Skip to content

MMA Fogadás

mma-fogadás

Az MMA (Mixed Martial Arts) nevű harcművészet még csak néhány évtizede van jelen Magyarországon, de rövid idő alatt népszerűvé vált. Ma már fogadni is lehet a sportág mérkőzéseink eredményeire. Egyelőre nem lehet olyan sok opció közül választani az MMA fogadás keretén belül, de reméljük, hogy hamarosan változni fognak a dolgok. A meccseket sajnos általában nem lehet élő formában megnézni, de ez ne szegje a kedvedet, ha fogadni szeretnél. A legtöbb helyen a férfi és a női mérkőzések eredményével kapcsolatban is lehet fogadni. Egyre többféle bajnokság kerül bele a listába, tehát sok dolog közül csemegézhetsz a bukmékerek oldalain.

Fogadási tippek és stratégiák

mma-fogadás-tippmixproAz MMA fogadás esetében elengedhetetlen, hogy ismerd a játék szabályait. Az is fontos, hogy nyomon kövesd a statisztikákat és olvasd az elemzéseket. Minél jobban meg kell ismerned a játékosokat, ha sok pénzt szeretnél keresni az MMA fogadással. Vedd figyelembe azt is, hogy a meccseken bizony előfordulhatnak meglepetések. Az is megeshet, hogy egy-egy kiváló játékos éppen rosszabb formában van, ezért az aktualitásokat is nyomon kell követned a jó eredmény elérése érdekében. Először próbáld meg csupán azt megtippelni, hogy ki lesz a mérkőzés vagy a menet győztese. Csak ezt követően próbálkozz meg a hendikepes fogadással vagy az összes menet számának megtippelésével. A nagyobb bukmékereknél a fent említettek dolgokon kívül például arra is fogadhatsz, hogy melyik menetben nyer a győztes, vagy hogy egyáltalán végigmegy-e a küzdelem.

MMA bajnokságok

A magyarországi bukmékereknél többek között az UFC (Ultimate Fighting Championship) által rendezett mérkőzésekre lehet fogadni. Szokott még bajnokságokat tartani ACB (Absolute Championship Berkut) és a Bellator MA. Évről évre egyre több ilyen szervezet alakul, hiszen az MMA népszerűsége folyamatosan növekszik. Egyébként Magyarországon is létezik már egy ilyen szervezet HMMAF (Hungarian Mixed Martial Arts Federation) néven.

Ajánlott bukmékerek

Magyarországon jelenleg eléggé behatárolt a fogadási piac, hiszen csupán a TippmixPro felületén lehet legálisan fogadni. A többi bukméker oldalának használata tiltott, ezért nem is érdemes ezzel kísérletezni.

TippmixPro

A TippmixPro weboldalán lehetőséged nyílik az MMA fogadás kipróbálására, ezért ide kell ellátogatnod, ha gyarapítani szeretnéd a pénztárcád tartalmát. Itt egyelőre csak a mérkőzések győztesére tudsz fogadni, de reméljük, hogy a jövőben bővül majd a választék. A listában szerepelnek férfi és női mérkőzések is. Élő közvetítést most sajnos nem találtunk a honlapon. A tippeket a weboldalon történő regisztráció, illetve azonosítás után tudod megtenni. Csak 18 éves kor fölött lehet a meccsek eredményére fogadni. Járj utána minél jobban a sportággal kapcsolatos tudnivalóknak, majd regisztrálj a TippmixPro oldalán, aztán pedig tedd próbára a szerencsédet!