Skip to content

Full Tilt Értékelések

Full Tilt Értékelések
Spellen (5)
Klantendienst (5)
Totaal (4)
Positives
  • Alacsony befizetési korlát
  • Testre szabható menük
  • Ingyen zsetonos mód
  • Szimultán játéklehetőség
Negatives
  • Az ügyfélszolgálat és weboldal nem magyar
  • Fapados menü és grafika
Samengevat

A Full Tilt pókeres világában tett kirándulásunk abszolút pozitívnak mondható. Jó érzés volt kihívást intézni a helyi közösséghez anélkül, hogy rögtön a bankkártyához kellett volna nyúlni. Asztaltársaságot főszezonon kívül is találtunk, hála a rétegzett menürendszernek és az automatikus várólistának. Az öt különböző játékmódot mindet érdemes kipróbálni, akár szimultán is, lévén több játék egyidejű futtatására is lehetőségünk van. A látványvilág nem kifejezetten részlet gazdag vagy hangulatos, de akik a lapjárásra koncentrálnak, talán nem is hiányolják. Promóciók tekintetében is jól áll a Full Tilt, és ajánlataik kifejezetten kedvezőek az újoncok számára. A befizetés számtalan szolgáltatáson keresztül történhet, a korlátok rugalmasak, akár $10-os befektetéssel is kezdhetnek azok, akiknek nem kenyere a duhajkodás. A kifizetés tekintetében a Neteller és a Skrill van előnyben részesítve, de bankkártyán vagy bankon keresztül is lehet intézni. A Full Tiltet főleg „elvetemült” pókerezőknek ajánljuk, de kiváló lehetőség azoknak is, akik ingyen szeretnének gyakorolni.

Az online szerencsejáték portálok világában a Full Tilt egy olyan márkanév, amely önmagáért beszél. Tétbeli és zsetonos pókerjátékon túl lehetőséget biztosítanak blackjackre, rulettre, nyerőgépre vagy akár élő kaszinózásra is. Az oldal jelenlegi tulajdonosa az Amaya Inc. Fő profiljuk a kaszinó és a póker, több TV-s közvetítést is támogattak, de szponzorként még a Forma 1-be is beszálltak. A szerencsejátékok szerelmesei a nekik tetsző játékokat az asztali vagy mobilos kliensen keresztül próbálhatják ki, amely támogatja a magyar nyelvet is. A legtöbb játéktípus működik zsetonokkal is, így azok sincsenek kizárva, akik nem szeretnének rögtön költekezni. A klasszikus Texas Hold’em mellett az Omaha is jelen van, emellett öt különböző játékmódot kínálnak, melyek más szabályok szerint működnek. A regisztráció kifejezetten rövidre lett fogva, és a személyes adatok megadását akár későbbre is lehet hagyni.

https://youtu.be/KGOh-AZTsnE

Póker játékok

Full Tilt-es pókerkarrierünk megkezdéséhez először le kell tölteni az asztali vagy mobilos klienst, a böngészőből ugyanis nem lehet játszani. A program külcsínre erősen emlékeztet egy feljavított táblázatkezelőre. A menüből választhatunk az egyszerűsített vagy részletes verzió között, utóbbi azoknak ajánlott, akik szeretik minden részletre kiterjedő keresést folytatni a tökéletes parti iránt, és nem csak lehuppanak az első szabad helyre. A menürendszer egyébként teljesen személyre szabható, ami szintén egy olyan vonás, amiből a gyakorlottabb játékosok fognak profitálni. Itt jegyeznénk, meg, hogy a regisztráció során lehetőség nyílik egyéni figura választására is. Az avatárválaszték bőségesnek mondható, bár részletgazdagság terén elmarad egy-két vetélytárstól.

Fulltilt választható játékmódok

Játéktípusok

Ahol viszont nagyot domborít a Full Tilt, az a játékmód kínálat. Az ember hosszú percekig elveszhet a különböző beállítások között. Alapból el kell döntenünk, hogy zsetonban vagy készpénzben játszanánk. Előbbi esetében a játék ingyen biztosít egy jelentős kezdőtőkét, viszont ha elfogy, akkor már nekünk kell venni. Utóbbi során viszont számlánk bánja a meggondolatlan emeléseket, de a siker esetén komoly bevételre lehet szert tenni. Értelemszerűen a pénzes játékba való belépéshez át kell utalni egy kezdő összeget. Függetlenül attól, hogy csak vérre megyünk, vagy csak gyakorolunk, öt játékmód kínálkozik. A „Készpénzes” játékba akármikor beülhetünk, és következmények nélkül lehet elhagyni az asztalt a nyereménnyel. A Sit&Go olyan verseny, amely akkor kezdődik, ha összegyűlik a kellő játékos szám. A Jackpothoz három ember kell, és a beugró sokszorosát lehet megnyerni. A Versenyt úgy hisszük nem kell különösebben ragozni, adott időközönként rendezik, több asztallal, és a végén avatnak győztest. A Rush Poker mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ez az egyedinek mondható verseny alaposan felkavarja a pókeres állóvizet azzal, hogy minden egyes leosztásnál új asztaltársaságot generál. Ha pedig véget ér a kör, kezdődik minden elölről.

Játékélmény

Egy tipikus kör a  Fulltilt asztalánálRátérve magára a játékélményre, mi úgy találtuk, hogy a Full Tilt inkább a szakavatott játékosoknak kedvez, akik csak a lapjárásra koncentrálnak. A helyszínt jelképező rajzolt környezet igen fapados érzetet kelt, az osztás és zsetonmozgatás pedig kapkodósan van mutatva. Ez persze inkább mondható előnynek, ha valaki pörgős játékmenetre vágyik. A döntés meghozatalára mindenkinek 15 másodperc áll rendelkezésére, és hangos pityegéssel figyelmeztetik a lankadó figyelmű embereket. Ez különösen fontos akkor, ha valaki több mint egy asztalnál ül egyszerre. A Full Tilt-en ugyanis lehetőség van szimultán több módban pókerezni, már ha bírod a tempót és gyorsan tudsz dönteni.

Elérhető jutalmak és akciók

A Full Tilt üzemeltetői erősen hangsúlyozzák, hogy náluk megéri játszani. Promóciókkal és folyamatosan változó akciós ajánlatokkal várják az új jelentkezőket és a régi veteránokat egyaránt. Ezek közül az egyik legkiemelkedőbb az első befizetéses bónusz. Azok, akik ráuntak, hogy a tét nélküli asztaloknál ülnek, és valós pénzt áldoznának a játékra, az első átutalást követően az összeg kétszeresét kapják meg, amit majd apránként lehet felhasználni. Miután ez megtörtént, teljes értékű tagnak mondhatod magad, ami a játékbeli profilodon is fel lesz tüntetve. Emellett heti rendszerességgel rendeznek Freeroll bajnokságokat is, melyekre ingyenes a belépés, már ha egyszer utaltál pénzt. A többi promóciót illetően jogosult lehetsz ingyen kaszinó zsetonokra, vagy részt vehetsz olyan versenyen is, ahol a nyeremény egy ritka avatár figura.

Be- és kifizetések

Exkluzív vásárlási ajánlat a Fulltilt-tőlAmi a pénzes tranzakciót illeti, a Full Tilt a bankkártyás és elektronikus módszert preferálja. A leginkább elfogadott lehetőség a MasterCard és Visa kártya használata, de a rendszer nem esik kétségbe akkor sem, ha NETELLER, Skrill, paysafecard, Abaqoos vagy Entropay számlán keresztül szeretnénk intézni a pénzügyeinket. A befizetési keretek igen barátságosak. Akár $10-os tranzakciót is kezdeményezhetünk, így nem vagyunk arra kényszerítve, hogy rögtön az elején költségekbe verjük magunkat. Az egy alkalommal betehető maximális összeg pedig $600-ban lett meghatározva. Érdemes megjegyezni, hogy Full Tilt megóv bennünket attól, hogy egy nap alatt eljátsszuk a házat, lévén húztak egy határt arra nézve ki mennyi pénzt fizethet be egy hónap során. Továbblépve a kifizetésekre, itt már nem annyira széles a választék: csupán Visa, Neteller és Skrill számlánkra kérhetjük ki a pénzt, vagy pedig marad a jó öreg banki átutalás. A kikérhető összeg szolgáltatótól függően változik, a Netellernél akár $1-t is kivehetünk, míg Visa esetében $50-ig várni kell. Ugyanez a helyzet felső határral is: a Skrill-nél egészen $50.000-ig elmehetünk, a Visánál viszont csak $6.500-ig.

Mobil verzió

Amennyiben megszeretted a pókerezést a Full Tilt virtuális asztalánál, de nincs időd mindig a gép előtt ülni, akkor töltsd le az alkalmazást mobilra vagy tabletra, így utazás közben is lesz mivel szórakoznod. Az alkalmazás egyaránt elérhető iOS és Android platformokon, bizonyos megkötésekkel. A Google Store nem engedélyezi a valós pénzekben történő játékok feltöltését, így a meglévő programon csakis a virtuális zsetonos pókerre van lehetőség. Ez annyit tesz, hogy ugyanúgy kártyázhatsz valós játékosok ellen a már jól ismert játékmódokban, viszont a zsetonjaidat nem tudod pénzre váltani. Egy piros pont azonban jár a fejlesztőknek azért, hogy az asztali profil egy az egyben átörökíthető és használható mobilokon is, és a profil képtől kezdve minden beállítás megmarad. Ami az érintő képernyőn történő szerencsejátékot illeti, a kezelőfelületet és menürendszert alaposan átszabták, és véleményünk szerint sokkal inkább mondató felhasználóbarátnak, mint az alap kliensnél alkalmazott megoldás.

Ügyfélszolgálat

A fulltilt főoldalaA magyar nyelv támogatása a Full Tilt esetében elég felemásnak mondható. A weboldal nyitóképernyője magyar, ám a letöltésekhez továbblépve hirtelen angolra vált. Sőt, az itt olvasható bevezetők és kezdőknek szánt tanácsok szintén angolul érhetőek el, pedig igazán tanulságosak.

A kliens esetében már jobb a helyzet, hiszen az egész menürendszer magyarul van, még az egyes játékmódok magyarázatai is. A kivételt ebben az esetben a bal oldalt felvillanó promóciók képezik.

Az online ügyfélszolgálat emailben érhető csak el, és a jogi segítségnyújtás szekció igen terjedelmes, arról nem is beszélve, hogy magyarul nem érhető el.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz