HomebonuszBetfair Bónusz Kód és Promóció

Betfair Bónusz Kód és Promóció

Betfair Bónusz Kód és Promóció

A Betfair szerencsejáték oldala ideális centrum az adrenalin szerelmeseinek. Kaszinó, sportfogadás, póker itt mind egy helyről elérhető, ráadásul mindent megtesznek azért, hogy a játékosok kedvében járjanak. Az oldal előnyben részesíti a frissen regisztrált tagokat, lévén az első befizetésük mellé rendszerint exkluzív jutalmak és bónuszok járnak. Sőt, rendkívüli módon nem is kell rögtön a pénztárcádért nyúlnod, hiszen a kaszinós játék mellé €5-nyi ingyen kupon jár. A sportfogadók sincsenek elhanyagolva, ők egy külön promóciós kód beváltásával juthatnak előnyöz. A nyitó akciókon túl nem maradhatnak el az állandó akciók sem. A pókerasztalnál állók például exkluzív bajnokságok vehetnek részt, és egyedi játékmódok segítségével csiszolhatják a képességeiket.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Hívd meg az ismerőseid, és a Betfair €25-el jutalmaz

Amennyiben az ismerőseid érdeklődnek az oldal kínálata iránt, vedd rá őket, hogy a te kódod használatával tegyék azt. Amennyiben bármelyik játéktípusnál pénzes átutalást hajtanak végre, a rendszer €25-t ír jóvá a számládon, melyet szabadon elkölthetsz, de nem veheted ki.

Fogadj legalább €10-val, és a jutalmad további €30 lesz

Frissen csatlakozott sportfogadók javát szolgálja ez az akció, ahol a profil oldalukon beváltott promóciós kóddal megsokszorozhatják az első fogadás értékét. A legalább €10 összegű tippet egy tételhez kell felhasználni, melyért cserébe 3 * €10-s játékkupont kapnak.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Szerezz €5-t a Betfair kaszinójában, anélkül hogy fizetned kellene

A Betfair oldalára történő regisztráció elengedhetetlen lépése az SMS-ben történő aktiválás, melyért cserébe egyedi kóddal jutalmaznak. Ezt a kódot beváltva €5-t kapsz, anélkül, hogy bármennyi átutalást kellene tenned. Ezt kizárólagosan a kaszinóban használhatod csak fel.

Póker bónusz kódok és promóciók

€40-os üdvözlőcsomag a Betfair póker oldalán

Minden frissen regisztrált pókerjátékos jogosult egy €40 értékű ajándékcsomagra, amely legalább €10-nyi átutalás után aktiválóik. A csomag részletes tartalma: 5 ingyen jegy a kezdőknek fenntartott bajnokságra, legalább €20 befizetési bónusz, €5-nyi ingyen pörgetés a kaszinóban, 5 beugró valamelyik versenyre, és 5 jegy a profiknak fenntartott selejtezőkre.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/betfair-logo.png" width="300" height="174" alt="Betfair Bónusz Kód és Promóció">