Skip to content

winmasters Fogadás Értékelések

winmasters Fogadás Értékelések
Spellen (5)
Klantendienst (4)
Totaal (3.5)
½☆
Positives
  • Over/under fogadás
  • Magyar focicsapatra is fogadhatsz
  • Remek első befizetési bónusz
  • Magyar ügyfélszolgálat
Negatives
  • Viszonylag kevés sportág
  • Nincs egyedi tartalom
Samengevat

Bár nem mondható minden tekintetben tökéletesnek, a winmasters méltán rászolgált a pozitív értékelésünkre. Az oldal kiváló arculattal büszkélkedhet, amely mind asztali böngészőn, mind pedig mobilon megállja a helyét. A sportág-kínálat nem kimondottan gazdag, viszont a fogadási lehetőség kellően részletes, ráadásul over/under téteket is lehet tenni. Az oldal fő profilja a labdarúgás, és külön öröm, hogy a magyar NB1-es liga is szerepel a felhozatalban. Az oldal igen bőkezű a promóciói terén, lévén az első befizetésért járó akcióval és a toborzó bónusszal minimális ráfordítással szép kezdőtőkét kovácsolhatsz magadnak. A tranzakciós rendszer külön SSL protokoll védi, az ügyfélszolgálat pedig magyarul is elérhető. Mi a winmasterst inkább a labdajátékok – főként a foci – szerelmeseinek ajánljuk, ők biztos megtalálják itt a számításukat.

A winmasters egy 2014 májusában regisztrált online fogadóiroda, kaszinó és pókerterem. A legálisan működő szerencsejáték szolgáltatást a WM Interactive-nak köszönhetjük, aki többek közt magyar nyelven is elérhetővé tette a webhelyet. Ez persze nem az egyetlen formája a hazai sportélet elismerésének, lévén a magyar labdarúgó NB1 történéseire is fogadni lehet. A winmasters egyébként 16 sportágat foglal magába, melyek közt főleg a labdajátékok dominálnak, de akad kategória a darts és a Formula 1 számára is. A remek dizájnnal ellátott oldalra ingyenes a regisztráció, és a friss tagok megtriplázhatják az első átutalásuk értékét, hála egy kiváló akciónak. Az oldal egyaránt játszható asztali és mobil böngészőkből, a fogadást pedig számtalan statisztika és információ segíti. A veterán tippbajnokok biztos örömmel fogadják a hírt, hogy a winmaster a kombinált és hendikep fogadásokon túl over/under tippeket is elfogad.

Fogadás menete

A winmasters elő fogadási felületeElső látásra roppant pozitív benyomást kelt a winmasters weboldala. Bár alapvetően a más oldalaknál bevált sémát követi, az egyedi dizájn egyfajta dinamizmust kölcsönöz neki. A baloldali sáv a beállításoknak ad helyet. Itt lettek felsorakoztatva a különböző sportágak, a népszerű bajnokságok, de akár magunktól is kutathatunk kedvenc csapatunk után a kereső mező segítségével. A winmasters külön kijelzi a jelenleg futó élő fogadásokat, emellett pedig órára vagy napra lebontva előrejelzi várható eseményeket. A címlap középső felén az éppen legnépszerűbb négy sportág – labdarúgás, tenisz, kosár, jégkorong – között váltogathatunk, és itt lehet a mérkőzésekre fogadni is. Külön ki szeretnénk emelni, hogy a bevett téteken túl (nyer, veszít, döntetlen) over/under tippelésre is lehetőség nyílik. Itt lényegében arra teszel tétet, hogy meghaladják-e az összesített gólszámot vagy pontértéket. Végül elérkeztünk a fogadószelvényhez, amely jobb oldalt kapott helyet. A kiválasztott esemény szorzójára kattintva a tétel rögtön megjelenik a szelvényen, ahol beállíthatod a tipp összegét. Itt egyszeri és kombinált fogadásra egyaránt lehetőség kínálkozik. A különböző téteket kezelni pedig roppant egyszerű, lévén még egy kattintás a szorzóra azonnal törli a nemkívánatos tippeket. Mindezen túl a fenti menüsáv segítségével váltogathatunk a statisztikák között. Akad itt élő eseménynaptár, múltbéli rangadók eredményei, valamint a promóciós oldal is innen érhető el.

Labadarúgás tipp esélyek a winmasters oldalán

Labdarúgás

A fogadási rendszer kiértékelése után belemerültünk az aktuális kínálatba. A labdarúgással kezdtünk, hiszen ez a leghálásabb téma. Mivel a focira mindenki szeret fogadni, itt találjuk a leggazdagabb kínálatot. Jelen teszt írásakor a winmasternél kicsit több mint 28 000 sporteseményre lehetett fogadni, és ebből 25 000 csak a focihoz kötődik. Úgy hisszük, ennél többet nem is kell mondanunk. A bőséges válaszék keretében válogathatunk nemzetközi bajnokságok és nemzetközi klubok között, de akár országok szerint is szortírozhatjuk a mérkőzéseket. Annak pedig kifejezetten örültünk, hogy a magyar labdarúgó NB1 rögtön a címlapról elérhető. A hazai focibajnokság sajnos csak kevés fogadóoldalon található meg, így emiatt kétségtelenül jár a piros pont a winmastersnek. Magyarország mellett még 50 ország szerepel a listán, ami több mint lenyűgöző. Ráadásul sok esetben az első és másodosztályú csapatok közti összecsapását is megtippelheted. A labdarúgás magától értetődően szerepel az élő fogadások között, és ráadásképp még a főbb bajnokságok végső győztesére is tippelhetsz, nem csak az adott mérkőzések kimenetelére vagy a gólszámra.

További lehetőségek

Kosár fogadási menüpont a winmasters-nélA labdarúgás elején boncolgatott számok egyértelművé tették, hogy a winmasters főként a focira koncentrál. Bár további 15 sportág kínálja magát, a lehetőségeink itt már jóval korlátozottabbak. Kezdjük azzal, hogy magyar csapatokat már nem találni sem a kézilabda, sem a kosár kategóriájában. Ez persze nem egy ritka jelenség, hiszen más szerencsejáték oldalaknál hazánk még ennyire sincs reprezentálva. Viszont továbblépve a népszerű labdajátékokról, az események hiánya igen szembeötlő. Vegyük például a Forma 1-et, ahol csak és kizárólagosan az évad legjobb pilótájára lehet fogadni, az egyes versenyekre nem. Más esetekben szintén a világbajnokságok vagy a nemzetközi szintű mérkőzések jelennek meg. Mindezt súlyosbítja a lóverseny, az ökölvívás vagy az atlétikai játékok hiánya.

Miután kiértékeltük, hogy mi nincs, inkább afelé fordultunk, ami van. A kosárlabda a labdarúgás utáni második legnépszerűbb sport a winmasternél. A nemzetközi eseményeken túl 23 ország bajnokságainál teheted pénzzé a megérzéseid, ami szintén lenyűgöző szám. Magyarország ugyan nincs köztük, viszont Dánia, Brazília és Svájc igen. Meglepő módon az Európa Kupánál csak a férfi liga szerepe, a női viszont nem. A kosárlabda után továbbléptünk a teniszre, ahol szerencsére mindkét nem saját kategóriáját. Ennek a kategóriának az érdekessége, hogy a játszmák győztesei mellett arra is fogadhatsz, hogy ki nyeri az első szettet. A WTA és ATP tornák mellett a Challanger is szerepel.

Jutalmak és akciók

Kellemes meglepetésként ért minket, hogy a winmasters még tartja az első befizetési bónusz hagyományát. Ez főleg az online pókertermekre és kaszinókra jellemző, sportfogadásnál viszonylag ritkán bukkan fel. A képlet igen egyszerű: amennyiben legalább 3000 Ft értékű átutalást végzel a virtuális számládra, akkor a rendszer az összeg háromszorosát írja jóvá. A határ persze nem a csillagos ég, ilyen formában legfeljebb 20 000 Ft-ot lehet begyűjteni. Tehát 7000 Ft fölött bármekkora befizetés után egy állandósított bónuszban részesülsz. A winmasters ennyinél nem áll meg: ha ez a kezdő jutalom valamiért elveszett, és még nem vettél ki pénzt a számládról, akkor jogosult vagy egy második és egy harmadik befizetési bónuszra is, melyeket az ügyfélszolgálattól kell kérni emailben. Itt a szorzó már csak 30%-nyi értékemelést végez, viszont a két átutalásért összesen 50 000 Ft-nyi pluszt pénzt írnak jóvá. Az oldal gondol azokra is, akik széles baráti körrel rendelkeznek. Minden egyes új fizetős tagért, aki a te rábeszélésedre csatlakozott, 3000 Ft-ot kapsz, amelyet kivenni nem lehet, csak lejátszani.

Ki-és befizetés

Ki-és befizetési ártábla a winmasters oldalánA winmaster gondoskodik arról, hogy a pénzügyeid intézése kényelmesen és biztonságosan történjen. Utóbbit az SSL titkosítási technológia által védett hálózat garantálja. A tranzakciós adataid így semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. A befizetés négyféleképpen történhet. Használhatod a bankkártyád, kezdeményezhetsz banki átutalást, vagy hagyatkozhatsz a Paysafe Card-ra vagy az e- pénztárcás szolgáltatásokra (Skrill, Neteller) nyújtotta lehetőségekre. Ezek ugyan bevett fizetési módok, viszont fájlaljuk a PayPal hiányát. A minimum összeg 2000 Ft-nál kezdődik, viszont banki átutalásnál alaposan ki kell nyitni a zsebünk, lévén itt a tranzakcióhoz legalább 15 000 Ft-ot kötelező befizetni. A pénkivétel hasonló formában történik. A Paysafe Card kivételével fent említett szolgáltatások mindegyike bevethető, annyi kitétellel, hogy legalább 5 000 Ft-al rendelkezned kell a számládon a folyamat megkezdéséhez. A kifizetési plafon pedig 600 000 Ft. A pénzügyek tekintetében dicséret illeti a wimasters-t amiatt is, hogy az árakat forintban tüntetik fel.

Mobil alkalmazás

A winmasters mobil fogadási felüleleteOnline sportfogadás tekintetében még mindig egyeduralkodó a nézet, miszerint az emberek főleg az otthonukból, a számítógép böngészőjén keresztül szeretik intézni az ügyeiket. A mobilbarát weboldalak ugyan kezdik megtörni a jeget, viszont a külön okostelefonokra szánt alkalmazás még mindig ritka, mint a fehér holló. Ez főként azzal magyarázható, hogy nagyobb képernyőn könnyebb bújni a statisztikákat. A winmasters mindenesetre igyekszik nyitni a mobilos közönség felé.

A „Resposive Web Design” technológiának köszönhetően weboldalukat optimálissá tették a kisebb képernyős használatra. Ez persze nem csak egy jól hangzó kifejezés: mobilról a webhely teljesen más élményt nyújt. Az érintőképernyős használat érdekében nagy ikonokat helyeztek el, és függőlegesen karcsúsították az oldalt, így le-fel csúsztatással egyszerűen átláthatod az adatokat. Ráadásul a menüsor a képernyő alján helyezkedik el, így kéznél van anélkül, hogy útban lenne.

Ügyfélszolgálat

A winmasters főoldalaEgy magyar nyelvű sportfogadási oldalt mindig öröm bemutatni, főleg akkor, ha komolyan veszik a lokalizációt. Itt szerencsére teljesen elhivatott munkát találtunk. A különböző menük mellett a promóciók és hírek is minőségi módon lettek lefordítva.

Ez különösen akkor mutatkozik meg, amikor problémát tapasztalsz, vagy segítségre van szükséged. A GYIK külön foglalkozik az eltérő sportágakkal és magával a fogadási rendszerrel, így könnyen elsajátíthatod az oldal használatát.

Az ügyfélszolgálat egyaránt elérhető angolul és magyarul, viszont az egyedüli mód a kapcsolatfelvételre az email, az is csak 9 és 17 óra között.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz