Skip to content

RedKings Póker Értékelések

RedKings Póker Értékelések
Spellen (5)
Klantendienst (5)
Totaal (3.5)
½☆
Positives
  • Zsetonos játék
  • Mobil alkalmazás
  • Remek ajánlatok
Negatives
  • Elnéptelenedett játéktér
  • Fapados menü
  • Kevés játékmód
Samengevat

Első látásra a RedKings egy igen ígéretes pókerszolgáltatás volt. A menü kivitelezése ugyan nem nyűgözött le minket, viszont a játéktípusok változatosak voltak, arról nem is beszélve, hogy zsetonban is lehet játszani, nem csak valós pénzben. A tranzakciós rendszer titkosított csatornákon keresztül üzemel, és a pénzügyeinket többféleképpen kezelhetjük. A promóciók kifejezetten vonzóak, az első befizetéses bónusz pedig egy kihagyhatatlan ajánlat. Sőt, tovább növelhetjük az előnyeinket a hűségrendszer kiaknázásával, amelyhez nem kell mást tenni, mint aktív játékkal pontokat gyűjteni. Ráadásképpen a RedKings Pókert magaddal is viheted, hála az okostelefonokra szánt alkalmazásnak. Mindezt azonban beárnyékolja az elnéptelenedett játéktér. Érthetetlen módon alig akad olyan asztal, ahol rajtunk kívül más is pókerezni szeretne. A Freerollok ugyan népszerűek, de azon kívül sem zsetonos, sem pedig valós pénzes partira nincs érdeklődés.

A RedKings Póker a hasonlóan elnevezett RedKings Group által üzemeltetett online pókerszolgáltatás. A kártya mellett más szerencsejátékokba is be lehet kapcsolódni, például nyitva áll a lehetőség a kasznizásra. Visszatérve a pókerhez, a RedKings egy engedéllyel működő, legális oldal. Pókerezésre egyaránt mód nyílik a böngészőből, vagy az asztali kliens használatával. A regisztrációhoz az alapvető profiladatokon túl szükség van a lakcímre és a telefonszámra is. A RedKings oldal magyarul ugyan nem érhető el, viszont a PC-s és Mac-es program már lokalizált. A Texas Hold’em szerelmesei itt megtalálják a számításukat, hála a felpörgetett játékmódnak, de három másik játéktípus is kínálkozik a vállalkozó kedvű pókerhősöknek.

Hűségrendszer és bővebb menürendszer a RedKings oldalán

Póker játékok

A RedKings felkínálja a lehetőséget a böngészőből való játékra, viszont sokkal kényelmesebb, ha a letölthető asztali klienst választjuk. A programot elindítva egy megdöbbentően fapados, jellegtelen menü fogad bennünket. A kinézet persze nem minden, és becsületükre legyen mondva, hogy saját programot fejlesztettek, és nem pedig egy bérelhető szoftvert használnak, mint sokan mások. További pozitívum, hogy a Redkings nem kényszeríti a játékosokat arra, hogy rögtön elsőre a saját pénzüket kockáztassák. Van ugyanis egy zsetonos alapon működő játékmód, ahol kockázat nélkül lehet csiszolni a pókerkészségünk. Itt a fizetőeszközt a játék ingyen biztosítja, és újra lehet tölteni, ha elfogyott (felhalmozni azonban csak úgy lehet, ha másoktól elnyerjük).

Játéktípusok

A Redkings felkínált játékfajtáiAz elérhető játékmódokat tekintve nincs túl nagy választék. A kihagyhatatlan Texas Hold’em mellett leülhetünk Omaházni, de akad 5 Card Draw és 7 Card Stud is. A legegzotikusabbnak talán mégis a Telesina hangzik, csak kár, hogy a rendszer nem ad támpontot a kevésbé ismert játékmódokhoz, így az emberek inkább azt próbálják ki, amit ismernek. A versenytípusok terén sincs túl nagy meglepetés. Van kötetlen készpénzes mód, ahol akkor ülünk le és kelünk fel, amikor jónak látjuk; valamint vannak Sit & Go versenyek és előre meghirdetett bajnokságok. Ha viszont unod az állandó várakozást, és viszket a kezed egy jó leosztásra, akkor a Strobe nevű játékmódot neked találták ki. Ez olyan, mint a hagyományos Hold’em, csupán itt rögtön új asztalt és új leosztást kapsz miután eldobtad a lapjaid.

Játékélmény

A különböző lehetőségek számbavétele után nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a játékba, ám csalódnunk kellett: a pókerszobák szó szerint kongtak az ürességtől. Hosszú órákig senkit nem találtunk, aki ellen leülhettünk volna játszani, legyen szó tétbeli vagy tétnélküli játékról. Ez nem csak a Strobe-ra vagy Telesina-ra igaz, hanem a klasszikus Hold’em asztalokra is. Az élet csak a Freerollok idején élénkül meg. Pedig a konkrét atmoszféra nem lett volna rossz, a játék látványvilága egészen jónak mondható. Viszont társaság nélkül nem lehet élvezni a pókert, és ha összejön a kellő csapat, az is hamar érdektelenségbe fullad.

Elérhető jutalmak és akciók

A RedKings híres Pocket Kings akciójaA RedKings jutalmak és promóciók tekintetében kifejezetten nagylelkűnek mondható. Kezdésképpen az első befizetésed mellé választhatsz egyet az elérhető hat bónusz közül. Ez lehet például az összeg megduplázása (egészen €2500-ig), vagy pedig egy állandó jutalom, amelyet bizonyos mérföldköveknél kapsz meg. A RedKings ugyanis folyamatosan pontokkal jutalmazza az aktív játékosokat, és dönthetsz úgy, hogy például minden alkalommal, amikor összegyűlik 500 pont, kapsz ráadásként €50-t. A lehetőségek tárháza azonban itt még nem áll meg. Az üzemeltetők ugyanis kilátásba helyeztek egy meglepő vigaszdíjat: ha egy végső leszámolás során egy piros király pár van a kezedben, de mégis kikapsz, akkor kárpótlásul €500 üti a markod! Szintén az elhivatott játékosok javát szolgálja a VIP rendszer. A fent említett pontok gyűjtésével magasabb VIP szintre lehet lépni, amely egyedi lehetőségekkel ruházza fel az embert. Bronz fokozattól hét fokozaton át a Royal VIP szintig lehet eljutni, és az út során olyan jutalmak nyílnak meg, mint például a fejlesztőkkel való játék, belépő az exkluzív bajnokságokra, hatékonyabb ügyfélszolgálat, valamint hozzáférés a VIP bolthoz. Végezetül kiemelnénk a meghívórendszert, amely mind neked, mind pedig az ismerősödnek €300-t biztosít, kis címletekben.

Be- és kifizetések

Amennyiben eltökélted magad a valós pénzzel történő játékra, akkor számtalan lehetőség kínálkozik arra nézve, hogyan intézd a piszkos anyagiakat. A RedKings minden játékosát biztosítja a védett tranzakció felől, hála a kódolt belső rendszerének. Befizetés történhet hagyományos banki átutalással, bankkártyával (Visa, MasterCard), vagy pedig e-számlán keresztül (Skrill, NETELLER, Webmoney, paysafecard). A minimum átutalható összeg €10-ban lett meghatározva, viszont befizetési plafon nincs megszabva. A banki átutalást leszámítva az üzemeltetők garantálják a gyors ügyintézést, így a befizetésed pillanatok alatt a játékbeli számládon landol. Fontos megjegyezni, hogy a kliensből nem lehet tranzakciót kezdeményezni, így minden alkalommal fel kell menni a weboldalra, és ott intézni a pénzügyeket. Ez kifejezetten akkor frusztráló, amikor az ingyenes zsetonokat töltenéd újra.

Mobil verzió

A megfelelő mobiltámogatás manapság elengedhetetlen egy korszerű pókeroldal számára. Az állandó gép előtt ülés már a múlté, hiszen egyre többen viszik magukkal kedvenc kártyajátékukat egy hosszabb útra vagy nyaralásra. A RedKings ezen a téren felemásan teljesít. Maga a webhely nem mobilbarát, így a navigáció roppant nehézkes és frusztráló. Ez azonban egy elhanyagolható hiányosság, és bőven kárpótolnak bennünket az iOS-es és Androidos alkalmazással. Itt ugyanúgy lehet pénzes játékokban részt venni, csak az irányítás sokkal kézenfekvőbb. Az okostelefonokra/tabletekre szánt verzió telepítéséhez le kell tölteni a megfelelő klienst (a fáradságos böngészést elkerülendő a RedKings felajánl egy QR kódot, ami rögtön a letöltő oldalra mutat), és azt kell futtatni. Erre amiatt van szükség, mert sem a Google, sem az Apple nem enged hajlandó valódi pénzben történő szerencsejátékot feltölteni a virtuális boltjába.

Ügyfélszolgálat

redkings-comA magyar nyelvű játékot illetően vegyesek a tapasztalataink. Meglepő módon a kliens elérhető magyarul, a weboldal viszont nem: más helyeken ez pont fordítva szokott lenni.

Az ügyfélszolgálat csakis a weboldalon keresztül érhető el, és ebből kifolyólag elengedhetetlen az angol nyelvtudás. A szolgáltatást napi huszonnégy órában lehet riasztani telefonon, emailben vagy akár live chaten keresztül.

Sőt, ha kellően magas VIP szintet értél el, akár privát MSN vonalon is kapcsolatba léphetsz velük.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz