HomebonuszFull Tilt Bónusz Kód és Promóció

Full Tilt Bónusz Kód és Promóció

Full Tilt Bónusz Kód és Promóció

A Full Tilt online szerencsejáték oldal messze földön híres kiváló pókertermeiről és nagyszabású bajnokságairól. A letölthető kliensből játszható alkalmazás sokakat vonz, és ez nem csak a modern látványvilágnak és a jó hangulatnak köszönhető. A Full Tilt a promóciók terén is jeleskedik, melyeknek hála minimális befektetéssel nagyot kaszálhatsz. Kezdésképpen például megduplázhatod a nyitó befizetésed érdekét, egész pontosan €600-ig. Így €600 befizetésével €1200 jelenik meg a számládon. Ezt a kezdőtőkét felhasználva magabiztosabban indulhatsz a Full Tilt különböző versenyein, melyeken nemcsak pénzt, de egyedi avatárt és ajándéktárgyat is nyerhetsz. A remek akciók sajnos kizárólagosan a pókerre vonatkoznak.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Pókerbónusz kódok és promóciók

Akár €600 induló bónusz az első számlafeltöltés mellé

A pókerezés támogatásához a Full Tilt póker oldala 100%-os bónuszt kínál az első befizetés mellé. A rendszer az eredetileg átutalt összeg kétszeresét írja jóvá, egészen €600-ig. A plafont meghaladó befizetések mellé pedig fix jutalom jár.

Avatár figura bajnokság

A Full Tilt oldalán minden játékost egyedi figura, úgynevezett avatár képvisel. Bár széles választék közül lehet választani, az exkluzív darabokat csakis a speciális alkalmakkor rendezett avatár bajnokságokon lehet begyűjteni, ahol a ranglista éllovasai külön jutalomban is részesülnek.

Ajándéktárgy-eső a Swag bajnokság nyerteseinek

A Full Tilt nem csupán pénzt kínál az egyes versenyek díjalapjaként. A Swag bajnokság győztesei például egyedi ruházati és elektronikai cikkekben részesülnek, melyekkel a világ tudtára adhatják a pókerben aratott győzelmeiket.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/fulltilt-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/fulltilt-logo.png" width="300" height="174" alt="Full Tilt Bónusz Kód és Promóció">