HomepokerBetfair Póker Értékelések

Betfair Póker Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-logo.png

Szerző Értékelése


Tartalom

Jutalom rendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • Tét nélküli játék
  • Mobilos verzió

Con

  • Tét nélküli játék
  • Mobilos verzió

A Betfair megítélésekor figyelembe kell venni, hogy a hazai szabályozások szerint Magyarországon nem elérhető. A felületet biztosító motor, és ennek köszönhetően a kinézet és az elérhető játéktípusok megegyezik a William Hill Pókerrel, így átmeneti megoldásként oda is megéri regisztrálni. A Six Plus Hold’em, a Twister és Speed Hold’em mindenképp megér majd egy próbát, mert felrázzák a már unalomig ismert formulát. Bár a Betfair-nél lehetőség van tét nélkül, zsetonokban játszani, a legtöbb előnyt csak akkor lehet élvezni, ha valós pénzt használunk. Az első befizetéses promóció kimondottan gazdag tartalmat kínál, és viszonylag kevés ráfordítással számtalan versenyre biztosít ingyen belépőt. Arról nem is beszélve, hogy a Betfair rendelkezik az okostelefonos alkalmazással. Mindent összevetve egy korrekt szolgáltatásnak mondható, de ha újra megnyitja a kapuit, inkább a tapasztaltabb játékosok tegyenek vele próbát.

A Betfair szerencsejáték- és pókerszolgáltatás bemutatása több szempontból is kihívást jelentett számunkra. Egyrészt a Nemzeti Adó- És Vámhivatal ideiglenesen elérhetetlenné tette hazánkban. Ugyan alternatív praktikákkal ez a korlátozás megkerülhető, mi mégsem tartjuk kifizetődőnek. A másik problémás pont a játék által használt kliens. A szoftver ugyanis nem az oldalt jegyző Betfair Entertainment saját fejlesztése, hanem egy külső forrástól megvett program. Ebből kifolyólag számtalan tekintetben egyezést mutat más, pókeroldalakkal, akik szintén ezt a klienst használják. A William Hill Póker tökéletes példa erre, őket ráadásul mi is bemutattuk. Mivel azonban a fent említett korlátozás csupán ideiglenes, és az egyezés sem száz százalékos, így fontosnak tartottuk a Betfair részletekbe menő bemutatását, ha másért nem, az összehasonlítás kedvéért.

Póker játékok

A Betfair főoldalaA Betfair oldalát meglátogatva lehetőségük nyílik letölteni az asztali klienst, amely PC-re és Mac-re egyaránt elérhető. Emellett szükséges egy profil létrehozása, ahol személyes adatokat is meg kell adni, kötelező jelleggel. Ebbe beletartozik a lakcím, de a telefonszám szerencsére nem. A fizetéssel kapcsolatos részletekre a befizetés menüben lesz szükség, de az még várhat. Bejelentkezve egy szépen elrendezett, mozaik ikonokkal megszórt menü vár bennünket. Mint említettük, külcsín tekintetében nem sokban tér el a William Hill-től, csupán a szín más. Van azonban egy meghatározó különbség: a Betfair támogatja a gyakorló zsetonos játékot, így a Freerollok mellet lehetőség adódik tét nélküli partikban is részt venni. Ez nagy megkönnyebbülés lehet azok számára, akik nem akarnak rögtön elsőre pénzt költeni.

Játéktípusok

Betfair játéktípusokA különböző játéktípusok tekintetében szintén feltűnő a hasonlóság a William Hill és Betfair között. Mindkettő támogatja a Texas Hold’em-et, az Omahát, valamint a kevésbé népszerű Stud-ot és Razz-t. Továbbá lehetőség kínálkozik a Speed Hold’em-re, ahol a foldolás után rögtön új asztalnál találod magad, de akár kipróbálhatod az új őrületet, mely nem más, mint a Six Plus Hold’em. Ezt a játékmódot hasonlóképpen játsszák az eredetihez, annyi kivétellel, hogy 52 lap helyett csak 36 van (kettőtől ötig az összes szín lapját kivették). Hogy mi a különbség? Kevesebb lappal nagyobb esélyed van egy látványos kombinációra, így az izgalom garantált.

Ingyenes játék

Egy tipikus pókerjátszma a Betfair póker kliensévelMint említettük, tét nélküli, zsetonos asztalokhoz is leülhetnek azok, akik megunták a pénztárcájuk apasztását. Itt a fizetőeszközt ingyen kapjuk, bár nem lehet a végtelenségig felhalmozni, és valós pénzre sincs mód beváltani. A Betfair rendszeres időközönként rendez pénzes és zsetonos versenyeket, és minden nap van új no-limit Freeroll, ahol kétezer játékos mérheti össze az erejét. A konkrét játékélmény tekintetében jól teljesít az oldal. A rendszer emellett azt is képes kezelni, ha egyszerre több asztalnál foglalunk helyet. Ilyenkor beállíthatjuk, hogy milyen esetekben kapjunk értesítést.

Elérhető jutalmak és akciók

Promóciók terén igen biztató képet fest a Betfair. Az első befizetést egy bónuszcsomaggal jutalmazzák. Ez egyrészt megduplázza az átutalt összeg értékét maximum €2000-ig. Ez már önmagában jó üzlet, viszont a jutalomözön itt még nem áll meg. A csomag tartalmaz öt jegyet a direkt kezdőknek fenntartott Sit & Go versenyekre, öt belépőt a kis tétű bajnokságokra, öt kupont a nagy tétű Big Win versenyre, valamint €5 euró értékű kaszinó utalványt. Ha belegondolunk, hogy a csomag már €10-tól jár, mindenképp érdemes megfontolni a beruházást. A Betfair kliens továbbá rendelkezik küldetés- és jutalom rendszerrel. Ezek ismerősek lehetnek a William Hill Póker oldalról: a puszta játékkal lehetőséged van küldetéseket teljesíteni, amelyek extra jutalmat adnak. A hűségrendszer pedig a játék során gyűjtött pontokon alapul. Minél több pénzt nyersz, annál több pontot kapsz, és még a szinted is nő. A hűségrendszer különböző fokozataival pedig új jutalmak nyílnak meg, amelyekre a pontjaidat válthatod be. Emellett ne felejtsd el, hogy €25-t zsebelhetsz be minden olyan meghívott ismerősödért, aki él az első befizetés lehetőségével.

Be- és kifizetések

A pénzben történő játék megkezdéséhez és a teljes játékélmény évezéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a számládról valamilyen összeget átutalj a játékbeli pénztárcádba. E tekintetben a weboldal meglehetősen szűkszavú, és nem ír konkrétumot például a tranzakciós plafonról. Ki-vagy befizetést egyaránt kezdeményezhetünk a kliensből vagy a webhelyről. A tranzakcióhoz a Visa és a MasterCard bankkártyákat lehet használni. Amennyiben ez nem szimpatikus, akkor az e-számlánkat is megadhatjuk. A Betfair támogatja a PayPal-t is, ami az online póker világában meglepően ritka. Érdekesség, hogy a NETELLER és paysafecard elfogadott fizetési mód, a Skrill azonban nem.

Mobil verzió

Napjainkban az okostelefonok töretlen népszerűségnek örvendenek, és egyre több és több szolgáltatás érhető el rajtuk. Az online póker sem kivétel, hiszen a kellő optimalizációval a kisebb érintőképernyőn is ugyanolyan jól lehet pókerezni. Ha a mobil kompatibilitásról van szó, a Betfair és a William Hill közül az előbbi áll jobban. Az Apple termékekre ugyanis elérhető egy külön alkalmazás, míg Android okostelefonokkal a böngészőből lehet játszani. Ehhez társul az a tény is, hogy a Betfair mobilbaráttá tette a webhelyét, ami a William Hill-ről nem mondható el.

Ügyfélszolgálat

A fő oldala a BetFair póker részlegének Az angol póker zsargont nem ismerő játékosokat óva intjük a Betfair használatától.

Míg más szolgáltatók legalább a weboldalt lefordítják magyarra, itt mind a webhely, mind a kliens angol nyelven érhető el (vagy alternatívaként beállíthatjuk a németet, spanyolt, vagy portugált). Kezdők így némileg hátrányban kerülnek, lévén kevés támpontot kapnak a különböző játékmódokhoz, és az is idegen nyelven van.

Hasonló a helyzet az ügyfélszolgálattal. A napi huszonnégy órás ügyelet kifejezetten jó, arról nem is beszélve, hogy email mellett telefonon és live chaten keresztül is kapcsolatba lehet velük lépni.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-com-300x226.png" alt="A Betfair főoldala" width="300" height="226" class="alignright size-medium wp-image-464" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-com-300x226.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-com-180x136.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-com-1024x772.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-com-790x596.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-com.png 1106w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-jatekok-300x175.png" alt="Betfair játéktípusok" width="300" height="175" class="alignright size-medium wp-image-548" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-jatekok-300x175.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-jatekok-180x105.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-jatekok-790x461.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-jatekok.png 971w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-table-300x227.png" alt="Egy tipikus pókerjátszma a Betfair póker kliensével" width="300" height="227" class="alignright size-medium wp-image-467" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-table-300x227.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-table-180x136.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-table.png 790w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-page-300x214.png" alt="A fő oldala a BetFair póker részlegének" width="300" height="214" class="alignright size-medium wp-image-466" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-page-300x214.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-page-180x129.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-page-790x564.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-poker-page.png 980w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
<iframe loading="lazy" title="The Betfair Poker Experience" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/Wr3isZ1CPzI?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Betfair mobile" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/seOr2XfijXw?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Kezdõ bónusz: € 40
Általános tudnivaló
Engedély szám LGA/CL3/833/2012
Gambling Company Betfair Entertainment Ltd.
Netes játék
Asztali póker kliens
Mac póker kliens
Ingyenes játék
Játékfajták 8
Highrollers
Póker típusok
Texas Hold'em
Omaha
5 Card Omaha
2-7 Triple Draw
HORSE
Razz
8-Game Mix
Hold'em/Omaha
Badugi
Mobil
Mobil Webolal
iPhone/iPad App
Android App
Fizetési módok
Minimum átutalás € 10
Átutalás idõtartama 2-5 nap
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Kezdõ bónusz € 40
Befizetés nélküli bónusz
Befizetési bónusz € 40
Toborzó bónusz € 25
Hûségrendszer
Ügyfélszolgálat
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live Chat
Egyéb szerencsejátékok
Kaszinó
Fogadás