Ugrás a tartalomra

NetBet Bónusz Kód és Promóció

A NetBet egy sokrétű szerencsejáték oldal, ahol egy helyen konvergál fogadás, kaszinó és póker. Ebből kifolyólag külön számlát kell nyitni minden egyes játékmódhoz, lévén más és más ajánlatok érvényesek pókerre és fogadásra. Akármelyiket is választod, számíthatsz az üdvözlő bónuszra, mely keretein belül az első befizetésed többszörösét kapod kézhez, igaz különböző mértékben. A sportfogadás esetében találod a legszerényebb bónuszokat, cserébe viszont kárpótolnak a cashback akciók és a mobil alkalmazás használatáért járó jutalom. A kaszinós részlegnél rengeteg nyerőgép közül választhatsz, ráadásul hétről hétre kiemelnek egy játékot, melyet játszva egyedi jutalomban lehet részed. Arról nem is beszélve, hogy mind neked, mind pedig az ismerősödnek megéri, ha kihasználjátok a toborzó bónuszt. Ami a pókert illeti, a nagy tétben rendezett bajnokságok önmagukért beszélnek, plusz itt találod a legkedvezőbb üdvözlő akciót is.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Kiváló nyitó akciók mindhárom játékmódban

A NetBet külön befizetési bónuszt kínál a sportfogadási, kaszinó és póker oldalán, melyek különböző mértékben hatnak az első számlafeltöltésre. A sportfogadásnál legfeljebb €50-ra lehet így szert tenni az 50%-os bónusznak hála, a kaszinónál viszont már megduplázzák az összeget, egészen €200-ig. A legjobban mégis a pókerrel jársz, ahol a befizetésedet konkrétan megháromszorozzák, és így akár további €1500 kerülhet a számládra.

Használd az okostelefonod sportfogadásra, és Netbet €10-al jutalmaz

Megéri útközben is szemmel tartani a tippeket, hiszen a NetBet mobilbarát alkalmazásának használata külön jutalommal kecsegtet. Az elhivatott játékosok az első mobilos fogadása mellé ugyanis €10 értékű kupon jár, melyet szabadon felhasználhatsz bármely sporteseményen.

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Gyarapítsd a számlád €50-val minden meghívott barátért

A Netbet kifejezetten nagyvonalú, ha toborzásról van szó. A kaszinós felület €50-t ír jóvá a számládon, ha valaki a te rábeszélésedre csatlakozik. Az ajánlat minden ötödik személyre érvényes, és a jutalmat kötelező lejátszani.

Póker bónusz kódok és promóciók

€20 ingyen az első pókeres átutalás mellé

Amellett, hogy a NetBet nagyvonalú üdvözlő bónusszal várja a pókerezőket, a befizetés összegétől függetlenül további €20-t ad minden egyes új kártyajátékosnak.