Skip to content

Jégkorong Fogadás

jégkorong-fogadás

A jégkorong fogadás nagyon változatos lehetőségeket kínál. A bukmékerek oldalán Te is nyugodtan csemegézhetsz az ajánlatok közül. Biztosan találsz majd olyat, amelyik elnyeri a tetszésedet. Például fogadhatsz arra, hogy ki fogja nyerni az adott mérkőzést, illetve hogy mekkora lesz a vesztes és a nyertes közötti különbség, valamint a gólok száma. A kínálatban általában van hendikepes fogadási lehetőség. Meg lehet még tippelni, hogy páros vagy páratlan számú gól születik majd. Gyakran szoktak lenni az első harmadra vonatkozó fogadások. Nagy előnyt jelent, hogy élő közvetítésekkel is lehet találkozni, úgyhogy a jégkorong esetében nem kell csupán csak a pre-match fogadásokra szorítkozni.

Jégkorong fogadás szabályai

jégkorong-fogadás-tippmixproA jégkorong fogadás terén akkor leszel igazán sikeres, ha nem spórolod meg a felkészülést. Ha pénzt szeretnél keresni, akkor bizony alaposan tanulmányoznod kell a statisztikákat és az elemzéseket. Ismerned kell a játékosokat és a csapatokat. Nem árt, ha rendszeresen nézed a meccseket és tisztában vagy a játékszabályokkal. A jégkorong fogadás szempontjából kezdetben inkább csak egy-egy meccsel kapcsolatban érdemes megtenned a tétjeidet. A kombinált fogadás tesztelésére inkább csak később keríts sort. Előbb a nagyobb versenyekkel kapcsolatban érdemes fogadnod, mert itt általában jobban érvényesül a papírforma. Jó, ha van egy kipróbált taktikád, illetve egy komplett stratégiád. Persze arra is hajlandónak kell lenned, hogy szükség esetén módosítsd az elképzeléseidet.

Jégkorong bajnokságok

Nagyon sokféle jégkorongos verseny van a kínálatban. A világbajnokság mellett ott van még a Bajnokok Ligája, illetve a NHL és a KHL versenyei. Ez azt jelenti, hogy bőven lesz alkalmad arra, hogy próbára tedd a jégkorong-fogadással kapcsolatos tudásodat.

Ajánlott bukmékerek

Magyarországon korlátozott a bukmékerek piaca. Jelenleg egyedül a TippmixPro oldalán lehet törvényes keretek között fogadni.

TippmixPro

A TippmixPro szerencsére számtalan fogadási lehetőséget kínál. Például lehet fogadni a mérkőzés, illetve az első harmad győztesére vagy éppen a döntetlenre. Rengetegféle hendikepes piaccal találkozhatunk. Aztán megtippelhető még az is, hogy a gólok száma egy bizonyos mennyiségnél kisebb vagy nagyobb lesz. Bizonyos esetekben élő közvetítéseket is el lehet kapni, ami még izgalmasabbá teszi a jégkorong fogadást. Sőt, van még a kínálatban kétesélyes fogadás, ami eleve egy érdekes opció, hiszen az említett három lehetőség közül kettőt kell kiválasztani. Ez azt jelenti, hogy a jégkorong fogadás esetén mindenki megtalálhatja a számítását.