HomepokerNetBet Póker Értékelések

NetBet Póker Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-logo.png

Szerző Értékelése


Tartalom

Jutalom rendszer

Segítségnyújtás

Pro

 • Twister játékmód
 • Rendszeres Freeroll
 • Jó promóciók

Con

 • Fapados grafika
 • Nincs okostelefonokra szánt alkalmazás
 • Magyarul nem elérhető
 • A NetBet megítélésünk szerint nem a legtökéletesebb póker oldal, viszont így is tudjuk ajánlani a játék elkötelezett híveinek. Sok tekintetben még van hová fejlődnie – különös tekintettel a játék atmoszféra és a küldetések tekintetében – de bőven kárpótolja az embereket a gyors ütemben rendezett versenyeivel, és az olyan egyedi játékmódokkal, mint a Twister és Speed Hold’em. Itt a megszokott játékmódokba beleunt kártyabajnokok is újra kihívásra lelnek, míg a zöldfülűek következmények nélkül csiszolhatják a képességeiket a Free Fiesta játékmódban. NetBet nem fukarkodik a jutalmakkal sem, és folyamatosan rendez hatalmas nyereménnyel kecsegtető bajnokságokat. A tranzakciókat rugalmasan kezeli, a kedvező korlátokon túl számtalan online szolgáltatást lehet igénybe venni a pénzügyek kezeléséhez. Mobilos verzió nincs, ami fájó hiba. A magyar nyelv szintén hiányzik, de akik kellően sokat pókereztek talán így is kiismerik magukat a NetBet programjában.

  A NetBet egy engedéllyel működő szerencsejáték oldal, melyet 2001-ben alapítottak, a főhadiszállása pedig Máltán található. Klasszikus pókeren kívül lehetőséget kínálnak videó pókerre, rulettre és számtalan kaszinós játékra is. Sport szponzorációjuk a kártyán kívül a focira is kiterjed. A NetBet jelenleg 7 nyelvet támogat – köztük angolt, németet és franciát – ám a magyart nem. A játék egy asztali kliensen keresztül futtatható, és ez az egyetlen módja a pókerezésnek, lévén a böngésző és a mobil kompatibilis oldal csak kaszinózásra használható. A regisztráció könnyű, gyors, és nem igényli túl sok személyes adatot. Az új játékosok élhetnek nyitó promóciókkal, hogy megduplázzák az első befizetésük értéket, vagy választhatnak egyet a napi rendszerességgel frissített Freerollok közül.

  A NetBet kliensének főmenüje

  Póker játékok

  Miután megtettük az előkészületeket és beizzítottuk a klienst, egy meglepően átfogó menü fogad bennünket. Bal oldalt fent láthatóak a pókerhez kapcsolódó játékmódok, míg a fenti sávban helyezték el az egyéb szerencsejátékokat. Középen található az információsáv, és innen indíthatóak el az egyes játékmódok. Viszont a menü javára írható, hogy az egyes funkciókat magától értetődően jelöli, és az újoncok is gyorsan kiismerik a használatukat. A NetBet követni igyekszik a trendeket, és avatár figuráival a személyre szabhatóság látszatát kelti. Ebben a tekintetben azonban jócskán elmarad más oldalak, pl. az Unibet mögött. A játékasztal megjelenítése szintén fapados, és nem igazán tudja fenntartani az ember érdeklődését az üresjáratok alatt. Ráadásul még gépi narráció is van, de az ember első dolga megkeresni és kikapcsolni, amint meghallja.

  Játéktípusok

  Az egyes játékmódokat tekintve már sokkal jobb a helyzet, itt ugyanis felfedezhető néhány kreatív újítás. Egyrészt folyamatosan szervezik az újabb és újabb versenyeket, melyekre nem nehéz bejutni, még az ingyenesekre sem. A Texas Hold’em mellett még az Omaha is választható, bár az előbbi sokkal népszerűbb. A klasszikus játszmán kívül – ahol kedvünk szerint csatlakozhatunk és távozhatunk a nyereményünkkel – lehetőség van kieséses Sit & Go-ra, és Speed Hold’em-re. Ez utóbbi némi magyarázatot érdemel: itt az embert azonnal egy új asztalhoz osztják, amint eldobta a lapjait. Ezzel egy igazi mennyország azoknak, akik utálnak másokra várni. Végezetül pedig szót ejtenénk a Twisterről, amely egy teljesen új koncepció az oldalon. Hárman játsszák kieséses alapon, és a rendszer minden egyes játéknál véletlenszerűen felszorozza a beugrók értékét, és az így létrejött sok nullát megteszi nyereménynek.

  Új Summer Rivers játékmód

  https://www.youtube.com/watch?v=KKvXBTjyxJc&index=1&list=PLKc-477hviOL-oRZm-cSrYVEy5uWG4yK4

  Játékélmény

  A játékélménnyel kapcsolatos véleményünk igen vegyes volt. Maga a virtuális asztal nem túlzottan hívogató, és ezen az avatárok sem dobnak sokat. Egy póker programnak érződik, és nem pedig pókeres játéknak, amelynek atmoszférája van. Valószínűleg a fejlesztők is érezték, hogy az embereknek nem lesz kedvük állandóan a szürke képernyőre meredni, ezért kiegészítették a klienst egy felugró ablakkal, amely automatikusan tájékoztat minket az események alakulásáról, még akkor is, ha lecsuktuk magát a programot a tálcára. Ez kifejezetten üdvözítendő megoldás, amelyet más oldalak is átvehetnének.

  Elérhető jutalmak és akciók

  Kezdő játékosokat a NetBeten nem fogadja semmilyen ingyenes kupon vagy ajándék, amit be tudnának váltani belépőkre. Ezt helyettesítendő állandósítottak egy Free Festival nevezetű versenyt, ahol folyamatosan olyan szobákat hirdetnek meg, ahová pénz nélkül is be lehet lépni. Ez a mód merőben különbözik a Freeroll-tól, amire napi küldetések teljesítésével lehet regisztrálni. Ha valaki nem akarja magát rögtön elkötelezni, itt talál magának kártyapartnereket. Mi azonban bátorítjuk az embereket arra, hogy akár egy kis összeggel, de próbáljanak szerencsét, ugyanis az első átutalás mellé pazar akciók járnak. Egyrészt a befizetett összeged háromszorosát írják jóvá, másrészt pedig kapsz ráadásnak még további €20-t.

  A NetBet küldetés menüje

  Be- és kifizetések

  Amennyiben komolyan gondolod a NetBeten történő játékot, és kész vagy komolyabb összegeket is megmozgatni a sikerért, akkor az átutalás és pénzkivétel kérdése különösen fontos számodra. Ezen a téren kimondottan jól teljesít az oldal. Számtalan szolgáltatáson keresztül intézhetjük a tranzakcióinkat. A teljesség igénye nélkül szerepeljen itt néhány: MasterCard és Visa, NETELLER, Skrill, paysafecard, valamint az online banki átutalásra is számíthatunk. A virtuális malacpersely feltöltése €10-tól kezdődik, és az esetek többségében akár €5000-ig is felmehetnek azok, akik vastagnak érzik magukat. Viszont a bankkártyák esetén a felső határ €900-nál van meghúzva. A rendszer hasonlóan nagylelkű azokhoz, akik ki szeretnék venni a nyereményüket. Itt akármilyen szolgáltatást is használunk, nincs megszabva tranzakciós plafon, így bárki kisétálhat a nyereményével, aki bankot robbantott. Átutalási díj sincs, viszont 2-8 napon belül lehet rá számítani.

  Mobil verzió

  Az érintőképernyős eszközök jelentette lehetőségek közül nem sokkal él a NetBet. Pókerezésre egyáltalán nem nyílik mód, kaszinózni is csak böngészőből lehet, ráadásul nincs túl jól optimalizálva. Mivel hiányzik az okos eszközökre tervezett önálló alkalmazás, így minden alkalommal fel kell keresni telefonunkról az oldalt, ha játszani akarunk. Alternatívaként az asztali böngésző felajánl egy QR kódot a mobilos menüjében, de a helyzet ettől sem lesz rózsásabb. Mindez egy kihagyott ziccer, lévén az emberek szeretik, ha néhány kör erejéig beszállhatnak a játékba, miközben épp vonatoznak, vagy egyetemi előadáson ülnek. Ennek hiányában azonban maradnak a virtuális nyerőgépek, amelyre nem tekintünk pozitívumként egy pókeres értékelőben.

  Ügyfélszolgálat

  A NetBet főoldalaA NetBet használatát azoknak ajánljuk, akik legalább a póker szakszavait ismerik angolul (vagy esetleg más nyelven), mivel a magyar lokalizáció teljesen hiányzik.

  Mind a weboldal, mind a kliens csak az előre meghatározott kilenc nyelven érhető el. Amennyiben az angol nem erősségünk, mentő lehetőségként ott van a német, francia, román, spanyol, görög vagy szlovák.

  Az oldal üzemeltetőit a kliensből is el lehet érni, ami nagy könnyebbség, viszont a Gyakran Ismételt Kérdésekhez és live chates ügyfélszolgálathoz fel kell fáradni a weboldalra.

  Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
  Bónusz

  https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-logo.png
  <img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-fomenu.png" alt="A NetBet kliensének főmenüje" width="718" height="367" class="aligncenter size-full wp-image-612" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-fomenu.png 718w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-fomenu-180x92.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-fomenu-300x153.png 300w" sizes="(max-width: 718px) 100vw, 718px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-menu.png" alt="A NetBet játékindító főmenüje" width="972" height="683" class="aligncenter size-full wp-image-615" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-menu.png 972w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-menu-180x126.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-menu-300x211.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-menu-790x555.png 790w" sizes="(max-width: 972px) 100vw, 972px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-asztal.png" alt="Egy kezdődő kártyaparti a NetBet virtuális asztalánál" width="790" height="581" class="aligncenter size-full wp-image-613" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-asztal.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-asztal-180x132.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-asztal-300x221.png 300w" sizes="(max-width: 790px) 100vw, 790px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-jatek.png" alt="Egy ígéretesnek tűnő hand a NetBet asztalánál" width="790" height="569" class="aligncenter size-full wp-image-614" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-jatek.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-jatek-180x130.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-jatek-300x216.png 300w" sizes="(max-width: 790px) 100vw, 790px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-missions.png" alt="A NetBet küldetés menüje" width="720" height="299" class="aligncenter size-full wp-image-616" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-missions.png 720w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-missions-180x75.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-missions-300x125.png 300w" sizes="(max-width: 720px) 100vw, 720px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-com-300x209.png" alt="A NetBet főoldala" width="300" height="209" class="alignright size-medium wp-image-617" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-com-300x209.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-com-180x126.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-com-1024x715.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-com-790x552.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/netbet-com.png 1236w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

  Gyors Áttekintés

  Bónusz

  • Kezdõ bónusz: 200%
  Általános tudnivaló
  Engedély szám MGA/CL1/1043/2014
  Gambling Company Cosmo
  Netes játék
  Asztali póker kliens
  Mac póker kliens
  Ingyenes játék
  Játékfajták
  Highrollers
  Póker típusok
  Texas Hold'em
  Omaha
  5 Card Omaha
  2-7 Triple Draw
  HORSE
  Razz
  8-Game Mix
  Hold'em/Omaha
  Badugi
  Mobil
  Mobil Webolal
  iPhone/iPad App
  Android App
  Fizetési módok
  Minimum átutalás € 10
  Átutalás idõtartama 2-8 days
  Visa
  MasterCard
  PayPal
  paysafecard
  hipay
  Skrill
  NETELLER
  Bank Transfer
  Voucher
  SOFORT
  CashUp
  EntroPay
  WebMoney
  Bónuszok
  Kezdõ bónusz 200%
  Befizetés nélküli bónusz
  Befizetési bónusz € 20
  Toborzó bónusz € 50
  Hûségrendszer
  Ügyfélszolgálat
  Egész napos elérhetõség
  Email
  Telefon
  Live Chat
  Egyéb szerencsejátékok
  Kaszinó
  Fogadás