HomefogadasKrikett Fogadás

Krikett Fogadás

Krikett Fogadás

A krikett nem tartozik a legismertebb sportágak közé magyarországi viszonylatban, ám ennek ellenére a bukmékerek gyakran biztosítanak lehetőséget a vele kapcsolatos fogadásra. Általában több dolgot is meg lehet tippelni a meccsekkel kapcsolatban. Fogadhatsz arra, hogy vajon mi lesz a mérkőzések sima, illetve hendikepes végkimenetele. Ezenkívül azt is megtippelheted, hogy mennyi átfutás történik majd a meccsen. (Illetve hogy ez a szám páros vagy páratlan lesz.) A fogadási opciók között szerepel még a kiesés módja is. A krikett elsősorban Nagy-Britanniában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, a Karibi-térségben és Indiában népszerű, ezért főleg az itteni csapatok tevékenységét érdemes nyomon követni. (Bár egyébként hazánkban is van néhány krikettcsapat.)

Fogadási tippek és stratégiák

A krikettre csak úgy érdemes fogadnod, ha ismered a játék szabályait. Sajnos ezeknek a megértése nem olyan egyszerű, de érdemes rászánnod az idődet a megismerésükre, mert így sokkal nagyobb sikereket fogsz elérni. Kezdetben viszont elég, ha csupán a legfontosabb krikett szabályokat nézed át. Viszont legyél tisztában azzal is, hogy a krikett esetében többféle játékmenet is létezik. Nem árt, ha megismerkedsz az egyes csapatokkal és rendszeresen nyomon követed a statisztikák alakulását. Jó, ha gyakran olvasol elemzéseket és egyéb cikkeket a versenyekről. Ne csak általában véve legyél tisztában a csapatok és a játékosok állapotával, hanem kövesd nyomon az aktualitásokat is!

Krikett bajnokságok

Rengeteg krikettverseny és -bajnokság szokott megrendezésre kerülni a sportág népszerűségének köszönhetően. A Nemzetközi Krikett-Tanács dönti el, hogy mikor milyen versenyeken vehetnek részt a játékosok. Háromféle krikett-típus létezik, ezekre vonatkozóan néhány évente szoktak megrendezésre kerülni világbajnokságok. Az A-listás és az úgynevezett Húsz20 krikett esetében szoktak lenni egynapos nemzetközi versenyek. Az első osztályú krikett szempontjából viszont egy kicsit nehéz a rendezvényszervezés, hiszen a meccsek akár 5 napig(!) is eltarthatnak.

Ajánlott bukmékerek

Bár magyarországi viszonylatban régen több bukméker közül is lehetett választani a krikett fogadás tekintetében, mára sajnos már megváltoztak a körülmények. Jelen pillanatban csupán a TippmixPro oldalán tudod legálisan próbára tenni a szerencsédet.

TippmixPro

A TippmixPro egyféle fogadási opciót kínál a krikett tekintetében, hiszen csupán a mérkőzések győztesét lehet megtippelni. Sajnos a fentebb említett lehetőségek (pl. átfutások száma, kiesés módja, stb.) nem szerepelnek a weboldal kínálatában. Ha viszont úgy döntöttél, hogy fogadni szeretnél, akkor először is létre kell hoznod egy felhasználói fiókot a regisztráció segítségével, majd azonosíttatnod kell magadat az irataid segítségével. Ezt követően pedig fel kell töltened a belső egyenlegedet pénzzel, és már indulhat is a krikett fogadás!

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás.jpg" width="300" height="174" alt="Krikett Fogadás">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás-tippmix-300x127.jpg" alt="" width="300" height="127" class="alignright size-medium wp-image-2202" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás-tippmix-300x127.jpg 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás-tippmix-150x64.jpg 150w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás-tippmix-180x76.jpg 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás-tippmix-360x153.jpg 360w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/krikett-fogadás-tippmix.jpg 699w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-55" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/tippmixpro-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />