Skip to content

William Hill Póker Értékelések

William Hill Póker Értékelések
Spellen (5)
Klantendienst (5)
Totaal (3.5)
½☆
Positives
  • Számtalan befizetési mód
  • Változatos játéktípusok
  • Játékosok Klubja
Negatives
  • Kevés Freeroll
  • Nincs zsetonos játékmód
  • Nincs mobilos verzió
Samengevat

A William Hill által nyújtott pókerlehetőséget inkább haladóknak ajánljuk. Azok, akik még ismerkednek vele, vagy nem akarnak rögtön pénzben játszani, sajnos nincsenek kellően támogatva. Napi egy-két Freerollban lehet így részt venni, ami egyáltalán nem kielégítő. Az elkötelezett kártyabajnokok viszont találni fognak pár olyan játéktípust, ami feldobja az unalomig ismert formulát. Sőt, a Six Plus Hold’em kifejezetten azoknak szól, akik több akcióra vágynak az asztalnál. A játékélmény kielégítő, bár a lépésekre szánt hosszú idő egyesek számára unalmassá teheti a partit. Ami a bónuszokat illeti, az első befizetéses akció nagyon jó löketet tud adni, arról nem is beszélve, hogy a sikeres játékért járó pontokat szintén pénzzé lehet tenni. Mi úgy gondoljuk, hogy a William Hill azokat tudja igazán megfogni, akik a külsőségek helyett csakis a bevétel szerzésre koncentrálnak.

A William Hill egy népszerű szerencsejáték szolgáltatás, ahol póker, kaszinó és sportfogadás kéz a kézben járt. A legálisan működő oldalon az asztali kliens letöltésével kezdhetünk el kártyázni. A Freerollokon túl fix eurós nyereményért lehet ringbe szállni egy nemzetközi társasággal. A William Hill-nél a klasszikus Texas Holdem szerelmesei és az alternatív pókertípusok kedvelői egyaránt megtalálják a számításukat. A játék ugyan nem támogatja az ingyen zsetonnal történő játékot, azonban a promóciók és az első befizetéses bónuszok kellő löketet adnak a kezdéshez. Ezen túl extra küldetések és a Játékosok Klubjára keresztelt hűségrendszer várja az elhivatott kártyahősöket. Az oldal részben támogatja a magyar nyelvet, a klienshez viszont nem árt egy kis angoltudás, vagy legalább a póker szakszavak ismerete.

A William Hill póker nyitóképernyője

Póker játékok

A játékhoz használhatunk egy asztali klienst, vagy rögtön a böngészőből is nekikezdhetünk. Az program előre látásra meglehetősen zsúfolt. Ez annak köszönhető, hogy ugyanaz a kliens használható kártyázáshoz és nyerőgépezéshez, így a nyitóképernyő tele van reklámokkal és ajánlatokkal. A póker menübe továbblépve már tisztul a helyzet, itt az eltérő játékmódok szerint lebontva mutatják a lehetőségeket. Különböző pókertípusok tekintetében jól áll a William Hill: a töretlenül népszerű Texas Hold’em-en túl itt van az elengedhetetlen Omaha, de ki lehet próbálni a Stud különböző lapos verzióit és a Razz-t is. A csapat mégis a Six Plus Hold’em-re a legbüszkébb. Aki esetleg nem ismerné, ez az ismert előd olyan verziója, amit 52 lap helyett 36-al játszanak, mivel kettőtől ötig mindet kiszedték. Emiatt fokozott akcióra lehet számítani, lévén sokkal nagyobb az esély arra, hogy összejön egy szép kombináció.

Játéktípusok

A William Hill menürendszereA William Hill póker asztalánál nincs hely a zsetonban játszóknak. Itt a valós pénz jelenti a beugró egyetlen módját. Kivételt képeznek ez alól a Freerollok, melyeket 3-4 óránként rendeznek. Ezentúl részt lehet venni a direkt kezdőknek fenntartott Hill’s Welcome versenyeken, ahol nyolc fős asztaloknál maximum ezer fő versenyezhet. Sajnos személyenként csak egy Hill’s Welcome-ra van lehetőség, így kijelenthetjük, hogy a kevésbé költekező játékosok lehetőségei igencsak le vannak határolva. A pénzben történő játékoknak számtalan alfaja megtalálható. A kötetlen módon és a kieséses Sit & Go-n túl be lehet szállni a Speed Hold’em-be – ahol foldolás után rögtön új asztalhoz kerülsz – vagy ki lehet próbálni a Twistert, ami egy háromfős Sit & Go véletlenszerűen generált nyereménnyel.

Játékélmény

Ilyen a William Hill játék felüleleteA William Hill Póker egy külsőleg fejlesztett játékmotort használ, amely azt jelenti, hogy az asztal látványvilága és az avatár ikonok ismerősek lehetnek más pókeroldalról (példának okáért az általunk bemutatott NetBet szintén ugyanezeket a vizuális elemeket használja, sőt, még a Twister játékmódjuk is megegyezik). A játék atmoszférája ennek ellenére jónak mondható, bár a döntésekre szánt idő túlságosan hosszú. Asztalnál való társalgásra a chatben van mód, de akár előre gyártott gondolatbuborékokkal is kommunikálhatunk.

Elérhető jutalmak és akciók

Minden egyes frissen regisztrált profil élhet az első befizetést érintő akcióval. Amennyiben legalább €20-t átutalsz a játékbeli számládra, akkor az eredeti összeghez annak többszörösét adják hozzá. Így €20 ráfordítással rögtön €75-t kapsz. Mivel egyszeri alkalomról beszélünk, érdemes minél többet kihozni belőle. A bónusz meglepően magas határig érvényes: az így kisajtolható legmagasabb jutalmat €2000-ban határozták meg. Valós pénz befizetése azért is javallott, mert csak így játszhatunk jutalmakért. Például küldetések elérésével ingyen belépőre lehet szert tenni egzotikus versenyekre. A rendszer emellett a puszta játékot is pontokkal jutalmazza, melyeket szabadon választott jutalmakra lehet beváltani. WHP pontokat Freeroll során is lehet gyűjteni, viszont Klub pontok csakis pénzes játékért járnak. Ez utóbbi gyarapításával VIP versenyekre lehet beugrót szerezni. Ha pedig új játékosokat csábítasz az oldalhoz, minden egyes aktív tagért €50 üti a markod.

William Hill küldetések

Be- és kifizetések

Az oldal üzemeltetői szavatolják a játékosok számára, hogy minden tranzakciót diszkréten és biztonságban intéznek. Emellett a William Hill Póker megérdemel pár dicsérő szót a széleskörű utalási rendszeréért. A tranzakciós hálózatának számtalan tagja van: a Visa és MasterCard mellett például a Maestro is támogatott, de a csekkes vagy banki befizetésen kívül az e-számlánkat (Skrill, NETELLER, PayPal) is bevethetjük. Az intézést folyamattól függően egy és öt nap között határozták meg. A William Hill Pókernél a legkevesebb átutalható összeg €10-ban lett meghatározva, míg a plafon €10.000 és €99.000 körül található, típustól függően. A kifizetésekre hasonló szabályok vonatkoznak. A honlapon részletes ismertető található a tranzakciós szabályokról, ám sajnos magyarra nincs lefordítva.

https://youtu.be/cQGjn8S4u58

Mobil verzió

Sajnálatos módon a William Hill nem támogatja azokat, akik okostelefonukról szeretnének pókerezni. Egyfelől a weboldaluk nem kompatibilis kisebb, érintőképernyős eszközökkel, így annak használata roppant frusztráló. Ez azonban csak a kisebb gond. Az oldal által felkínált összes szerencsejáték rendelkezik saját applikációval, kivéve a pókert. Maga a tény, hogy lehetőség van mobil eszközről kaszinózni, egyáltalán nincs kihangsúlyozva weboldalon. Nagy kár érte, ugyanis az emberek kifejezetten szeretnek tabletről vagy okostelefonról pókerezni. Ez remek módja annak, hogy átvészeljenek egy hosszú vonat utat, vagy elfelejtsék a munka fáradalmait az ebédszünet alatt. Így viszont marad a böngészőből való játék, már ha nem akarunk a számítógép előtt ülve pókerezni. Mindenesetre mi inkább az utóbbit javasoljuk, még akkor is, ha kevesebb időt lehet rá szánni.

Ügyfélszolgálat

A William Hill főoldalaA William Hill Póker első látásra magyar nyelven is elérhető. Ez azonban csak látszat. A weboldal főbb menüpontjai valóban korrekt módon le lettek fordítva, ám abban a pillanatban, hogy mélyebbre merészkedünk a kutatásban, hirtelen figyelmeztet minket, hogy a keresett tartalom angolul érhető csak el.

Ami az asztali klienst illeti, az teljesen angol. Ez vélhetőleg kevésbé zavarja a hazai póker cápákat, hiszen a pakli 52 kártyája mindenhol ugyanaz, csupán a játéktípusok leírását kell kiszótárazni. Sajnos az ügyfélszolgálatot és a Gyakran Ismételt kérdéseket is elkerülte a lokalizáció. Azt viszont jó tudni, hogy telefonon, emailben és live chaten keresztül is segítséget lehet kérni.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz