Skip to content

William Hill Bónusz Kód és Promóció

William Hill

A William Hill az Egyesült Királyságok egyik legjelentősebb online bukméker oldala, ahol a sportfogadáson kívül kaszinó és póker is megtalálható. A fogadási körképhez hozzátartozik egy kiváló kártérítési ajánlat, amely a balul elsült labdarúgó meccsektől óv meg, de az oldal kezeskedik arról is, hogy mindig a legkedvezőbb szorzókat vegye igénybe a lóversenyek során. A kaszinós felhozatalt nyerőgépek, élő rulett és kártyabajnokságok színesítik. Emellett számíthatsz egy kedvező üdvözlő bónuszra, amelyet kihasználva jelentős többlettel vághatsz neki a nyerőgépezésnek. A William Hill viszont a póker terén mondható a legnagyvonalúbbnak: a befizetési bónusz itt is él, ám a plafon egészen €1500-ig nyúlik.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

€50 kártérítés az Acca Insurance-el

A William Hill egy különleges ajánlat során hajlandó visszatéríteni a labdarúgó csapatodra kötött fogadásod, ha a kellő feltételek teljesülnek. Amennyiben hat, vagy annál több csapatra fogadsz egyszerre, az Acca Insurance ezek közül egyet visszafizet €50 értékig, ha az nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Focis kárpótlás a William Hill-el

Szerezz akár €200 értékű nyitó bónuszt a William Hill kaszinójában

Nyiss nagyobb kasszával a William Hill nyerőgépeinél, hála a 100%-os bónuszt ígérő befizetési bónusznak. Töltsd fel a számlád egy tetszőleges összeggel, és annak a dupláját írják jóvá. Az ajánlattal legfeljebb €200 bónuszra vagy jogosult, és ennél többet nem kaphatsz, még ha az átutalás ezt meg is haladja.

Duplázd meg az első kaszinós befizetésed

Póker bónusz kódok és promóciók

Duplázd meg a pókeres befizetésed egészen €1500-ig

Használd ki a William Hill nagyvonalú ajánlatát, és nyiss külön számlát a pókeres szekcióban. Az első feltöltésed értékét garantáltan megduplázzák, a plafon pedig €1500! Így akármekkora összeggel is nyitsz, kellően magas jutalomban lesz részed.

100%-os bónusz a William Hill pókertermében