt időkeret, az asztal látványvilága, a különböző kártyatípusok, vagy a rendbontók moderálása. Sok helyen lehetőség van például több asztalnál is pókerezni, amit mások szóvá is tesznek. Sajnos sok szolgáltató saját program fejlesztése helyett egy külső forrásból származó alkalmazást használ, ezért nem ritka, ha a menüktől kezdve a versenytípusokig minden megegyezik. Aminek viszont mindenképp nézz utána regisztráció előtt, az a jutalmak és akciók. Igazából ez a perdöntő rész, hiszen neked is jobban megéri egy bónuszokban gazdag oldalon játszani. A bemutatóink során szakértőink is hasonló pontok alapján értékelik ki a különböző póker szolgáltatókat, így bátran tudjuk ajánlani azok elolvasását.

Egy kupac zseton és egy köteg pénz

Bónuszok és akciók

„Ingyenes” játék tekintetében meglehetősen vegyes képet fest az online póker világa. Vannak olyan oldalak, ahol ez a kifejezés kimerül az időnként rendezett Freeroll versenyekben. Mások direkt kezdők számára fenntartott bajnokságokat szerveznek, ahol nincs szükség belépőre. Viszont az sem ritka, hogy külön szobákat tartanak fent tét nélküli pókerre, ahol zsetonokkal lehet játszani. Ezeket ingyen adja a rendszer, és ha elfogynak, bizonyos időközönként új adagot kapsz. Viszont így nem lehet őket felhalmozni, és egyedül úgy tudod a zsetonos versenyekre összeszedni a beugrót, ha rendszeresen nyersz.
A „demó” módon túl más módon is hasznot húzhatsz a póker oldalakból. Szinte kötelezőnek számít az első befizetési bónusz, ahol az átutalt összeg dupláját írják jóvá a számládon. Ha pedig egyszer fizettél, megnyílnak előtted a küldetések és a VIP jutalmak. Előbbi különböző kihívásokat intéz hozzád, melyeket teljesítve pénzjutalomban vagy freeroll beugrókban részesülsz. Utóbbi pedig egy pontokon alapuló hűségrendszer, ahol a pénzes játékkal szintet léphetsz. Magasabb fokozattal pedig használhatod a VIP boltot, és exkluzív bajnokságokra kapsz meghívót.

Versenyek és bajnokságok

Elizabeth Shannon profi póker játékosMondani sem kell, hogy hogy a póker esetén a jutalomrendszer mellett a bajnokságok azok, melyek a legtöbb embert érdekelnek. A kisebb versenyeket – ide tartoznak a Freerollok, valamint a középkategóriájú díjakkal kecsegtető játéktípusok – jellemzően napi rendszerességgel tartják, és a lista folyamatosan bővül. A részvételhez nem kell más, mint időben nevezni és befizetni a szükséges beugrót. A több milliós nyereménnyel és hírnévvel kecsegtető bajnokságokra már nem ilyen egyszerű bejutni. Itt sokszor VIP szinthez kötik a regisztrációt, vagy pedig át kell verekedned magad egy-két selejtezőn (ezt a póker világban satellite tournament-nek is hívják). Ha nyersz, akkor helyet kapsz a legrangosabb bajnokságokra. Esetenként küldetések teljesítéséért vagy pedig VIP pontok beváltásáért is jár beugró a nagyobb versenyekre. A bajnokságokat ráadásul élőben közvetítik, és akár a böngésződből is nyomon követheted az eseményeket.

Póker alkalmazások

Manapság nem számít ritkaságnak, ha valaki a mobilján pókerezik. Az érintőképernyős technológia előretörése lehetővé tette, hogy kompromisszumok nélkül, színvonalas formában élvezhesd a kedvenc kártyajátékodat hordozható eszközökön is. Így akár egy hosszú utazás vagy egy unalmas konferencia alatt is bátran halmozhatod a zsetonokat. A póker appokról két dolgot tudni. Egyrészt ugyanazt a profilt használják, mint az asztali kliens, így minden adatod átöröklődik. Másrészt a telepítésük néha trükközést igényel. A Google Store például nem engedi olyan szerencsejátékok feltöltését, ahol zsetonok helyett valós pénzben lehet fogadni. Így az Androidos fájlokat többnyire a szolgáltató weboldaláról kell letölteni, és külön futtatni. Ennek ellenére megéri a fáradságot, mert így bárhova magaddal viheted a kedvenc pókerjátékod.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netes-poker-300x243.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netes-poker-300x243.png" width="300" height="243" alt="Online Póker">,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/betfair-logo-180x105.png" alt="Betfair" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/fulltilt-logo-180x105.png" alt="Full Tilt" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png" alt="NetBet" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/betfair-logo-180x105.png" alt="partypoker" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/pokerstars-logo-180x105.png" alt="PokerStars" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/redkings-logo-180x105.png" alt="RedKings" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" src="/wp-content/uploads/william-hill-logo-180x105.png" alt="William Hill" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-kartya.png" alt="Egy pakli póker kártya" width="718" height="319" class="aligncenter size-full wp-image-395" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-kartya.png 718w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-kartya-180x80.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-kartya-300x133.png 300w" sizes="(max-width: 718px) 100vw, 718px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-poker-asztal-300x224.png" alt="Unibet virtuális póker asztala" width="300" height="224" class="alignright size-medium wp-image-396" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-poker-asztal-300x224.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-poker-asztal-180x135.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-poker-asztal-790x590.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-poker-asztal.png 887w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-nyeremeny.png" alt="Egy kupac zseton és egy köteg pénz" width="717" height="296" class="aligncenter size-full wp-image-397" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-nyeremeny.png 717w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-nyeremeny-180x74.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-nyeremeny-300x124.png 300w" sizes="(max-width: 717px) 100vw, 717px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Shannon_Elizabeth_poker-300x247.png" alt="Elizabeth Shannon profi póker játékos" width="300" height="247" class="alignright size-medium wp-image-398" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Shannon_Elizabeth_poker-300x247.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Shannon_Elizabeth_poker-180x148.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/Shannon_Elizabeth_poker.png 414w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/fulltilt-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/william-hill-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/partypoker-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/pokerstars-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/redkings-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/poker-online.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/online-poker-room-300x283.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/omaha-hand-300x225.png>>>https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netes-poker-300x243.png>>>
Full Tilt Értékelések

Full Tilt Értékelések

Az online szerencsejáték portálok világában a Full Tilt egy olyan márkanév, amely önmagá..

Olvass tovább
NetBet Póker Értékelések

NetBet Póker Értékelések

A NetBet egy engedéllyel működő szerencsejáték oldal, melyet 2001-ben alapítottak, a főha..

Olvass tovább
William Hill Póker Értékelések

William Hill Póker Értékelések

A William Hill egy népszerű szerencsejáték szolgáltatás, ahol póker, kaszinó és sportfog..

Olvass tovább
partypoker Értékelések

partypoker Értékelések

partypoker egy igazi veterán az online pókerszolgáltatók körében. Sokáig a zsáner trónj?..

Olvass tovább
PokerStars Értékelések

PokerStars Értékelések

Kimondva – kimondatlanul, de a PokerStars az egyik legmeghatározóbb szerencsejáték olda..

Olvass tovább
Betfair Póker Értékelések

Betfair Póker Értékelések

A Betfair szerencsejáték- és pókerszolgáltatás bemutatása több szempontból is kihívást..

Olvass tovább
RedKings Póker Értékelések

RedKings Póker Értékelések

A RedKings Póker a hasonlóan elnevezett RedKings Group által üzemeltetett online pókerszolg?..

Olvass tovább
Unibet Póker Értékelések

Unibet Póker Értékelések

Az Unibet szerencsejáték portált úgy hisszük senkinek sem kell bemutatni, ez az oldal ismer?..

Olvass tovább
Online Póker Bónuszok

Online Póker Bónuszok

Manapság a neten történő póker a virágkorát éli. Több millióan teszik próbára a szere..

Olvass tovább
Texas Hold’em Póker Online

Texas Hold’em Póker Online

A Texas Hold’em a közösségi pókerjátékok koronázatlan királya. Manapság ezt a fajtát ..

Olvass tovább
Omaha Hold’em Póker Online

Omaha Hold’em Póker Online

Az Omaha Hold’em, vagy egyszerűen csak Omaha, a népszerű Texas Hold’em egyik változata, m..

Olvass tovább
Online Póker Összehasonlítás

Online Póker Összehasonlítás

A netes póker népszerűségéről és előnyeiről valószínűleg már nem kell tájékoztatnu..

Olvass tovább