HomebonuszRedKings Bónusz Kód és Promóció

RedKings Bónusz Kód és Promóció

RedKings Bónusz Kód és Promóció

A Redkings egy három rétegből álló szerencsejáték oldal, amely külön szekciót szentel kaszinónak, fogadásnak és pókernek. Éppen emiatt eltérő ajánlatokat is fogsz találni, ha felkeresed őket. A sportfogadó irodában főleg a Cashback akciók dominálnak, viszont fix €30-val jutalmaznak mindenkit, aki mobilról játszik. A kaszinónál egy nagyvonalú üdvözlőbónuszra számíthatsz, ahol a rendszer kétszer is felszorozza a befizetésed értékét, melynek hála akár €200-t is besöpörhetsz. Ráadásnak pedig 75 ingyen jegy jár, mellyel pénzköltés nélkül pörgethetsz a nyerőgépeken, míg sikeres esetén a pénz a tiéd lesz. A RedKings igazi erőssége mégis a póker. Itt külön hűségrendszert vezettek be, amely pontokkal jutalmazz a valós pénzben történő játékot. Minél több pontod van, annál több előnyt élvezhetsz. Az oldal nagyvonalúsága itt is megmutatkozik, lévén külön vigaszdíjat tartanak fel azoknak, akik a névadó piros király-párral kikapnak.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

50%-os Cashback az első fogadásod mellé

A RedKings virtuális fogadóirodája kifejezetten elnéző az első fogadásodat illetően: ha a csapatod nem hozza a várt eredményt, az oldal garantáltan visszafizeti a tét felét. A kárpótlás összege nem haladhatja meg a €100-t, viszont ennyit mindenképp visszakapsz.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Plusz €200 kezdőtőke és 75 ingyen jegy a kaszinós befizetések mellé

A RedKings virtuális kaszinójában káprázatos nyitó akciók várnak. Más oldalakkal ellentétben itt nem csak az első befizetésed mellé jár bónusz, hanem a második mellé is. Mindkét esetében felszorozzák az átutalt összeget, egészen €100-ig. Így ha kellően bátor vagy, akár €200-val gazdagodhat a virtuális malacperselyed. Sőt, a tranzakció mellé még ingyen pörgetésre feljogosító kupon is jár, amivel még tovább növelheted a pénzed.

Póker bónusz kódok és promóciók

€500 vigaszdíj, ha kikapsz király párral

Elverték a kártyaasztalnál az ígéretes király-párod? Sebaj, a RedKings megvigasztal! Bárki, aki a pénzes játék végső leszámolásakor kikap, pedig két piros király is lapult a kezében, kárpótlásként €500-t kap az oldaltól. A hangzatos ajánlat viszont csak akkor érvényes, ha már rendelkezel 4000 hűségponttal.

Terjeszd az igét, és €50-t kapsz minden új tag után

Szeretnél közösen játszani a barátaiddal a RedKings asztalánál? Ne hagyd őket csak úgy szimplán csatlakozni, inkább hívd meg őket, és mindkettőtök számláján €50 fog landolni. Emellett még 400 pontot is kaptok, melyekkel további előnyök nyílnak meg. Toborzó bónusszal összesen €300-ra tehetsz csak szert.

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/redkings-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/redkings-logo.png" width="300" height="174" alt="RedKings Bónusz Kód és Promóció">