Skip to content

winmasters Bónusz Kód és Promóció

A winmasters egy vérprofi szerencsejáték oldal, ami egy helyen egyesíti a sportfogadást, profi pókert és kaszinót. A webhely ráadásképpen káprázatos ajánlatokkal várja a jelentkezőket. A frissen csatlakozott játékosok komoly hasznot húzhatnak az oldal üdvözlő akciójából: mindhárom játék felajánlja, hogy az első számlafeltöltés mellé bónusz pénzösszeget ad. Az akcióra vonatkozó szorzó és az igénybe vehető jutalom maximuma minden esetben más és más, ám ettől függetlenül te csak jól járhatsz. A kiválóan profitáló befizetési bónusz mellett az oldal tartogat más meglepetéseket is. Rendszeresek az eseményhez kötött akciók, ahol további jutalomra számíthatsz. A póker esetében még Las Vegasba is kijuthatsz, ha jól teljesítesz.

Fogadás bónusz kódok és promóciók

Pénzvisszatérítés minden eseménytelen meccs után

A sportfogadás esetében nem kell többet félned az unalmas félidőktől, az oldal ugyanis felajánlja, hogy visszatéríti tipped értékét, amennyiben egyik fél sem szerez pontot. A 0-0 ajánlat a pontos eredményre és félidős/teljes játékidős fogadásokra vonatkozik, és a főbb európai labdarúgó bajnokságokra érvényes.

Kockázatmentes fogadás a winmasters-el

Kaszinó bónusz kódok és promóciók

Duplázd meg a nyitó tőkéd a winmasters kaszinójában

Ha ellátogatsz a winmasters nyerőgép termébe, ne szalaszd el a vonzó ajánlatukat, mellyel megsokszorozhatod az első átutalásod. Ehhez nem kell mást tenned, mint bevetni a befizetés során a speciális kuponkódot, és így a számládra az eredeti összeg kétszerese fog megérkezni. Az ajánlattal legfeljebb 60 000Ft-ra tehet csak szert.

Póker bónusz kódok és promóciók

Tripla bónusz a winmasters póker asztalánál

A Las-Vegasi bajnokságain túl a winmasters a befizetési bónuszáról is híres: fizess be legalább €10-t a pókerszámládra, és a rendszer a háromszorosát írja jóvá. Az ajánlat egészen €1500-ig érvényes, az így kapott jutalmat pedig szép fokozatosan fogod megkapni, annak függvényében, hogy mennyit játszol. Minél több pontot érsz el a pénzes játékokon, annál gyakrabban jutsz hozzá a bónuszhoz.

200%-os nyitó akció első befizetésre