Skip to content

partypoker Értékelések

partypoker Értékelések
Spellen (5)
Klantendienst (5)
Totaal (3.5)
½☆
Positives
  • Sit & Go Hero mód
  • Gyakori versenyek
  • Küldetések és hűségrendszer
Negatives
  • Sivár menürendszer
  • Nincs atmoszféra
  • A zsetonos játék nagyon visszafogott
Samengevat

Végeredményben azt kell mondanunk, hogy a partypoker ugyan nem egy rossz pókerlehetőség, viszont lehetne sokkal jobb is. Igazán valós pénzben van értelme játszani, mert így oldhatóak ki a jutalmak és küldetések. A zsetonban történő kártyázást eleve „Gyakorlójátéknak” titulálják, és rengeteget kis tétű partiban kell részt venni, hogy feltornázd az egyenleged egy nagyobb beugróhoz. A tranzakciós rendszer kellően rugalmas, és nem vagyunk rákényszerítve nagyobb tételek átutalására. A Sit & Go Hero és a fastforward játékmódok kicsit feldobják az egyébként unalomig ismert formulát, ezeket mindenképp érdemes kipróbálni. Szerencsére versenyekből sincs hiány, viszont a Freeroll-ra is csak az első befizetés után lehet jelentkezni. Egyes partik néha unalomba fulladnak, viszont aki rátermett, és nem adja fel könnyen, annak bőven lesz sikerélménye a partypoker-nél.

partypoker egy igazi veterán az online pókerszolgáltatók körében. Sokáig a zsáner trónján ült, viszont az elmúlt évek alatt visszaesett a látogatottsága, bár még így is az ötödik legnépszerűbb póker oldalként tartják számon. A francia és olasz játékosok kifejezetten szeretnek itt játszani, de a weboldal és a hozzá tartozó kliens tizennégy nyelvet támogat – köztük magyart is – így a legtöbb asztaltársaság nemzetközi gárdából kerül ki. A póker mellett a tagoknak lehetőségük van kipróbálni a kaszinós játékokat is, sőt akad élő rulett és blackjack is. A regisztráció ingyenes, és a zsetonrendszert kiaknázva huzamosabb ideig lehet valós pénz befizetése nélkül játszani, igaz így sok bónuszról mond le az ember. A partypoker Texas Hold’em mellett Omaha és 7 Card Stud versenyeket is rendez, és két újszerű játékmódot is tartogat.

A partypoker üdvözlő képernyője

Póker játékok

Miután túltettük magunkat a regisztráció fáradalmain, rögtön próbára is tehetjük szerencsénket valamelyik módban. Erre az asztali vagy mobil kliens futtatásával nyílik lehetőség, utóbbiról később ejtünk szót. A program menüje leegyszerűsítettnek mondható, és egy táblázatkezelő érzetét kelti. Az embernek beletelhet egy kis idejébe, hogy felismerje a különböző funkciókat, és végigböngéssze a lehetőségeket. A játék kétfajta fizetőeszközt használ: az egyik a valós pénznem, a másik pedig az ingyenes zseton, melyet megszabott időközönként újratölthetünk. A legtöbb játékmód a valós pénzünket apasztja, míg zsetonokkal a „Gyakorlópénz” menüpont alatt hazardírozhatunk. Az viszont tagadhatatlan pozitívum, hogy van külön pókeroktató mód, ahol az újoncok felvehetik a játék fonalát.

Játéktípusok

Amennyiben készek vagyunk valós pénzünket is kockára tenni – jobban mondva kártyára – akkor sokkal szélesebb a lehetőségek tárháza. Játszhatunk klasszikus Texas Hold’em-et fix, pot vagy no limittel. További játéktípusok között az Omahát és a 7 Card Stud-ot üdvözölhetjük. Azok, akik unják a klasszikus készpénzes játékot, és kihívásra vágynak, azoknak ajánljuk valamelyik versenyben való részvételt. A kis téttel bíró versenyeket szerencsére gyakran rendezik, és ez igaz az élő versenyekre valamint a Freerollokra is. Nem szabad azonban megfeledkezni a jó öreg kieséses Sit & Go-ról sem, amelynek formuláján csavartak egyet a fejlesztők a „Hero” módban. Itt egy véletlenszerű sorsolás dönti el a nyereményalapot és a játékosok fején lévő fejpénzt. Végezetül pedig itt is megtaláljuk a manapság nagy divatnak örvendő „gyorsított” típust, ahol foldolás után rögtön új asztalhoz kerülsz.

https://youtu.be/KKMac6tQKiI

Játékélmény

A játékélmény tekintetében a partypoker komoly nehézségekkel küszködik. A virtuális asztal reprezentációjára három sablon van, ebből kettő nagyon sivár, míg a harmadiknál 3D-s alakokkal reprezentálják a játékosokat, ám ez nem minden módnál elérhető. Az atmoszféra hiánya és fapados kezelőfelület nem jelent akkora gondot ha valaki kellően elhivatott, a partik elnyújtása annál inkább. A döntésed meghozására a rendszer alapból 25 másodpercet ad, ami borzasztóan sok. Emiatt sokan egyszerre több asztalnál játszanak, ez viszont a többiek játékélményét teszi tönkre. A chat emiatt hangosabb, mint más online pókeroldalaknál.

Elérhető jutalmak és akciók

A partypoker küldetésrendszereBónuszok és promóciók tekintetében a partypokernek van egy-két remek ajánlata, amiket vétek lenne kihagyni. Egyrészt minden regisztrációhoz jár egy ingyen kód, amit az első átutalásnál lehet beváltani. A jutalmunk közel €10 értékű versenytikett és további €10 amit szabadon lehet felhasználni a készpénzes játékoknál. Mindenképp érdemes legalább egy kis összeggel beszállni a játékba, ugyanis csak ekkor aktivizálódnak a küldetések. Ezek olyan feladatok, amelyek a különböző játékmódok kipróbálására ösztönöznek, és konkrét pénzjutalmat adnak, ha az összes feltételt teljesíted. Ez kellően felpezsdíti a játékmenetet, mert sokszor a legváratlanabb helyzetekben teljesül egy küldetés. Említést érdemel még a hűségrendszer. Pókerezéssel, vagy más szerencsejátékok kipróbálásával pontokat lehet gyűjteni, már ha fizetős tag vagy. Ezek a pontok összeadódnak, és idővel szintet léphetsz. Magasabb rang pedig értékesebb jutalmakat ad. Alapból bronz szintről lehet indulni, és az ezüst valamint arany fokozaton túl a palladium rangig küzdheted fel magad. A pontjaidat beválthatod pénzjutalomra és tikettekre, ilyenkor viszont újra kell kezdened. Úgyhogy megéri mérlegelni, mikor akarsz megállni.

Be- és kifizetések

Abban az esetben, ha eltökélted magad a valós pénzzel való játékra, akkor az oldal minden lehetőséget megad arra, hogy a tranzakciót egyszerűen és gyorsan végrehajtsd. Összesen tizennégy pénzügyi szolgáltatón keresztül utalhatod át az összeget, melyek közt megtalálod a Visa-t, MasterCard-ot, Maestro-t, Skrill-t, NETELLER-t és a paysafecard-ot. Alternatívaként bevethetsz exkluzív promóciós kódokat is, vagy hagyatkozhatsz banki átutalásra. A legkisebb átutalható összeg €10, míg a plafont €50.000-ban határozták meg. Bizonyos esetekben a „Gyors befizetés” opciót is lehet használni, ez a lehetőség akkor jön kapóra, ha egy félre sikerült all-in után anélkül akarunk pénzhez jutni, hogy megszakítanánk a partit. A kifizetés tekintetében a partypoker igen szigorúnak mondható, lévén bárminemű pénzfelvétel csak azután lehetséges, hogy feltöltöttük a személyi igazolványunk adatait. Ez értelemszerűen a csalók kiszűrését szolgálja. Kifizetés Visa, és Maestro kártyára történhet. Ha nem szimpatikus a Skrill vagy a NETELLER használata, akkor kezdeményezhetünk banki átutalást.

Mobil verzió

„Kis képernyő, nagy nyeremények!” – hirdeti magáról a partypoker okostelefonokra szánt alkalmazása. Az oldal üzemeltetői ugyanis felismerték a folyamatosan mozgásban lévő játékosok jelentette potenciált. Sokaknak ugyanis nincs idejük állandóan a gép előtt ülni, és jobban szeretnék, ha magukkal vihetnék a póker élményt egy hosszabb vonatútra, vagy egy eseménytelen konferenciára. A partypoker alkalmazása pont az ő igényeiket elégíti ki. Okostelefonon vagy tableten játszva is ugyanazok a játékok érhetőek el, és a menü sem változott sokban, csupán a kisebb érintőképernyőkhöz lett igazítva. Emellett a tranzakciós rendszer is hasonlóképpen működik, így az asztali verziót teljes mértékben helyettesíteni tudja. Az alkalmazás iOS és Android rendszerekre lett tervezve, viszont egyik virtuális áruházban sem érhető el. Ehelyett a partypoker weboldaláról kell letölteni ezt a klienst is, és manuálisan telepíteni.

Ügyfélszolgálat

A partypoker főoldalaA partypoker teljes körű magyar honosítással büszkélkedhet, amely a kliensen túl a weboldalra is kiterjed.

Ez a miatt fontos, mert a játékok leírása, valamint a hasznos tanácsok az internetes oldalukon olvashatóak.

Ráadásul az asztali kliens menüjében is könnyebb úgy keresgélni, hogy magyarul szólnak hozzánk a beállítások. A Gyakran Ismételt Kérdések szekció kellően részletes, és számtalan problémára kínál megoldást.

Az ügyfélszolgálat a nap mind a huszonnégy órájában várja a kérdéseket, viszont live chat helyett csak emailben lehet panaszkodni.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz