Homefogadaswinmasters Fogadás Értékelések

winmasters Fogadás Értékelések

https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-logo.png

Szerző Értékelése


Fogadás

Jutalomrendszer

Segítségnyújtás

Pro

  • Over/under fogadás
  • Magyar focicsapatra is fogadhatsz
  • Remek első befizetési bónusz
  • Magyar ügyfélszolgálat

Con

  • Viszonylag kevés sportág
  • Nincs egyedi tartalom

Bár nem mondható minden tekintetben tökéletesnek, a winmasters méltán rászolgált a pozitív értékelésünkre. Az oldal kiváló arculattal büszkélkedhet, amely mind asztali böngészőn, mind pedig mobilon megállja a helyét. A sportág-kínálat nem kimondottan gazdag, viszont a fogadási lehetőség kellően részletes, ráadásul over/under téteket is lehet tenni. Az oldal fő profilja a labdarúgás, és külön öröm, hogy a magyar NB1-es liga is szerepel a felhozatalban. Az oldal igen bőkezű a promóciói terén, lévén az első befizetésért járó akcióval és a toborzó bónusszal minimális ráfordítással szép kezdőtőkét kovácsolhatsz magadnak. A tranzakciós rendszer külön SSL protokoll védi, az ügyfélszolgálat pedig magyarul is elérhető. Mi a winmasterst inkább a labdajátékok – főként a foci – szerelmeseinek ajánljuk, ők biztos megtalálják itt a számításukat.

A winmasters egy 2014 májusában regisztrált online fogadóiroda, kaszinó és pókerterem. A legálisan működő szerencsejáték szolgáltatást a WM Interactive-nak köszönhetjük, aki többek közt magyar nyelven is elérhetővé tette a webhelyet. Ez persze nem az egyetlen formája a hazai sportélet elismerésének, lévén a magyar labdarúgó NB1 történéseire is fogadni lehet. A winmasters egyébként 16 sportágat foglal magába, melyek közt főleg a labdajátékok dominálnak, de akad kategória a darts és a Formula 1 számára is. A remek dizájnnal ellátott oldalra ingyenes a regisztráció, és a friss tagok megtriplázhatják az első átutalásuk értékét, hála egy kiváló akciónak. Az oldal egyaránt játszható asztali és mobil böngészőkből, a fogadást pedig számtalan statisztika és információ segíti. A veterán tippbajnokok biztos örömmel fogadják a hírt, hogy a winmaster a kombinált és hendikep fogadásokon túl over/under tippeket is elfogad.

Fogadás menete

A winmasters elő fogadási felületeElső látásra roppant pozitív benyomást kelt a winmasters weboldala. Bár alapvetően a más oldalaknál bevált sémát követi, az egyedi dizájn egyfajta dinamizmust kölcsönöz neki. A baloldali sáv a beállításoknak ad helyet. Itt lettek felsorakoztatva a különböző sportágak, a népszerű bajnokságok, de akár magunktól is kutathatunk kedvenc csapatunk után a kereső mező segítségével. A winmasters külön kijelzi a jelenleg futó élő fogadásokat, emellett pedig órára vagy napra lebontva előrejelzi várható eseményeket. A címlap középső felén az éppen legnépszerűbb négy sportág – labdarúgás, tenisz, kosár, jégkorong – között váltogathatunk, és itt lehet a mérkőzésekre fogadni is. Külön ki szeretnénk emelni, hogy a bevett téteken túl (nyer, veszít, döntetlen) over/under tippelésre is lehetőség nyílik. Itt lényegében arra teszel tétet, hogy meghaladják-e az összesített gólszámot vagy pontértéket. Végül elérkeztünk a fogadószelvényhez, amely jobb oldalt kapott helyet. A kiválasztott esemény szorzójára kattintva a tétel rögtön megjelenik a szelvényen, ahol beállíthatod a tipp összegét. Itt egyszeri és kombinált fogadásra egyaránt lehetőség kínálkozik. A különböző téteket kezelni pedig roppant egyszerű, lévén még egy kattintás a szorzóra azonnal törli a nemkívánatos tippeket. Mindezen túl a fenti menüsáv segítségével váltogathatunk a statisztikák között. Akad itt élő eseménynaptár, múltbéli rangadók eredményei, valamint a promóciós oldal is innen érhető el.

Labadarúgás tipp esélyek a winmasters oldalán

Labdarúgás

A fogadási rendszer kiértékelése után belemerültünk az aktuális kínálatba. A labdarúgással kezdtünk, hiszen ez a leghálásabb téma. Mivel a focira mindenki szeret fogadni, itt találjuk a leggazdagabb kínálatot. Jelen teszt írásakor a winmasternél kicsit több mint 28 000 sporteseményre lehetett fogadni, és ebből 25 000 csak a focihoz kötődik. Úgy hisszük, ennél többet nem is kell mondanunk. A bőséges válaszék keretében válogathatunk nemzetközi bajnokságok és nemzetközi klubok között, de akár országok szerint is szortírozhatjuk a mérkőzéseket. Annak pedig kifejezetten örültünk, hogy a magyar labdarúgó NB1 rögtön a címlapról elérhető. A hazai focibajnokság sajnos csak kevés fogadóoldalon található meg, így emiatt kétségtelenül jár a piros pont a winmastersnek. Magyarország mellett még 50 ország szerepel a listán, ami több mint lenyűgöző. Ráadásul sok esetben az első és másodosztályú csapatok közti összecsapását is megtippelheted. A labdarúgás magától értetődően szerepel az élő fogadások között, és ráadásképp még a főbb bajnokságok végső győztesére is tippelhetsz, nem csak az adott mérkőzések kimenetelére vagy a gólszámra.

További lehetőségek

Kosár fogadási menüpont a winmasters-nélA labdarúgás elején boncolgatott számok egyértelművé tették, hogy a winmasters főként a focira koncentrál. Bár további 15 sportág kínálja magát, a lehetőségeink itt már jóval korlátozottabbak. Kezdjük azzal, hogy magyar csapatokat már nem találni sem a kézilabda, sem a kosár kategóriájában. Ez persze nem egy ritka jelenség, hiszen más szerencsejáték oldalaknál hazánk még ennyire sincs reprezentálva. Viszont továbblépve a népszerű labdajátékokról, az események hiánya igen szembeötlő. Vegyük például a Forma 1-et, ahol csak és kizárólagosan az évad legjobb pilótájára lehet fogadni, az egyes versenyekre nem. Más esetekben szintén a világbajnokságok vagy a nemzetközi szintű mérkőzések jelennek meg. Mindezt súlyosbítja a lóverseny, az ökölvívás vagy az atlétikai játékok hiánya.

Miután kiértékeltük, hogy mi nincs, inkább afelé fordultunk, ami van. A kosárlabda a labdarúgás utáni második legnépszerűbb sport a winmasternél. A nemzetközi eseményeken túl 23 ország bajnokságainál teheted pénzzé a megérzéseid, ami szintén lenyűgöző szám. Magyarország ugyan nincs köztük, viszont Dánia, Brazília és Svájc igen. Meglepő módon az Európa Kupánál csak a férfi liga szerepe, a női viszont nem. A kosárlabda után továbbléptünk a teniszre, ahol szerencsére mindkét nem saját kategóriáját. Ennek a kategóriának az érdekessége, hogy a játszmák győztesei mellett arra is fogadhatsz, hogy ki nyeri az első szettet. A WTA és ATP tornák mellett a Challanger is szerepel.

Jutalmak és akciók

Kellemes meglepetésként ért minket, hogy a winmasters még tartja az első befizetési bónusz hagyományát. Ez főleg az online pókertermekre és kaszinókra jellemző, sportfogadásnál viszonylag ritkán bukkan fel. A képlet igen egyszerű: amennyiben legalább 3000 Ft értékű átutalást végzel a virtuális számládra, akkor a rendszer az összeg háromszorosát írja jóvá. A határ persze nem a csillagos ég, ilyen formában legfeljebb 20 000 Ft-ot lehet begyűjteni. Tehát 7000 Ft fölött bármekkora befizetés után egy állandósított bónuszban részesülsz. A winmasters ennyinél nem áll meg: ha ez a kezdő jutalom valamiért elveszett, és még nem vettél ki pénzt a számládról, akkor jogosult vagy egy második és egy harmadik befizetési bónuszra is, melyeket az ügyfélszolgálattól kell kérni emailben. Itt a szorzó már csak 30%-nyi értékemelést végez, viszont a két átutalásért összesen 50 000 Ft-nyi pluszt pénzt írnak jóvá. Az oldal gondol azokra is, akik széles baráti körrel rendelkeznek. Minden egyes új fizetős tagért, aki a te rábeszélésedre csatlakozott, 3000 Ft-ot kapsz, amelyet kivenni nem lehet, csak lejátszani.

Ki-és befizetés

Ki-és befizetési ártábla a winmasters oldalánA winmaster gondoskodik arról, hogy a pénzügyeid intézése kényelmesen és biztonságosan történjen. Utóbbit az SSL titkosítási technológia által védett hálózat garantálja. A tranzakciós adataid így semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. A befizetés négyféleképpen történhet. Használhatod a bankkártyád, kezdeményezhetsz banki átutalást, vagy hagyatkozhatsz a Paysafe Card-ra vagy az e- pénztárcás szolgáltatásokra (Skrill, Neteller) nyújtotta lehetőségekre. Ezek ugyan bevett fizetési módok, viszont fájlaljuk a PayPal hiányát. A minimum összeg 2000 Ft-nál kezdődik, viszont banki átutalásnál alaposan ki kell nyitni a zsebünk, lévén itt a tranzakcióhoz legalább 15 000 Ft-ot kötelező befizetni. A pénkivétel hasonló formában történik. A Paysafe Card kivételével fent említett szolgáltatások mindegyike bevethető, annyi kitétellel, hogy legalább 5 000 Ft-al rendelkezned kell a számládon a folyamat megkezdéséhez. A kifizetési plafon pedig 600 000 Ft. A pénzügyek tekintetében dicséret illeti a wimasters-t amiatt is, hogy az árakat forintban tüntetik fel.

Mobil alkalmazás

A winmasters mobil fogadási felüleleteOnline sportfogadás tekintetében még mindig egyeduralkodó a nézet, miszerint az emberek főleg az otthonukból, a számítógép böngészőjén keresztül szeretik intézni az ügyeiket. A mobilbarát weboldalak ugyan kezdik megtörni a jeget, viszont a külön okostelefonokra szánt alkalmazás még mindig ritka, mint a fehér holló. Ez főként azzal magyarázható, hogy nagyobb képernyőn könnyebb bújni a statisztikákat. A winmasters mindenesetre igyekszik nyitni a mobilos közönség felé.

A „Resposive Web Design” technológiának köszönhetően weboldalukat optimálissá tették a kisebb képernyős használatra. Ez persze nem csak egy jól hangzó kifejezés: mobilról a webhely teljesen más élményt nyújt. Az érintőképernyős használat érdekében nagy ikonokat helyeztek el, és függőlegesen karcsúsították az oldalt, így le-fel csúsztatással egyszerűen átláthatod az adatokat. Ráadásul a menüsor a képernyő alján helyezkedik el, így kéznél van anélkül, hogy útban lenne.

Ügyfélszolgálat

A winmasters főoldalaEgy magyar nyelvű sportfogadási oldalt mindig öröm bemutatni, főleg akkor, ha komolyan veszik a lokalizációt. Itt szerencsére teljesen elhivatott munkát találtunk. A különböző menük mellett a promóciók és hírek is minőségi módon lettek lefordítva.

Ez különösen akkor mutatkozik meg, amikor problémát tapasztalsz, vagy segítségre van szükséged. A GYIK külön foglalkozik az eltérő sportágakkal és magával a fogadási rendszerrel, így könnyen elsajátíthatod az oldal használatát.

Az ügyfélszolgálat egyaránt elérhető angolul és magyarul, viszont az egyedüli mód a kapcsolatfelvételre az email, az is csak 9 és 17 óra között.

Ez a szerencsejátékoldal jelenleg nem rendelkezik legális működési engedéllyel Magyarországon. Emiatt a hazai közönség számára illegálisnak minősül az oldalra való regisztráció.
Bónusz
https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-elo-fogadas-300x279.png" alt="A winmasters elő fogadási felülete" width="300" height="279" class="alignright size-medium wp-image-305" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-elo-fogadas-300x279.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-elo-fogadas-180x168.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-elo-fogadas-790x735.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-elo-fogadas.png 939w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-foci.png" alt="Labadarúgás tipp esélyek a winmasters oldalán" width="698" height="356" class="aligncenter size-full wp-image-659" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-foci.png 698w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-foci-180x92.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-foci-300x153.png 300w" sizes="(max-width: 698px) 100vw, 698px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-kosar-300x221.png" alt="Kosár fogadási menüpont a winmasters-nél" width="300" height="221" class="alignright size-medium wp-image-307" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-kosar-300x221.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-kosar-180x133.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-kosar.png 695w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-arak-265x300.png" alt="Ki-és befizetési ártábla a winmasters oldalán" width="265" height="300" class="alignright size-medium wp-image-308" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-arak-265x300.png 265w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-arak-180x204.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-arak.png 310w" sizes="(max-width: 265px) 100vw, 265px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-mobil-233x300.png" alt="A winmasters mobil fogadási felülelete" width="233" height="300" class="alignright size-medium wp-image-309" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-mobil-233x300.png 233w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-mobil-180x232.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-mobil.png 317w" sizes="(max-width: 233px) 100vw, 233px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-com-300x185.png" alt="A winmasters főoldala" width="300" height="185" class="alignright size-medium wp-image-310" srcset="https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-com-300x185.png 300w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-com-180x111.png 180w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-com-1024x632.png 1024w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-com-790x488.png 790w, https://feelinglucky.hu/wp-content/uploads/winmasters-com.png 1247w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
<iframe loading="lazy" title="Winmasters.com TV Spot - HUN Version New 2015" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/nvkg1JE3f9c?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Gyors Áttekintés

Bónusz

  • Üdvözlő bónusz:
  • Első befizetéses bónusz: 20 000 Ft
Általános tudnivaló
Engedély szám LGA/CL1/1033/2014
Cég WM Interactive Ltd.
Élõ fogadás
# Sports 16
Highrollers
Sportfajták
Labdarúgás
Tenisz
Kerékpár
Kosárlabda
Röplabda
Formula 1
Motorverseny
NASCAR
Raliverseny
Lóverseny
Baseball
Jégkorong
Kézilabda
Amerikai futball
Rögbi
Golf
Asztali tenisz
Ökölvívás
Alpesi síelés
Olimpiai játékok
Sífutás
Síugrás
Krikett
Ausztrál futball
Biatlon
Teremfoci
Gyeplabda
Snooker
Darts
Sakk
E-Sport
Politika
Mobil
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Tranzakciós rendszer
Minimum átutalás 2 000 Ft
Kifizetés idõtartama 2-5 nap
Visa
MasterCard
PayPal
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
Bank Transfer
Voucher
SOFORT
CashUp
EntroPay
WebMoney
Bónuszok
Üdvözlõ bónusz
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 20 000 Ft
Toborzási jutalom 3 000 Ft
Hûségrendszer
Ügyfélszolgálat
Egész napos elérhetõség
Email
Telefon
Live chat
Egyéb szerencsejátékok
Kaszinó
Póker